viking napisał(a):Jednakże obawiam się, iż w przypadku tfu, tfu przegranej w meczu ze Śląskiem i Widzewem remont stadionu rozpocznie sie szybciej niż jest planowany i to niekoniecznie od szatni zawodników jak przeczytałem w jakimś z artykułów.
Ciekawi mnie jak przyjelibyśy Krzysia Tochela po dalszych przegranych meczach...? Rozumiem kredyt zaufania ale kiedy on miałby się skończyć po rundzie wiosennej?
Uważam ze zmiany sa niefortunne, Białek ma cholernie trudne zadanie i wchodzi w bardzo gorącym momencie. Powiedzmy sobie prawde nic nie moze zrobić !!!
Skoro nic nie moze zrobic to po co wziął taka pracę - dla kasy? chyba nie ma innej odpowiedzi.
Róznica pomiedzy Tochelem a inymi trenerami polega na tym, że on jest stąd (rozumiem, że niektórzy kibice bardzo młodzi oraz ludzie którzy Sosnowiec poznali z perspektywy dworca południowego mogą tego nie czuć) i oczywistym jest, że awans na stulecie klubu to chyba byłoby spełnienie jego trenerskiej kariery, natomiast dla człowieka z zewnątrz Zagłębie to kolejny klub w karierze,
Jednakże pragnę zaznaczyć, iż nie neguję umiejetności trenerskich Pana Białka, skoro do tej pory żaden prokurator nie zainteresował się fantastyczną formą Groclinu pewnej wiosny - znaczy to, iz Pan Białek trenerem dobrym jest/był.
Więcej polemizować nie mam ochoty gdyż właśnie wróciłem z hokeja i jestem zmęczony
PS Zagłębie - Zawisza Nowy Targ 6-1