Lechia Gdańsk-Zagłębie 1.IV

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez CharoN^ 2006-04-01, 3:58 pm

Pozostawie ten mecz bez komentarza, bo co tu komentować? Z relacji wynika, że zaprezentowali się żałośnie...

Tematu o awansie również nie poruszę, dam im jeszcze szanse choć pewnie jak każdy czarno to widze.

W SOBOTĘ WSZYSCY NA MECZ! NIE ZWAŻAJĄC NA PORAŻKE W GDAŃSKU!
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Zibi33 2006-04-01, 4:04 pm

Miłość kibica jest ślepa i mimo słabych transferów zimą wierzyłem w awans.
Teraz już nie ma się co oszukiwać.

Chciałbym krótko podsumować zakupy Zagłębia.
Oto pozyskaliśmy Jankowskiego kiksiarza,dwóch bramkarzy z przyszłością???, przeciętniaka Bajerę i syna który miał być ojcem(Tadeusz Tyc-jego ojciec był dobrym zawodnikiem Odry Opole).

Staciliśmy gwiazdę zespołu Pitrego , jednego z najlepszych napastników w Polsce za marne 100tys.złotych i pojechaliśmy opalać się na Cypr(poza Morawskim bo On już był opalony).
Ni ma napastnika, Ni ma pomocnika, Ni ma awansu.

I jak śpiewał Liroy " Oni zarobili (piłkarze i trenerzy) a Nam gówno pozostało do sprzątnięcia"
Zibi33

Postprzez Socio 2006-04-01, 4:13 pm

Coz awans sie oddala a wyniki ukladaja sie super- Widzew przegrywa, Jaga zremisowala. Mysmy tylko mieli wygrac... Ale nie ma sie co dziwic, bez rozgrywajacego nie da sie na pewnym poziomie grac w pilke. Tochel jasno powiedzial ze nie chce Kompaly (najlepszy w ostatnim meczu w piascie+bramka- i ogolnie jak gra Piast), Berensztajn tez nie, Drumlak byl nieodpowiedni (ciekawe ze jakos w I lidze sie lapie). W zamian mamy super taktyke z 3 obroncami z ktorych jeden (Jankowski) jak na razie kompletne nieporozumienie.
Socio

Postprzez keff79 2006-04-01, 4:15 pm

Nie będe powtarzał bo każdy we wcześniejszych postach ma sporo racji.. chciałem tylko dodać, że patrząc na pozostałe dzisiajsze wyniki (Jaga, Kszo, a może dojdzie do tych zespołów, także Widzew) Zagłębie dało ciała do kwadratu.

ale oczywiście tak jak CharoN^ napisał w sobotę walimy wszyscy na mecz może na Ludowym uda się ich obudzić..
keff79

Postprzez Dj_mdc 2006-04-01, 4:19 pm

zawiedli nas ale wiara czyni cuda .............
Dj_mdc

Postprzez Sruba 2006-04-01, 4:30 pm

wlasnie wrocilem z meczu...
fakt, faktem, Lechia mimo oslabienia (brak Wojciecha, Cetnarowicza i Biskupa), zagrala lepiej od Zaglebia i wygrala zasluzenie. pierwsza bramka padla juz w 2 minucie po zamieszaniu w polu karnym, druga w doliczonym czasie gry. po strzale Krola, wasz bramkarz nawet sie nie ruszyl. Zaglebie w zasadzie nie stworzylo zadnej klarownej sytuacji... jeden strzal zza pola karnego, nad poprzeczka, to w zasadzie troche malo jak na aspiracje I ligowe.
widzow na stadionie (jak na moje oko) jakies 6-7 tys. od was jakies 500 glow. doping z naszej strony bez bluzgow, u was w zasadzie caly czas cisza...

szacunek za przybycie ! pozdro Wojtek !
Sruba
screwthelaw

Postprzez Piekarz79 2006-04-01, 4:38 pm

Witam!

Zagłębie zagrało dobrze...Cały czas mieliście inicjatywe...i nic więcej.Was +Bielsko+Legia+Olimpia góra 350......(słyszałem że głownie TB nie wszyscy na stadionie)Na bank nie 500.
500 to było Jagiellonii i sie nie zmieścili w jednym sektorze.

