Polskie zespoły w europejskich pucharach

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-08-14, 12:50 pm

Widzę że albo niektórzy czytają tylko końcówki moich postów albo nie rozumieją co piszę.
Ja kibicuję tym zespołom tylko w europejskich pucharach.
W EUROPEJSKICH PUCHARACH POWINNIŚMY KIBICOWAĆ POLSKIM DRUŻYNOM BO TO OD ICH POSTAWY ZALEŻY ILE MIEJSC BĘDZIEMY MIELI W POSZCZEGÓLNYCH ROZGRYWKACH. A TO CHYBA WAŻNE JEŚLI ZAPOWIEDZI WŁOCHÓW O AWANSIE DO EKSTRAKLASY SĄ PRAWDZIWE.
Gość

Polskie zespoły

Postprzez zgredos 2003-08-14, 1:02 pm

Ja z Polskich zespołów kibicuje tylko Zagłębiu, Legii i Bielsku a reszta mi wisi. Wygrali, przegrali a jebał ich pies.Najważniejsze, żeby Zagłębie awansowało.
zgredos

Re: Polskie zespoły

Postprzez Gość 2003-08-14, 1:06 pm

zgredos napisał(a):Ja z Polskich zespołów kibicuje tylko Zagłębiu, Legii i Bielsku a reszta mi wisi. Wygrali, przegrali a jebał ich pies.Najważniejsze, żeby Zagłębie awansowało.

bueheheheh jak zawsze zgredos odpowiedź na poziomie gimnazjum !
pozdro
Gość

Postprzez edddie 2003-08-14, 1:38 pm

Jeszcze wracając do Wisły i jej wczorajszego meczu...gorzej już chyba być nie może zatem kto wie co się stanie w rewanżu.
edddie
Wrocławianin

Postprzez WOJTEK 2003-08-14, 1:48 pm

DOKŁADNIE.JEDEN Z NAS PISZE,O TYM ,ŻE BĘDZIE PRZECIW GKS-IE.A DLACZEGO?TO TEŻ POLSKI KLUB???
ANDERLECHT !!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Re: Polskie zespoły

Postprzez rados 2003-08-14, 1:53 pm

zgredos napisał(a):Zgadzam się z Wojtkiem zawsze powinno się być za Zagłębiem... a jak ktoś kibicuje Wiśle lub Gieksie to stadion w Katowicach jest dość blisko a do Krakowa też nie jest daleko.Wolny kraj każdy może kibicować komu chce, ale po co pisze o tym na tej stronie.

Czytaj uważnie moje posty ,to dowiesz się dlaczego w EUROPEJSKICH pucharach kibicuje POLSKIM klubom,bo dwa razy nie chce mi się tego samego pisać.
P.S.Przeczytaj uważnie mój poprzedni post zanim nazwiesz mnie kibicem Wisły czy Dospelu.
Ostatnio edytowano 2003-08-14, 1:54 pm przez rados, łącznie edytowano 1 raz
rados
Zagłębiak

Postprzez kwachu 2003-08-14, 1:53 pm

Naprawdę niektórych nie rozumiem. Przecież ligę mistrzów oglądałoby się inaczej gdyby grał tam jakiś polski zespół - przynajmniej byłyby jakieś emocje. A tak? Co mnie obchodzą kluby włoskie, hiszpańskie czy niemieckie? Obejrzeć obejrzę, ale mnie to nie podnieca specjalnie. Jestem z Polski więc kibicuję polskim klubom. Ciekawe czy jacyś hiszpanie trzymają np. za włoskimi klubami??? Takie kosmopolityczne podejście do kibicowania obcym klubom walczącym w pucharach z polskimi trochę mnie śmieszy.
kwachu

Postprzez kwachu 2003-08-14, 1:55 pm

Ps. i tak jak już wcześniej wspomniałem (rados także) liczy się RANKING UEFA, z którego korzystają wszystkie polskie kluby, a nie tylko te które grają w obecnej chwili w pucharach.
kwachu

Postprzez rados 2003-08-14, 1:59 pm

WOJTEK napisał(a):DOKŁADNIE.JEDEN Z NAS PISZE,O TYM ,ŻE BĘDZIE PRZECIW GKS-IE.A DLACZEGO?TO TEŻ POLSKI KLUB???
ANDERLECHT !!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

GKS jest klubem śląskim nie polskim,a to zasadnicza różnica :wink: .
A poza GKS jest klubem którego wyjątkowo nie lubie i będę trzymał kciuki za Cementarnice(czy jak to tam brzmi).Ale jeśki katowiczanie awansują to płakał nie będę.Wynik tego dwumeczu jest mi obojętny.
rados
Zagłębiak

Postprzez WOJTEK 2003-08-14, 2:00 pm

Morpheus napisał(a):Widzę że albo niektórzy czytają tylko końcówki moich postów albo nie rozumieją co piszę.
Ja kibicuję tym zespołom tylko w europejskich pucharach.
W EUROPEJSKICH PUCHARACH POWINNIŚMY KIBICOWAĆ POLSKIM DRUŻYNOM BO TO OD ICH POSTAWY ZALEŻY ILE MIEJSC BĘDZIEMY MIELI W POSZCZEGÓLNYCH ROZGRYWKACH. A TO CHYBA WAŻNE JEŚLI ZAPOWIEDZI WŁOCHÓW O AWANSIE DO EKSTRAKLASY SĄ PRAWDZIWE.
SORKI,ALE TERAZ TO MNIE ROZŚMIESZYŁEŚ.GRAMY W 3 LIDZE A TY JUŻ O PUCHARACH PISZESZ.PROPONUJĘ LODU.WIEM,ŻE UPAŁ,ALE...
WOJTEK
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-08-14, 2:24 pm

Wojtek jakby o nas nie zapomnieli w PP to bylibysmy juz w 1/8 zamiast Rakowa z z 1/8 to juz by byla bliska droga do finalu i pucharow :D :wink:

W przyszlym sezonie PP bedzie nasz !! :evil: :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2003-08-14, 2:24 pm

WOJTEK przykład, przykład. Posłużyłem się Zagłębiem żeby uświadomić co niektórym że w Europie nikogo nie interesuje czy gra Legia Wisła czy Zagłębie, tylko to że to jest POLSKA Drużyna!!!!!!!
Gość

Postprzez Albion 2003-08-14, 2:43 pm

Rozumiem wszystkich tych co nie kibicują polskim drużynom w pucharach bo gdyby przeciwko Wiśle grał WEST HAM to nie obchodziłby mnie żaden ranking tylko po prostu byłbym za WHU!!!! i co z tego że jest to kosmopolityczne podejście?
Albion

Szkoda ze Wisla nie gra z Barca!

Postprzez sulpy 2003-08-14, 4:03 pm

Generalnie przyznaje racje ze nalezaloby kibicowac polskim druzynom z uwagi na ranking uefa ale gdy w zeszlym roku Wisla grala z moja ukochana Barca to trzymalem kciuki tylko za katalonczykow. No chyba ze graliby z Zaglebiem to bylbym przeciw nim.
sulpy

Postprzez CZaRnYY 2003-08-14, 4:04 pm

Według mnie powinno się kibicować każdemu naszemu reprezentantowi w pucharach. Oprócz punkcików w klasyfikacji UEFA, nasze kluby mogą udowodnić, że w Polsce też piłke umieją kopać.

Gdyby udało im się to (chociaż wątpie, że w tej edycji się tak stanie) możliwe, że nasz piłkarskich rynek przyciągnąłby nowych sponsorów i zwróciłby uwagę na siebie w europie (może by w Fifie zrobiliby ligę polską :D ;)).

GKS - śląski klub, zgodzę się, ale gra w nim wielu zawodników pochodzących spoza Śląska, więc zawiera w sobie jakieś elementy czysto polskie

Trzeba górę wziąć narodowy patriotyzm nad regionalnym...
CZaRnYY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna