PODBESKIDZIE - ZAGŁĘBIE 19.04.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

re

Postprzez Qba 2006-04-18, 9:48 pm

2:0, z taka gra nie mamy czego szukac w II lidze, nie mowiac o I. Oczywiscie to mowi rozum, serce jakies 1:2 albo 0:1.
Zobaczymy jutro.
Qba

Postprzez Przemek26 2006-04-19, 8:06 am

Lider drugiej linii Zagłębia Marcin Lachowski nie wybiegnie w środę na boisko. - Jak wszystko dobrze się ułoży, będę gotowy do gry w połowie maja. Dzień w dzień jestem badany, usłyszałem już z pięć diagnoz. Na pewno nie chodzi o zwapnienie mięśni brzucha. Odzywa się ponoć przechodzone zapalenie układu moczowego. Jestem na antybiotykach. Po tej kuracji wszystko ma wrócić do normy - wzdycha piłkarz.

W drużynie Zagłębia na urazy narzekają też Arkadiusz Kłoda (złamany nos), Admir Adżem (naciągnięty mięsień) oraz Piotr Bajera (kolano). - Liczymy, że Bajera jednak wybiegnie na boisko. Może zagra także i Kłoda. Wszystko rozstrzygnie się w dniu meczu - mówi Waldemar Włosowicz, kierownik drużyny

Bajera nie trafiał 100 będąc sprawnym . Teraz może zagrać kustykając :lol: może wtedy trafi. A tak poważnie patrząc na te osłabienia może być ciężko . Mam nadzieję że jednak będą 3 punkty w Bielsku czołówka co staci i będzie mniej niż 8 pkt. do II i III miejsca.
Potem jescze w sobotę wygrać tym Miastem Lubawskim i powoli wyjdziemy na prostą.

Gramy przed swoimi kibicami i bardzo będziemy chcieli wygrać - zapowiada Łukasz Merda, bielski golkiper. - Boisko będzie niezbyt przyjemne, bo podmokłe. Kto będzie "jeździł" wślizgami, walczył do upadłego, ten zwycięży - dodaje.

Oby było lepsze niż we Czermnie :lol: :lol:
Przemek26

Postprzez Minion 2006-04-19, 9:47 am

Tadziu Tyc rąbnie 2 bramki i 3 pkt do Sosnowca. :-=)
Minion

Postprzez bartekcz92 2006-04-19, 5:06 pm

Szkoda ,ze kolejny mecz bez zdobycia bramki i nie wygrany :(

Z relacji moge wywnioskowac "Butryn co ty tutaj robisz??'

2' Bednár podał piłkę do Butryna, który zagrał piłkę w pole karne wzdłuż linii pola karnego, ale nikt nie zamknął tej akcji
87' Wyśmienitą okazję do zdobycia gola z kontry miało Zagłębie. Piłkarze z Sosnowca wychodzili trzech na dwóch, ale fatalnie spisał się Butryn tracąc piłkę
90' Kolejna świetna akcja Zagłębia! Z około 10 metrów fatalnie chybił jednak Butryn

Jedyne pocieszające jest to ,ze nie dostalismy zadnej kartki (a własciwie to nie wiem czy to pocieszające ,bo mozna tez mówic ,że byli mało "waleczni")
bartekcz92

Postprzez MarcelZS 2006-04-19, 6:22 pm

CO DO BUTRYNA JEDEN Z LESZYCH GRACZY NA BOISKU - byłe widziałem, ale jak gość siedzi na ławie to tak jest.

ZUBANOVIĆ - to dno, wszystki piłki jakie mógł spieprzył, na ławe i wywalic po zkończeniu kontraktu, jeszcze raz dno, dno ......

Wnisek jest jeden:
TOCHEL NAS OSZUKAŁ ALBO DUPA JEST Z NIEGO A NIE TRENER - ci zawodnicy lepiej grać nie będą, ja do nich pretennsji nie mam a ponadto to w podziękowaniu żeby taki Teresa czy Hosić :!: zobaczyli środkowe palce kibiców :!: to już jest przesada.

Białek ma sporo pracy przed sobą, czekają go poświąteczne porządki, no chyba że to wszystko się rozleci i wrócimy do III ligi

A CO DO RUDEGO TO NIECH WYPIER..... I TO NAJSZYBCIEJ

Zagłębie to jest organizacja do bani, firma bez przywódcy, bez człowieka który by walczył do końca i pracował nawet za darmo, wszystko wygląda jak zabawa w małą firme i wydawaie kasy włochów -
ORGANIZACYJNE DNO, REPUBLIKA KOLESI,
WSZYSCY MUSZĄ PRACOWAĆ NA SUKCES JAKIM JEST AWANS :!:
Ostatnio edytowano 2006-04-19, 7:04 pm przez MarcelZS, łącznie edytowano 3 razy
MarcelZS

Postprzez Strooś 2006-04-19, 6:26 pm

Właśnie wróciłem z meczu i powiem tak:
Mecz na niezbyt wysokim poziomie, dobrze zaprezentował się Wolański (szkoda kontuzji w końcówce, chyba naciągnięty mięsień), Teresa bardzo dobrze poza może jednym błędem, no i Hosić na swoim dobrym poziomie, co do Butryna to mógł zostać dziesiaj bohaterem, gdyby się nie podpalił i nie chciał uderzać na siłę, spokojnie miał czas na umieszczenie piłki w siatce, ale nie skreślałbym tego zawodnika, bo miał też kilka udanych zagrań oraz odbiorów piłki, chłopak mało gra i może dlatego brak mu czasami zimnej krwi. Moraś w środku też dużo biegał i walczył no i Paczka parę razy szarpnął do przodu z obrony. Trochę więcej spodziewałem się znowu po Bednarze :( Widać skutki kontuzji i zbyt często odstawia nogę, no ale myślę, że jeszcze pokarze się z dobrej strony. Ładna akcja dwójkowa Tadzia Tyca z Chylaszkiem też mogła a nawet powinna przynieść powodzenie, ale Daniel trafił akurat prosto w bramkarza.
I tak na zakończenie - myślę, że jeszcze niejedna drużyna z czołówki straci punkty w Bielsku
Strooś

Postprzez adas 2006-04-19, 7:13 pm

SPOTKAŁY SIĘ DWIE BEZNADZIEJNE DRUŻYNY, TAK PO KRÓTCE JA PODSUMUJE GRĄ. PIERWSZA POŁOWA TO PRZEWAGA PODBESKIDZIA, DRUGA POŁOWA TO GRA WYROWNANA. KOŃCÓWKA NALEŻAŁA DO ZAGŁĘBIA, JEDNAK NASZ ZAWODNIK KRZYSIU BUTRYN, CHYBA DZIŚ ZAGRAŁ DLA PODBESKIDZIA. 2 AKCJE KTÓRE POWINNY ZAKOŃCZYĆ SIĘ BRAMKAMI, BUTRYN ZAPRZEPAŚIŁ.
adas

Postprzez ziaro25 2006-04-19, 7:21 pm

Tak beznadziejnego meczu to dawno nie widziałem,nawet na Heko było ciekawiej.Zero pomysłu na grę.W tym sezonie nie ma najmniejszych szans na awans (do dzisiaj miałem nadzieje)Szkoda że Lacha nie mógł zagrać,ale na meczu był(szacunek)
ziaro25

Postprzez emdżej 2006-04-19, 7:24 pm

Tak nudnego i słabego meczu nie widziałem już dawno. Miałem wrażenie jakbym był na IV lidze a nie II. 0:0 to wynik sprawiedliwy bo obie drużyny nie zagrały praktycznie nic! Szkoda tylko, że Butryn zaprzepasćił takie szanse :?
emdżej

Postprzez Minion 2006-04-19, 7:33 pm

Para Tyc - Chylaszek to była dobra zmiana w 2 połowie. Praktycznie od tego momentu zaczęło się coś poważniejszego dziać pod bramką Podbeskidzia.
Minion

Postprzez WOJTEK 2006-04-19, 7:34 pm

Co tu pisać ??? Słabizna i tyle. Można było wygrać ale po co ???
"Gdzie jest ten awans ???? "
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sadek 2006-04-19, 7:37 pm

Jak zwykle obrona całkiem przyzwoicie, atak do bani. Najlepsi jak dla mnie to Chwalibogowski, Hosic i Teresa. Słabiutko Bednar, Tyc, Zuban, Piętka i Butryn (no nie mówiciem, że zagrał dobre spotkanie, przypominam on był dzisiaj rozgrywającym, gdyby nie skrzydła to cięzko to widze) , a wogóle Moraś musiał się dużo dzisiaj nabiegać, jak dla mnie największy walczak dzisiejszego meczu. Z całym szacunkiem dla Tadzia i Zubana, ale panowie II za wysoko jak dla was (sądze po dzisiejszym meczu). Tyc sie przewracał, możliwe, że za bardzo chciał, Zuban no cóż to nie ten Zuban, którego znamy

Sadek
dj. transfer

Postprzez Strooś 2006-04-19, 7:39 pm

Sytuacje do strzelenia bramki były, zwłaszcza w końcówce, ale nie miał kto strzelić gola. W związku z tym tak sobie przypomniałem to o czym pisłem w innym miejscu...
Brać Macieja Tataja z GLKS Nadarzyn!
Strooś

Postprzez warchlak 2006-04-19, 7:41 pm

fatalnie. momentami TSP było lepsze od nas. dzisiaj mi się tylko podobała gra Tadzia Tyca który pracował na boisku za dwóch: walczył o piłke, podawał do kolegów i nawet dośrodkowywał na główki i mógł nawet znów zaliczyć jakieś asysty ale niestety taki Butryn albo Zubanović nie potrafili z paru metrów trafić do bramki.
warchlak
Prowokator

Postprzez mdc dg 2006-04-19, 7:45 pm

Dzisiejszy mecz to jedno wielkie "ŻENUŁA" :lol: Jeden z najnudniejszych meczy jakie oglądałem w przeciągu kilku lat.Zero pomysłu na gre byle do przodu byle na Małoche ups... :lol: no to byle na Zubana."Idź pan w ch.j" z takimi AMATORAMI.
mdc dg

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna