Zagłębie-Śląsk (trybuny)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-10, 8:56 pm

Ader napisał(a):
*FORUMDINHO* napisał(a):
Waldus napisał(a):wlasnie moze ktos napisac czemu tak malo flag bylo na plocie??

nie jest to trudne do wydedukowania :/

no to może podzielisz sie ze wszystkimi swoimi wiadomosciami bo jak narazie to tylko ciagle narzekasz na mlyn i inne sprawy,ja na przyklad moge nie wiedziec czemu wisialo tylko tyle flag wiec skoro jestes taki "wszystko wiedzący" to mnie uswiadom Ż.

Jak coś masz to na PW, bo nie chce mi się z Tobą kłócić, bo po Twoich wpisach zauważyłem, iż nie ma sensu zaśmiecać forum.
*FORUMDINHO*

Postprzez DaMi 2006-04-10, 9:43 pm

*FORUMDINHO* napisał(a):
Waldus napisał(a):wlasnie moze ktos napisac czemu tak malo flag bylo na plocie??

nie jest to trudne do wydedukowania :/

Chyba w gimnazjum Ci koledzy nawkręcali albo z Twoją dedukcją jest coś nie tak. Kolego jak nie wiesz to nie pisz bo wprowadzasz zbędny zamęta !!!
DaMi

Postprzez Rynek 2006-04-11, 7:54 am

Zagłębie Sosnowiec – Śląsk Wrocław: W przeddzień meczu, na stadion Zagłębia wpadła liczna grupa GKS-u Katowice. Kilku ultrasów przygotowujących oprawę zostało pogonionych, a w ręce GieKSy wpadło kilka rzeczy z magazynu (podświetlany napis, bęben, kilka pasów materiału oraz flagi na kijach). Na samym meczu ok. 250 fanów Śląska z wieloma flagami, którzy zasiadają w klatce pomimo zakazu (nikt nie robił im problemu). Gospodarze tego dnia prezentują nową okazałą sektorówkę.
Opis ze strony Mumina i koniec komentarzy!!
Rynek
Obserwowany

Poprzednia strona

Powrót do Kibice