Pozdrawiam!
Piekarz79

Postprzez zgredos 2006-04-01, 4:46 pm

Ciekawy jestem co po meczu powie p. Tochel, bo ponoć drużyna była dobrze przygotowana do sezonu. W Chorzowie udało nam się nie przegrać dzięki Bizackiemu, w Gdańsku już tyle szczęścia nie mieliśmy. Lechia kilka dni temu w silniejszym składzie dostała baty od Widzewa (4-0) aż strach pomyśleć ile Widzew nam wrzuci. Trener Tochel lubi karać finansowo piłkarzy teraz to on powinien zostać ukarany i to przykładnie (albo niech powie oficjalnie że gramy o środek tabeli wtedy nikt nie będzie robił sobie nadzieji - jeśli ktoś jeszcze taką ma)
zgredos

Postprzez Sir 2006-04-01, 4:56 pm

zgredos napisał(a):Ciekawy jestem co po meczu powie p. Tochel, bo ponoć drużyna była dobrze przygotowana do sezonu. W Chorzowie udało nam się nie przegrać dzięki Bizackiemu, w Gdańsku już tyle szczęścia nie mieliśmy. Lechia kilka dni temu w silniejszym składzie dostała baty od Widzewa (4-0) aż strach pomyśleć ile Widzew nam wrzuci. Trener Tochel lubi karać finansowo piłkarzy teraz to on powinien zostać ukarany i to przykładnie (albo niech powie oficjalnie że gramy o środek tabeli wtedy nikt nie będzie robił sobie nadzieji - jeśli ktoś jeszcze taką ma)

Zgadzam siÄ™ z kolegÄ… Zgredosem...

Czekam na opinie tych ktorzy tam byli..ale dla mnie to kompromitacja jesli mamy walczyc o 1 lige ( nie chodzi tu tylko o samwynik ale o stworzone sytuacje - czyli ich brak )
Sir

Postprzez PawełK 2006-04-01, 5:15 pm

Tak na gorąco - żenada i brak zaangażowania. Doping nasz też słaby, chociaż liczba bardzo dobra:)
PawełK
pyszałek

Postprzez Przemek26 2006-04-01, 5:26 pm

Dzisiejsza porażka to kolejna porażka bez większych konsekwencji (patrz wyniki dzisejszej kolejki) jak juz mówiłem posmiewisko , ale "Dopóki piłka w grze"
A co do składu . Bednar na ławie cudowanie z 3 5 2 . sorry na to był czas na zgrupowaniach.
Przemek26

Postprzez buick111 2006-04-01, 5:42 pm

Ludzie !!

Moje zdanie jest takie.Zamiast plakac nad dzisiejszym wynikiem pomyslcie tak.Jesli wygramy ze ÅšlÄ…skiem i Widzewem a gramy jak wszystkim wiadomo u siebie to sie bardzo zblizymy do czolowki !!!! Wiem ze sa to nieporownywalnie mocniejsi przeciwnicy od 2 ostatnich ale mamy atut wlasnego boiska no i mam nadzieje ze dopingiem ich nie zawiedziemy.A jak je przegramy oba ? To coz... Trzeba bedzie odlozyc awans na przyszly rok.
buick111

Postprzez MarcelZS 2006-04-01, 5:47 pm

Wkurzony jestem!!!!

Każdy z zawodników, ma wielkie ambicje, a tu niestety, kończą się ich możliwości. Bramkarz, wpuszcza w 2 min meczu bramkę, drużyna staje i nie wie co ma grać, strzelają z daleka, brak rozgrywającego, a atak to szkoda mówić Zuban po raz drugi ława, Bajera nic, a Tyc debiutant tym bardziej.

Porażka może się przytrafić, ale poziom gry i wykonanie to dno.

A co do trenera to niech się opamięta i nie kombinuje z 3-5-2, bo ani obrony, ani lini pomocy nie ma.
MarcelZS

Postprzez ROM 2006-04-01, 6:30 pm

Powiem tak- liczba Zagłebia bardzo dobra na meczu ok 400 głów (jak przyjada powiedza dokładnie)Mecz został ustawiony po pierwszej zdobytej bramce Lechii w 2 min.Gra ogólnie straszna padaka z 2 stron
Lechia miała zdecydowanie wiecej sytuacji niz Zgłębie
Chłopaki jak przyjada pewnie potwierdza
Doping Zgłebia tylko na poczatku pierwszej połowy w drugiej zero dopingu
pewnie dało sie we znaki zmeczenie i wynik meczu

Ps. Mimo wszystko trzymam kciuki za Wasz awans
ROM

Postprzez mike79 2006-04-01, 6:36 pm

Porażka boli jak skur......... ALE MÓWI SIĘ TRUDNO. Najbliższe dwa spotkania pokażą czy liczymy się w walce o "oranżade" czy pozostaje to w sferze naszych marzeń...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników