OBCHODY JUBILEUSZU 100-lecia POWSTANIA KLUBU

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Arek W 2006-04-21, 2:04 pm

Mecz na stulecie klubu na wyjeździe!!!
ŻAŁOSNE!!!
I nikt mi nie wytłumaczy że to lepiej bo jest wiele osób,które chciałyby
zobaczyć ten mecz ale u nas,bo to nasze święto!!!
Arek W

Postprzez ja_rex 2006-04-21, 2:08 pm

Mecz na 100lecie klubu odbędzie się w Warszawie dla mnie to troszke śmieszne. Moim zdaniem urodziny obchodzi się w rodzinnym gronie u siebie i gości to się zaprasza do nas a nie jedzie do Warszawy obchodzić NASZE ŚWIĘTO.
ja_rex

Postprzez adas 2006-04-21, 2:28 pm

POWIEDZCIE MI KIEDY DO DIABŁA WAM COŚ OSTATNIO PASOWAŁO? WSZYSCY SIEDZĄ NA DUPACH (SĄ WYJĄTKI) I TYLKO PŁACZĄ. ZACHOWUJECIE SIĘ JAK PANIENKI.
adas

Postprzez MACIEK 86 2006-04-21, 2:44 pm

A może działacze Legii nie zgodzili sie na mecz w Sosnowcu.Jaka w tym wina Rudego?Zapewne chciał by ten mecz sie odbył w Sosnowcu ale jak sie nie udało to przynajmniej jest mecz w Warszawie.Lepszy rydz niż nic!! Dodatkowo kibice będą mieli przejazd za darmo(lub za niewielką opłate). Ja wole mecz przyjaźni w Warszawie niż żeby go wogóle nie było. Nie przepadam za "dyrektorem" Rudym ale obwinianie go o całe zło jest przesadą i powoli robi sie to niesmaczne
MACIEK 86

Postprzez ja_rex 2006-04-21, 2:49 pm

Adas każdy ma prawo wyrazić swoją opinie ,a jak tak dalej pójdzie to latem Zagłębie pojedzie na zgrupowanie do Dzierżoniowa pan rudy sparingi nazwie meczami na 100 lecie klubu i i będziemy się cieszyć że jest coś organizowane,może nawet załatwi specjala na Sopot lub Opole i powie że to jest reszta atrakcji związanych z obchodami naszej rocznicy.
ja_rex

Postprzez PBSZ 2006-04-21, 2:51 pm

Nie plakac ze emcz sie odbedzie W WWA a nie w SC. Ja jestem kibicem (L) i wolal bym zeby emcz byl w SC bo wyjazd to przygoda nie lada. Ale glownym celem takiego meczu jest spotkanie miedzy kibicami a cyz ono bedzie w WWA czy w SC to niema znaczenia. A jak jeszcze darmowy lub prawie darmowy wyjazd to żyć nie umeirać :) POZDRO DLA ZAGLEBIA :)
DO ZOBACZYSKA W RADOMIU
PBSZ

Postprzez STACH PL 2006-04-21, 3:20 pm

WOJTEK napisał(a):Stachu, przypierdalasz sie teraz. Ja osobiście wolę jechać na wyjazd do Warszawy. Specjalny będzie za friko najpewniej więc w czym problem ??A jeśli to wyjdzie to przyszykujemy niespodziankę. :lol:

Wojtku problem jest w tym,że ten mecz miał być promocją Zagłębia chciałem na ten mecz wziąć laske i znajomych a pojade sam.
No ale trudno lepszy rydz niż nic
STACH PL

Postprzez Przemek26 2006-04-21, 3:26 pm

STACH PL napisał(a):
WOJTEK napisał(a):Stachu, przypierdalasz sie teraz. Ja osobiście wolę jechać na wyjazd do Warszawy. Specjalny będzie za friko najpewniej więc w czym problem ??A jeśli to wyjdzie to przyszykujemy niespodziankę. :lol:

Wojtku problem jest w tym,że ten mecz miał być promocją Zagłębia chciałem na ten mecz wziąć laske i znajomych a pojade sam.
No ale trudno lepszy rydz niż nic

A co laska i znajomi mają zakazy wyjazdowe czy co bo nie rozumiem.
Bierze sie urlop i jazda.
Przemek26

Postprzez mlody_sc 2006-04-21, 3:37 pm

Ile kibiców mogło by obejrzeć mecz w Sosnowcu a ile bedzie mogło obejrzeć w Warszawie??? mecz napewno nie odbędzie się 11.06.2006 ponieważ zawodnicy Legi mają urlopy a my dzień wcześniej kończymy sezon meczem z jagiellonią. Rudy mógłby troche pomyślec bo napewno wielu kibiców jedzie na mistrzostwa świata a chciałoby uczestniczyć w obchodach 100lecia a poza tym w ten weekend co Rudy plauje obchody bedą dni Sosnowca a połączenie tych 2 imprez jest bardzo chujowym pomysłem
mlody_sc

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-21, 3:40 pm

CO ZA MARUDY!!!

Mecz w Wawie to będze lepsza przygoda niż u nas.

A jak wam nie pasuje to idzcie sobie do prezesostwa Legii i tam płaczcie.
*FORUMDINHO*

Postprzez Puzon 2006-04-21, 4:38 pm

mlody_sc napisał(a):Ile kibiców mogło by obejrzeć mecz w Sosnowcu a ile bedzie mogło obejrzeć w Warszawie??? mecz napewno nie odbędzie się 11.06.2006 ponieważ zawodnicy Legi mają urlopy a my dzień wcześniej kończymy sezon meczem z jagiellonią. Rudy mógłby troche pomyślec bo napewno wielu kibiców jedzie na mistrzostwa świata a chciałoby uczestniczyć w obchodach 100lecia a poza tym w ten weekend co Rudy plauje obchody bedą dni Sosnowca a połączenie tych 2 imprez jest bardzo chujowym pomysłem

Kolega ujął mnie więcej sedno sprawy. Podczas spotkań w klubie od początku mówiliśmy że ten termin jest najgorszy z możliwych. Dużo ludzi jedzie na mistrzostwa, ci co nie jadą będą oglądać w tv rozgrywki, żadna klasowa drużyna nie przyjedzie bo już od paru tygodni zawodnicy są na urlopach. Jednym słowem termin z dupy. Niestety dyrektorzyna wolał się wyręczyć UM, który przy okazji Dni Sosnowca zorganizuje całą imprezę, niż chociaż troszeczkę iść na ręke kibicom. Dlatego wszystkie żale, że mecz z Legią będzie w Wawie (mnie osobiście ta wersja bardziej się podoba 8) ), a nie w Sosnowcu kierować do Rudego.
Na koniec jeszcze taka ciekawostka, super mega druzyną którą zaproponował ojciec dyrektor na uświetnienie obchodów 100 lecia był Banik Ostrawa. Z wiadomych powodów nie do końca przypadł nam ten rywal do gustu.
Puzon
Adventure Group

Postprzez olo69 2006-04-21, 4:43 pm

"Dyrektor" chyba poczuł się samotny i szuka "kolegów"

Co do rozegrania meczu na wyjeździe uważam, że to zły pomysł ze względu na starszych kibiców, ja nie pozbawiałbym tych "dziadków" w dobrym tego słowa znaczeniu możliwości obejrzenia meczu z Legią, więcej uważam, że część z forumowiczów mających najwięcej do powiedzenia we wszystkich tematach za kilka lat gdy przybedzie obowiązków rodzinnych i kłopotów po prostu zapomni o Zagłebiu, a "dziadki mimo wieku i często nienajlepszego stanu zdrowia na meczach sie pojawiają, no ale oni nie kształtują opinii na forum więc "Dyrektor" może mieć ich w dupie. (zresztą wszystkich nas ma, no moze z wyjątkami)

PS Ktoś wcześniej krytykował mecz z 2002r. ja wspominam go mile szczególnie "integrację" z kibicami Legii w ten upalny dzień, przed w trakcie i po meczu
olo69

Postprzez MrCricket 2006-04-21, 6:09 pm

Inicjatywa mi się nie podoba. Mam prawo wyrazić swoje zdanie. 100 lecie klubu i grać w Warszawie :shock: Nie będę robił rozpierduchy na forum i wyzywał Rudego czy władz miasta. Jak zrobią tak zrobią, a głos kibiców wszyscy wiemy gdzie oni mają. O wiele bardziej interesowałyby mnie obchody z okazji awansu, któego już w tym roku nie doczekamy. Przez to całe te festyny będą nieco "przygaszone". Poza tym połączenie dni Sosnwowca z jublieuszem może mieć nieciekawe skutki. Życie pokaże.
MrCricket

Postprzez Qni 2006-04-21, 6:24 pm

Ciekawie to brzmi. Z okazji stulecia istnienia klubu pilkarskiego z Sosnowca zorganizuje sie obchody w Warszawie.
Ehh wiele rzeczy w tym klubie jest robionych na sredniaka, wiec i jednego atrakcyjnego meczu jubileuszowego nie mozna juz zorganizowac w Sosnowcu.
Wypada mi tylko mi zanucic .... " gdybym byl bogaty" ... to bym wykupil Zaglebie od Wlochow i wtedy pokazlbym jak sie to robi. :roll:
Qni

Postprzez Gość 2006-04-21, 6:50 pm

Mnie tez sie nie podoba 100 lecie w Warszawie. Pelny szacunek do L ale jednak to jest 100 lat Zaglebia Sosnowiec, a nie Zaglebia i Legii. To z jakiej racji mam to swietowac w Wawie ? bo mamy tam ziomkow ? a jak tak to czemu Warszawa a nie Bielsko czy Elblag ? bez przesady. 100 lat Zaglebia tylko w Sosnowcu. z Legia mozna pozniej zagrac. Starszym sie ustepuje my mamy 100 lat a Legia 90.

Pozdro
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna