:P :P :P :lol:Sebastian napisał(a):Mest0ne napisał(a): dostaniecie taki wpieRdul że ciężko bedziecie mieli z powRotem ;]
HEJ NIEBIESCY OLE :D
Jak tak to ja nie jadep.Wojtku prosze odwolać pociąg, nikt nie jedzie.
:wink:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
:P :P :P :lol:Sebastian napisał(a):Mest0ne napisał(a): dostaniecie taki wpieRdul że ciężko bedziecie mieli z powRotem ;]
Jak tak to ja nie jadep.Wojtku prosze odwolać pociąg, nikt nie jedzie.
:wink:
BAN. :lol:Mest0ne napisał(a):Co nie zmienia faktu że w :twisted: ChoRzowie :twisted: zostaniecie RozgRomieni pRzez Kibiców Niebiesko Białej Elity ;] dostaniecie taki wpieRdul że ciężko bedziecie mieli z powRotem ;]
kaworo napisał(a):a ja mam pytanie z innej beczki...mam fana z Manchesteru United co chce jechac na mecz...ma zabrac paszport ze soba czy nie trzeba???? pytam bo nie wiem jak to jest z obcokrajowcami 8) :twisted: :!: :?: :shock:
Greg1906 napisał(a):kaworo napisał(a):a ja mam pytanie z innej beczki...mam fana z Manchesteru United co chce jechac na mecz...ma zabrac paszport ze soba czy nie trzeba???? pytam bo nie wiem jak to jest z obcokrajowcami 8) :twisted: :!: :?: :shock:
Nie powinien się niczym martwić, dla tubylców wszyscy jesteśmy obcokrajowcami :).
W całej UE dowód jest traktowany na równi z paszportem także wystarczy mu ichnie ID Card.
kaworo napisał(a):Greg1906 napisał(a):kaworo napisał(a):a ja mam pytanie z innej beczki...mam fana z Manchesteru United co chce jechac na mecz...ma zabrac paszport ze soba czy nie trzeba???? pytam bo nie wiem jak to jest z obcokrajowcami 8) :twisted: :!: :?: :shock:
Nie powinien się niczym martwić, dla tubylców wszyscy jesteśmy obcokrajowcami :).
W całej UE dowód jest traktowany na równi z paszportem także wystarczy mu ichnie ID Card.
dzieki wielkie Greg1906...juz ja mu pokaze jak wyglada football w polandzie:))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników