Podczas czwartkowej prezentacji zawodników oraz przed piątkowym meczem hokeja ze Stoczniowcem zbierane będą pieniędzy na oprawę meczu z Ruchem Chorzów.
Liczy się każda złotówka. Wszystkim serdecznie dziękujemy !
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Zaczyna się. :evil: :evil: :evil:bartekcz92 napisał(a):Pewnie i tak do Chorzowa nas nie wpuszczą :( Ale przed Stoczniowcem napewno wrzucze jakies drobne! Najwyzej pójdzie na następny mecz!
WOJTEK napisał(a):Zaczyna się. :evil: :evil: :evil:bartekcz92 napisał(a):Pewnie i tak do Chorzowa nas nie wpuszczą :( Ale przed Stoczniowcem napewno wrzucze jakies drobne! Najwyzej pójdzie na następny mecz!
A skąd Ty to wiesz ??? Ja mam inne informacje, ale zawsze się znajdzie jakiś malkontent. Moja rada: przyjdź na prezentację, wrzuć kilka złotych i się o nic nie martw.
*FORUMDINHO* napisał(a):No czyli jak nie będzie wyjazdu to protesty pod domem Wojtka :D
bartekcz92 napisał(a):*FORUMDINHO* napisał(a):No czyli jak nie będzie wyjazdu to protesty pod domem Wojtka :D
Czy to do mnie to durne pytanie :?: Jedyne pretensje jezeli nie będą wpuszczac kibiców przyjezdnych (czyt. nas) będe miał do wascicieli obiektu ich stadionu! Poniewaz (ja) uwazam ,ze wymyslą bajeczke ,ze ich stadion nie jest przygotowany na wizyte kibiców gosci! Co miałby miec do tego Wojtek? Nierozumiem czy to miał byc wscipski zart czy moze chciałes mnie obrazic? Jesli tak ,to raczej Ci to nie wyszło!! :?
P.S Ja nie mówie o złym prowadzeniu wyjazdów itp! Tylko o nie wpuszczaniu na stadion! Wiec jesli nie rozumiesz to nie komentuj!
bartekcz92 napisał(a):Zeszłem troche z tematu! Sorki!
A ty co znowu masz do mojego postu? Jesli masz tylko głupie minki wstawiac i cytowac moje wypowiedzi to sobie odpusc ,bo tylko zaśmiecasz forum! I to raczej nie jest smieszne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników