Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Puzon napisał(a):podczas których zostaną rozegrane m.in. spotkania kibiców Zagłębia z kibicami Legii oraz wiele innych niespodzienek.
A mnie najbardziej bawi ten fragment. Rudy podczas pewnego spotkania spytał nas czy nie moglibyśmy zorganizować meczu z kibicami Legii przy okazji obchodów 100 lecia. Odparliśmy, że owszem możemy. Od tamtego momentu cisza w temacie. I nagle z prasy się dowiaduje, ze 11 czerwca gramy. Oby się czasem dyrektorek nie zawiódł :lol:
_mlody___ napisał(a):Wydaje mi sie, ze ten mecz to tylko czesc obchodow, a to ze odbedzie sie w Warszawie to wedlug mnie nie ma duzego znaczenia... Oczywiscie nie chce sie wtracac w nie swoje sprawy (nie jestem kibicem Zaglebia) wiec przemilcze pewne watki z Twojej wypowiedzi.. A w Sosnowcu bywam czesto, hehe :D
Wydaje mi sie, ze lepiej grac mecz zgody niz zrobic jak Cracovia pseudo turniej z okazji 100 lecia klubu... ktorego obsada nie powala na kolana... Pozdrawiam :)
MarcelZS napisał(a):STULECIE ZAGŁĘBIA POWINIŚMY ŚWIĘTOWAĆ W SOSNOWCU :!:
Obchody powinny być dla wszystkich kibiców i tych starszych, którzy napewno nie pojadą do Warszawy.
Dla mnie oznacza to tylko jedno - LEGIA nie chce grać w Sosnowcu.
To nie jest rocznia 90-lecia Legi tylko nasze świeto i to nie tylko wyjazdowiczów.
Wiem, że większość z nas ma duży sentyment do Legi, ale ... to obciach świętować w Warszawie 100-lecie Zagłębia - bezdomni jesteśmy czy co ??
.Mecz z Legią na 100-lecie klubu!
STULECIE ZAGŁĘBIA POWINIŚMY ŚWIĘTOWAĆ W SOSNOWCU :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników