"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-04-11, 8:06 pm

Miałem się nie mieszać, ale...
Kajca i vf - ciekawe co wy byście zrobili gdyby na Was wybiegło 80 typów z okrzykiem ?? Pewnie byście ich przegonili za Brynicę.
Kajca, bardzo się mylisz nabijając z Adera. Otóż wiedz, że Ader rzeczywiście miał 2 lata będąc na swoim pierwszym wyjeździe. Podejrzewam, że wiele byś mógł się od niego dowiedzieć o wyjazdach i nie tylko.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez kajca 2006-04-11, 8:12 pm

Ader napisał(a):Przeczytaj dokladnie post vf i bedziesz wiedzial czemu to napisalem.
hihi czytałem i szczeże co do temtu zgadzałem się znim .Wiem że chodzilo o wiek ale nie rozumiem hasła ,,że jeżdże od 2 roku życia'' może rodzice cie w tedy wózku wozili na mecze ale nie jako kibola haha bo troszku to chyba nie to samo co :wink:
kajca
Żółta kartka

Postprzez CharoN^ 2006-04-11, 8:14 pm

kajca, vf - jutro do śpiewania w młynie nakłońcie wszystkich swoich znajomych ze stadionu (mniemam, że będą oni w 'odpowiednim wieku'). Zwracajcie uwagę nieśpiewającym i nakręcajcie cały sektor. Jeśli chcecie pomóc to właśnie w ten, a nie żaden inny sposób.

Temat naszych problemów związanych z dopingiem to tzw. temat rzeka. Prawda jest taka, że póki odpowiednie osoby nie wezmą się za doping, na Ludowym będzie tak jak jest obecnie.

ps. i ogarnijcie ortografie bo to strasznie razi i obniża wasz poziom kumatości.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-11, 8:19 pm

Ader, ale jeżeli chodzi o te ilości opraw. Czy nie warto wejść w dyskusje z kibicami "mniej kumatymi", którzy na pewno z chęcią Wam pomogą. I np. robicie 4 oprawy w rundzie u siebie i rzucacie hasło, że potrzeba Wam tego i tego, sądze, że odzew byłby spory.

Co do dopingu. To naprawdę nie ma na Ludowym takiej osoby? Nie możecie iść do BB i poprosić ich o pomoc, przecież się znacie...mniej czy bardziej...?

A co do oprawy z Tochelem to myślę, że jutro będzie okazja.

Pzdr.
*FORUMDINHO*

Postprzez kajca 2006-04-11, 8:22 pm

WOJTEK napisał(a):Miałem się nie mieszać, ale...
Kajca i vf - ciekawe co wy byście zrobili gdyby na Was wybiegło 80 typów z okrzykiem ?? Pewnie byście ich przegonili za Brynicę.
Kajca, bardzo się mylisz nabijając z Adera. Otóż wiedz, że Ader rzeczywiście miał 2 lata będąc na swoim pierwszym wyjeździe. Podejrzewam, że wiele byś mógł się od niego dowiedzieć o wyjazdach i nie tylko.
ok nie bylo mnie tam ,ale co do tematu byl podobny razem z kumlem i fanem legii spierdoliliśmy ze stadionu GKS,przy meczu z legią zlapali ziomka z legi byl z jakiegoś fan klubu niezostawiliśmy go .Gieksy bylo okolo 15 nas 3 nie napisze ze sie ok skończylo dobrze bardzo zle ale nie spierdoliliśmy(mocne obicie ,kontynuowane na glebie) .Witek pytałes co bym zrobil napisalem co w tedy zrobilem i nie obrażaj mnie bo nie nabijam się z nikogo ale z tymi dwoma latkami ok chyba pobil rekord
kajca
Żółta kartka

Postprzez Ader 2006-04-11, 9:07 pm

FORUMDINHO - jestesmy bardzo otwarci na propozycje nowych opraw oraz pomoc w ich tworzeniu , ale nie bedziemy pisac na forum ze robimy to i to i ze jest nam to i owamto potrzebne...

Kajca-15 na 3 , 80 na 8 - jest roznica , wiem ze gdyby ktos zostal pobity ultrasi tam sie znajdujacy probowali by mu pomoc. Byli mlodsi ale nie o tym temat :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kamil^ 2006-04-11, 9:32 pm

Skoro juz zostalem wywolany w poscie to po przemysleniach i namowach innych osob zdecydowalem, ze jezeli tylko nie bedzie na meczu Krzywego to ja wchodze na gniazdo i prowadze doping, tylko wy musicie mi w tym pomoc w rozkrecaniu mlyna. Wspolnymi silami na pewno doping na Ludowym bedzie wygladal o wiele lepiej i bedzie oczywiscie glosniejszy.
Kamil^

Postprzez PTAQ84 2006-04-11, 9:37 pm

Kamil^ napisał(a):Skoro juz zostalem wywolany w poscie to po przemysleniach i namowach innych osob zdecydowalem, ze jezeli tylko nie bedzie na meczu Krzywego to ja wchodze na gniazdo i prowadze doping, tylko wy musicie mi w tym pomoc w rozkrecaniu mlyna. Wspolnymi silami na pewno doping na Ludowym bedzie wygladal o wiele lepiej i bedzie oczywiscie glosniejszy.

Kamilu i o to chodzi i nie przejmuj się paroma "krytykantami" tacy zawsze się znajdą..
pozdro
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez GoGo 2006-04-11, 9:47 pm

Kamilu Bardzo Dobrze Zrobisz Pozdro

Oby Tylko Pogoda Dopisala
GoGo

Postprzez ASTER 2006-04-11, 9:53 pm

dorzuce coś od siebie:
Porażka boli jak diabli. Bardzo boli. Oby nas czegoś nauczyła. Mógłbym tu gdybać czy sie postawić czy coś wziąść i z jakąs szarfą czy faną na kiju spierd.. . Ale czy coś to zmieni? Inaczej sie reaguje siedząc przed monitorem a inaczej będąc tam na mejscu. Normalne jest, że większość tych co była to ULTRASi ( jak nie wszyscy).
Fakt gieksa sie odbudowuje - czy inaczej - staje się mocna. Co świadczy,że przykozaczyli i skroili kilkanaście "emblematów" - czyt. fany na kijach , napisy itp. Niektórzy mówią,że we frajerski sposób. Czy aby na pewno?
Akcja udana - prawie jak skrojenie. Teraz trzeba wyciągnąć wnioski i pomyśleć co dalej... ale to już nie jest temat na forum.
pozdro
ASTER

Postprzez rzusi 2006-04-11, 11:59 pm

kajca napisał(a):
WOJTEK napisał(a):Miałem się nie mieszać, ale...
ok nie bylo mnie tam ,ale co do tematu byl podobny razem z kumlem i fanem legii spierdoliliśmy ze stadionu GKS,przy meczu z legią zlapali ziomka z legi byl z jakiegoś fan klubu niezostawiliśmy go .Gieksy bylo okolo 15 nas 3 nie napisze ze sie ok skończylo dobrze bardzo zle ale nie spierdoliliśmy(mocne obicie ,kontynuowane na glebie) .Witek pytałes co bym zrobil napisalem co w tedy zrobilem i nie obrażaj mnie bo nie nabijam się z nikogo ale z tymi dwoma latkami ok chyba pobil rekord

co nas to obchodzi?

hm co do tej sprawy z gieksa 80 chłopa pseudo na 8 ultrasów ? każdy by spierdolil to juz nie sprawa honoru tylko życia :| . śmieszą mnie napinacze którzy pierdolą, że by nie uciekli hah napinajcie sie dalej.
ten temat powinien byc zamkniety co do sprawy z gks-em.

co do jutrzejszego dopingu.. postarajmy sie pozdro chłopaki
rzusi

Postprzez vf 2006-04-12, 6:34 am

,,rzusi'' co ty pierdolisz ,,napinacze'' ,,pojebało cie ,przeczytaj dokładnie, kajca odpowiadał na pytanie wojtka więc co się w pieprzasz.,,Karzdy by spierdolil'' po co ten komentarz co za wszystkich odpowiadasz..... Nic przynajmiej co nie kturzy wiedzą ze jest poraszka typu ,,ASTER''
vf

Postprzez kajca 2006-04-12, 6:42 am

wiesz odpowidając na pytanie to się nie napinałem dostałem w pier... za ziomka ale nic widze jak byś ty się zachował więc jusz nie komentuje....,,ASTER''jasne że jest Różnica ,trudno jest porarzka trza uwarzac na hanysów na przyszłosć .Dziękowa vf ,ale lepiej co do niekturych bez komentarza szkoda czasu
kajca
Żółta kartka

Postprzez Qni 2006-04-12, 9:09 am

Czy vf i kajca to ta sama osoba? Bo notorycznie robia takie same bledy orto. :lol:
Qni

Postprzez rzusi 2006-04-12, 9:14 am

Qni napisał(a):Czy vf i kajca to ta sama osoba? Bo notorycznie robia takie same bledy orto. :lol:

pierw powinni odwiedzic taka instytucje co sie zwie 'szkoła' - kturzy, poraszka. :lol:
rzusi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice