emdżej napisał(a):Są jeszcze fani gieksy na Gołonogu, ale nic szerzej o nich nie wiem
i na Mydlicach :wink:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
warchlak napisał(a):emdżej napisał(a):Są jeszcze fani gieksy na Gołonogu, ale nic szerzej o nich nie wiem
warchlak napisał(a):emdżej napisał(a):Są jeszcze fani gieksy na Gołonogu, ale nic szerzej o nich nie wiem
Core napisał(a):Dziś na Środuli widziałem typa bez karku siedzącego na ławce z laską i browarem w ręku w koszulce Lecha Poznań :evil:
Niestety się spieszyłem a nie miałem tel nawet przy sobie. Cwaniak się jakiś znalazł...
tsw-fan napisał(a):e siema ziomki słuchajcie ja będe w sosnowcu na miejscu mam na was czekać pod dworcem o której??
i ile mam dać na bilet?????
ja jestem z sosnowca ale jestem opętany białą gwiazdą Cool
odpiszcie szybko please
kubaa85 napisał(a):na Środuli jest jeden typ co jezdzi na wisle... studiowalem z nim! a taki z niego sosnowiczanin ze och i ach a po Zagłębiu jedzie! nie wiem jak dla was ale dla mnie to jest niepojete! dobrze ze nasze drogi sie juz rozeszly...
YOOSHKY napisał(a):Z forum WKStsw-fan napisał(a):e siema ziomki słuchajcie ja będe w sosnowcu na miejscu mam na was czekać pod dworcem o której??
i ile mam dać na bilet?????
ja jestem z sosnowca ale jestem opętany białą gwiazdą Cool
odpiszcie szybko please
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników