FORUM

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

FORUM

Postprzez PREDATOR 2006-04-04, 2:55 pm

Mam pomysł.
Może zrobić ukryte forum i dostęp do niego dać TYLKO tym, którzy jezdzą?
Bo sporo jest takich, którzy na dupach siedzą i maja najwięcej do powiedzenia, a innych krew zalewa jak czytaja:)

Dzieje się zle ostatnio i trzeba coś zrobić, a jeśli mamy to robic my kibice,
to przedewszystkim powinni zabierać się za to Ci, którzy jezdzą po Polsce za Naszym Zagłębiem.Bo już w ten sposób jakoś okazują, że im zależy
Forum do którego dostepu nie będą mieli tacy którzy:

Jak przegrywamy wyzywają od kurew itp. wychodzą 10min przed końcem,
albo wcale nie przychodza gdy przegrywamy, a jak wygrywamy są znawcami i najwierniejszymi według siebie kibicami Zagłebia.
Tacy, którzy nie obrażają sie jak ktos im krzyknie, że mają śpiewać.

Mozna by troche wymieniac, ale wydaje mi się, że wiadomo o co chodzi:)

A Ci, ktorzy jezdza znaja się miedzy soba, czy chociażby jak nie osobiście to z widzenia.Także dla tych którzy może nie tak często jezdzą, ale naprawde maja jakieś dobre pomysły i pomysły na ich realizacje:):)

Moim zdniem dobry pomysł i mam nadzieje, że zostanie zrealizowany.
PREDATOR

Postprzez Greg1906 2006-04-04, 3:23 pm

EE tam, bez urazy ale Twój post to już chyba z nudów powstał. Jaki cel miałoby takie ukryte forum? Bo w Twoim poście jakoś go nie zauważyłem? Może byśmy planowali awantury w tajemnicy he he? No i kto by dopuszczał do czegoś takiego? Ci którzy się znają nie potrzebują żadnego forum.
Ostatnio edytowano 2006-04-04, 3:28 pm przez Greg1906, łącznie edytowano 1 raz
Greg1906
Nadzieja białych

Re: FORUM

Postprzez bartekcz92 2006-04-04, 3:24 pm

PREDATOR napisał(a):Mam pomysł.
Może zrobić ukryte forum i dostęp do niego dać TYLKO tym, którzy jezdzą?
Bo sporo jest takich, którzy na dupach siedzą i maja najwięcej do powiedzenia, a innych krew zalewa jak czytaja:)

Dzieje się zle ostatnio i trzeba coś zrobić, a jeśli mamy to robic my kibice,
to przedewszystkim powinni zabierać się za to Ci, którzy jezdzą po Polsce za Naszym Zagłębiem.Bo już w ten sposób jakoś okazują, że im zależy
Forum do którego dostepu nie będą mieli tacy którzy:

Jak przegrywamy wyzywają od kurew itp. wychodzą 10min przed końcem,
albo wcale nie przychodza gdy przegrywamy, a jak wygrywamy są znawcami i najwierniejszymi według siebie kibicami Zagłebia.
Tacy, którzy nie obrażają sie jak ktos im krzyknie, że mają śpiewać.

Mozna by troche wymieniac, ale wydaje mi się, że wiadomo o co chodzi:)

A Ci, ktorzy jezdza znaja się miedzy soba, czy chociażby jak nie osobiście to z widzenia.Także dla tych którzy może nie tak często jezdzą, ale naprawde maja jakieś dobre pomysły i pomysły na ich realizacje:):)

Moim zdniem dobry pomysł i mam nadzieje, że zostanie zrealizowany.

:shock: Czyli co jezeli nie stac mnie na wyjazd, boje sie, to nie będe sie mógł wypowiadac ani nic pisac na forum??
Jak nie jezdze to odrazu jestem gorszy :?:
bartekcz92

Postprzez PREDATOR 2006-04-04, 5:55 pm

Ehhh....zle zrozumielście:(
Nie uraziło mnie to:) z nudy też nie napisałem, bo moja aktywność forumowa jest słaba, a pisze tylko wtedy gdy czuje, że musze coś napisać.
Może faktycznie Greg masz racje, a pomysł zły.
Nie wiem, ale czasem jak się zle dzieje to próbuje się coś robić, a nie zawsze
są to dobre pomysły:)
A ze jest zle z zespołem i nie tylko nim a i kibicami nikt nie zaprzeczy:(
I jeśli ma się rozmawiać na temat co zrobić by było lepiej choćby na tych wyjazdach z dopingiem, to myśle, że powinni o tym rozmawiać ludzie bezpośrednio zainteresowani-chodzi o wyjazdy, bo po co ma się wbijac z gadaniem ktoś kto nie jezdzi, a będzie najmadrzejshy.

Kto mówi, że gorszy?
Ja tego nie powiedziałem, że jestes gorszy bo nie jezdzish.
A jesli chodzi o pieniądze to uwierz mi ja nimi nie sram, a jakoś daje rade chociaż nie zawsze:(
A strach...hmmm....tutaj nie będe nic mówił bo to juz kwestie osobiste i
sprawa dsanej osoby i raczej inni nie powinni sie w to wtrącać.
PREDATOR

Postprzez xXx_1906 2006-04-04, 6:26 pm

PREDATOR napisał(a):A ze jest zle z zespołem i nie tylko nim a i kibicami nikt nie zaprzeczy:(

Z kibicami nie jest tak źle bo moim zdaniem potencjał jest niezły, brakuje tylko tego żeby ktoś to wszystko wziął solidnie za jaja i zrobił porządek, stare czasy na pewno nie wrócą ale może być lepiej.
xXx_1906

Postprzez bartekcz92 2006-04-04, 6:39 pm

Chyba bylbym gorszy skoro nie mógł bym nic pisac na forum! Z baniem sie to był tylko przykład ,a o kase to ja tez sie nie martwie ,bo mnie mama finansuje :)
Forum tylko dla wyjazdowiczów to dosc kiepski pomysł ,przemysl go jeszcze :wink:
Uzasadnie dlaczego:
-Kazdy chciałby wiedziec co sie dzieje w zyciu kibicowskim itp
-Bedziesz miał duzo pracy zeby wiedziec kto jezdzi na wyjazdy ,a kto nie
-Jak bys chciał zeby na forum byli tylko wyjazdowcy to było by duzo mniej uzytkownikow
-Skad osoba chcąca jechac na swoj pierwszy wyjazd dowiedziala by sie gdzie jest zbiorka (oprócz sklepu kibica)

Co innego jakbys zrobił jakies osobne forum z samymi wyjazdowcami!
Pozdrawiam
bartekcz92

Postprzez Ader 2006-04-04, 7:22 pm

bartekcz92 napisał(a):
Pozdrawiam

Mysle ze o to mu chodzilo :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez RaRy 2006-04-04, 7:24 pm

bartekcz92 napisał(a):-Skad osoba chcąca jechac na swoj pierwszy wyjazd dowiedziala by sie gdzie jest zbiorka (oprócz sklepu kibica)

Kiedyś nie było internetu i ludzie wiedzieli "co gdzie i jak" ;)
RaRy
Adventure Group

Postprzez PREDATOR 2006-04-04, 9:02 pm

Ader napisał(a):
bartekcz92 napisał(a):
Pozdrawiam

Mysle ze o to mu chodzilo :)

Tak dokładnie o to mi chodziło.
Nie chodziło o zlikwidowanie tego forum, a o zrobienie na tym dodatkowego
ukrytego, przeznaczonego tylko dla wyjazdowiczów.
Myślałem, że dokładnie to określiłem, ale chyba jednak nie.
A o wyjazdach normalnie będzie sie pisało tak jak sie pisało,
tyłko o pewnych sprawach powinny wiedzieć tylko zaangażowane osoby,
bo po co komu wiedzieć o wyjazdach, jeśli nie jezdzi, a jak pojawia się temat, to ma najwięcej do powiedzenia.
A tacy tutaj są.

Jeśli chodzi o kibicowanie, to nie mówie, że z nami jest zle tylko brakuje kogoś, kto będzie to wszystko dobrze ogarniać.Bo właściwie z dopingiem jest lipa:(
Nie mówie, że Krzywy zle to robi, bo stara sie zdziera gardło itd.
Ale wydaje mi się, że potzreba do tego kogos kto będzie budził respekt.
Bo szczerze to jeśli chodzi o nasz doping to najbardziej pamiętam mecze kiedyś-Jastrzębie czy Poznań ostatnio LKS.
Nie mam nic do Krzywego i nie piszcie mi, żebym sam stanął i poprowadził tak jak zawsze to jest mówione.
Nie zrobie tego bo nie potrafie.
A jak chcemy, żeby był dobry to powinno się ludzi rozstawiać po sektorze, którzy będą pomagać Krzywemu- ktoś się będzie opier.... to go doprowadzic do porządku.
No i taka osoba powinna być przynajmniej na większości meczy bo jak Krzywy jest to jakos idzie przez jakis czas- mecz z ruchem np.
A jak Krzywego braknie to większość opierdalaczy mówi, bo Krzywego nie było, ale co z tego jesli nawet jest a oni itak się opierdalają.

A szcerze to cholernie brakuje Capo...on jak krzyknął to nie było gadki tylko każdy śpiewał.
Jego już niestety nie ma, ale jest Krzywy więc trzebaby mu pomagać bo sam nie da rady niestety, same chęci nie wystarczą a jemu nie brakuje ich.Tylko jak widać to za mało:(
PREDATOR

Postprzez PREDATOR 2006-04-04, 9:15 pm

bartekcz92 napisał(a):Chyba bylbym gorszy skoro nie mógł bym nic pisac na forum! Z baniem sie to był tylko przykład ,a o kase to ja tez sie nie martwie ,bo mnie mama finansuje :)
Forum tylko dla wyjazdowiczów to dosc kiepski pomysł ,przemysl go jeszcze :wink:
Uzasadnie dlaczego:
-Kazdy chciałby wiedziec co sie dzieje w zyciu kibicowskim itp
-Bedziesz miał duzo pracy zeby wiedziec kto jezdzi na wyjazdy ,a kto nie
-Jak bys chciał zeby na forum byli tylko wyjazdowcy to było by duzo mniej uzytkownikow
-Skad osoba chcąca jechac na swoj pierwszy wyjazd dowiedziala by sie gdzie jest zbiorka (oprócz sklepu kibica)

Pozdrawiam

Jeśli nie boisz się, mama sponsoruje to śmigaj z reshta ludzi gdzie się da jechać.Wtedy tez jesli forum powstanie będziesz miał dostęp do niego.
Jak ktos chce wiedzieć co dzieje się w zyciu kibicowskim to chyba najlepiej brać w nim czynny udział.

Ludzie jeżdzący przeważnie się znaja jak nie osobiście to z widzenia.
Forum tworzyliby wszyscy wyjazdowicze, a nie ja więc prace kazdy by miał.
A odnosnie uzytkowników : Nie Liczy Się Ilość A Jakość.

Zapomniałem w poprzednim poście dopisać:(

Pozdrowienia:)
PREDATOR

Postprzez RobertPiaski1906 2006-04-04, 9:50 pm

nawet jak takie coś by miało być to napisz jak rozumiesz słowo wyjazdowiec :?: są osoby które pojadą na 2 wyjazdy w rundzie a są tacy co jeżdżą wszędzie :?:
RobertPiaski1906
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez PREDATOR 2006-04-04, 9:59 pm

RobertPiaski1906 napisał(a):nawet jak takie coś by miało być to napisz jak rozumiesz słowo wyjazdowiec :?: są osoby które pojadą na 2 wyjazdy w rundzie a są tacy co jeżdżą wszędzie :?:

Hehe popatrz co napisałeś i poszukaj tam odpowiedzi:)
Może nie do końca wszystkie a większość.

Pozatym przecież nie ja mam je zrobić, ja tylko wysuwam propozycje,
a jak sie stanie i na jakiej zasadzie będzie funkcjonować, to zależy od bezpośredni tworzących je ludzi.
Moim zdaniem właśnie tych wyjazdowców i tyle.

Pozdrówki
PREDATOR

Postprzez Tomano 2006-04-04, 10:27 pm

Pomysl conajmniej chybiony. W Zgorzelcu bylo nas 8, we Włoclawku 40, w Mlawie kolo setki, w Gdansku dwie a w Chorzowie grubo ponad 1000. Kto ma miec wiec dostep do takiego forum?
Inna sprawa to to ze jest oczywiste ze nie wszyscy jezdza wszedzie, a nam jako organizatorom wyjazdow zalezy aby ten krag stale poszerzac a nie tworzyc zamknietych grup powiedzmy 200 czy 300 osobowych.
Takie dzialanie byloby krokiem wstecz, jasne ze jest masa niekumatych osob na forum ktore zadaja glupie i denerwujace pytania, ale coz taki swiat, zreszta nie od razu Krakow zbudowano, licze ze z czesci z nich beda jeszcze ludzie!
Tomano
Adventure Group

Postprzez misiek1906 2006-04-05, 9:58 am

według mnie zamiast takiego forum jest grupa AG... Oni jeżdżą wszędzie i potrafią się między sobą komunikować... Jeżeli ktoś chce jeździć to będzie jeździł...
misiek1906

Postprzez bartekcz92 2006-04-05, 1:40 pm

[quote="PREDATOR"]
Jeśli nie boisz się, mama sponsoruje to śmigaj z reshta ludzi gdzie się da jechać.Wtedy tez jesli forum powstanie będziesz miał dostęp do niego.
Jak ktos chce wiedzieć co dzieje się w zyciu kibicowskim to chyba najlepiej brać w nim czynny udział.

Mama nie pozwala jezdzic na wyjazdy :oops: :evil: poniewaz jestem za młody i jest niebezpiecznie "Powiedziala ,ze jak skoncze 18 to bede mogl robic to co chce ,ale póki co musze poczekac 4lata" :twisted: ! Na to masz jakis pomysł?? Do Jaworzno raczej pojade ,musze tam byc!
bartekcz92

Następna strona

Powrót do Kibice