TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MarcelZS 2006-03-03, 8:52 am

Biuletyn Zamówień Publicznych Nr 47 z dnia 2006.02.23

ZAMAWIAJĄCY :Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji,

PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA :Przedmiotem zamówienia jest przebudowa pomieszczeń biurowaych na szatnie dla piłkarzy o łącznej pow. użytkowej 235,9 m2.

Miejsce wykonywania robót budowlanych: 41-200 Sosnowiec, ul. Kresowa 1

Zakres robót obejmuje w szczególności:
- roboty budowlane,
- roboty sanitarne,
- instalacje wentylacji
- instalacje c.o.
- roboty elektryczne,.
Data zakończenia: 31.07.2007;
MarcelZS

Postprzez PTAQ84 2006-03-03, 2:17 pm

PTAQ84
WOJKOWICE

stadion ludowy

Postprzez Klavy sc 2006-03-04, 10:59 am

witam!!!mam taka propozycje zebysmy my kibice naszego kochanego zaglebia sosnowiec sami sie zorganizowali i odsniezyli stadion bo zas runda rozpocznie sie w kwietniu:(
Klavy sc

Re: stadion ludowy

Postprzez ^m@rcin^ 2006-03-04, 11:02 am

Klavy sc napisał(a):witam!!!mam taka propozycje zebysmy my kibice naszego kochanego zaglebia sosnowiec sami sie zorganizowali i odsniezyli stadion bo zas runda rozpocznie sie w kwietniu:(

Napisz podanie do MOSIR moze sie zgodza ! Ja moge odsniezac !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: stadion ludowy

Postprzez LeOnI:) 2006-03-04, 12:22 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Klavy sc napisał(a):witam!!!mam taka propozycje zebysmy my kibice naszego kochanego zaglebia sosnowiec sami sie zorganizowali i odsniezyli stadion bo zas runda rozpocznie sie w kwietniu:(

Napisz podanie do MOSIR moze sie zgodza ! Ja moge odsniezac !

To jest poprostu śmieszne kibice chca pomagać a im karzą pisać do mosiru
LeOnI:)

Postprzez twari 2006-03-04, 10:44 pm

A czyj jest stadion? Klubu? Czy MOSiRu? Chyba logiczne że trzeba rozmawiać z właścicielem.
twari

Postprzez Kamil^ 2006-03-05, 3:34 am

twari napisał(a):A czyj jest stadion? Klubu? Czy MOSiRu? Chyba logiczne że trzeba rozmawiać z właścicielem.

Stadion jest miasta. Sprawy odsniezania trzeba zalatwiac z MOSiRem.
Kamil^

Postprzez twari 2006-03-05, 10:44 am

Kamil^ napisał(a):
twari napisał(a):A czyj jest stadion? Klubu? Czy MOSiRu? Chyba logiczne że trzeba rozmawiać z właścicielem.

Moje pytanie było retoryczne! :) Bo chyba niektórzy o tym nie wiedzą i zaraz zaczną się beszty w strone Rudego że nie weźmie łopaty w rece...
Macie dziwne pretensje - to tak jakby sąsiad wpuścił do waszego mieszkania grupe kibiców bo oni chceliby posprzątąć wasze mieszkanie.. Przecież klub bez zgody właściciela obiektu nie może ot tak wpuszczać na niego ludzi!
Dlatego zanim zaczniecie lamentować zastanówcie się dwa razy...
twari

Postprzez D. 2006-03-05, 11:08 am

twari napisał(a):
Kamil^ napisał(a):

Moje pytanie było retoryczne! :) Bo chyba niektórzy o tym nie wiedzą i zaraz zaczną się beszty w strone Rudego że nie weźmie łopaty w rece...
Macie dziwne pretensje - to tak jakby sąsiad wpuścił do waszego mieszkania grupe kibiców bo oni chceliby posprzątąć wasze mieszkanie.. Przecież klub bez zgody właściciela obiektu nie może ot tak wpuszczać na niego ludzi!
Dlatego zanim zaczniecie lamentować zastanówcie się dwa razy...

No k***a nie wytrzymam. Po ch.. się w ogóle odzywasz? NETOWY INSPIRATORZE! Masz tu najwięcej do powiedzenia, a ch*** robisz. Wszędzie się wpierd****, a tak naprawdę to siedzisz przed tym komputerkiem cały dzień i gówno wiesz. Więc przymknij się już!!!

sry wkr mnie ten gość.
D.

Postprzez twari 2006-03-05, 11:38 am

D. napisał(a):No k***a nie wytrzymam.

To popuść...
D. napisał(a):Po ch.. się w ogóle odzywasz?

Tacy jak Ty nigdy nie znajdą na to odpowiedzi.
D. napisał(a):NETOWY INSPIRATORZE!

A co niby zainspirowałem? Inspiracją nazywasz wyjaśnienie kto jest właścicielem stadionu? Polecam słownik.
D. napisał(a):Masz tu najwięcej do powiedzenia, a ch*** robisz.

Przecież Ty już jesteś zrobiony.
D. napisał(a):Wszędzie się wpierd****, a tak naprawdę to siedzisz przed tym komputerkiem cały dzień i gówno wiesz.

A Ty na posty odpowiadasz siedząc przed piekarnikiem?
D. napisał(a):sry wkr mnie ten gość.

I vice versa.
twari

Postprzez Krzysztof15 2006-03-05, 2:03 pm

Ja już nie będę palcem wskazywał kto jest winny, bo zaraz odezwie się frakcja moherowych beretów :wink:

Gdzie indziej, to właśnie władze klubu, wspólnie z gospodarzami obiektu apelują do kibiców i proszą ich o pomoc przy odśnieżaniu :!:

Mało tego, zabezpieczają narzędzia, a nawet gorące posiłki i napoje !

A u nas ? Problem jest w tym, że zarówno klub, jak i miasto (reprezentowane w tym wypadku przez MOSiR) ma nas, kibiców po prosto głęboko w dupie !

Z drugiej strony ta sytuacja świadczy dobitnie o wybitnej inteligencji osób zarządzających zarówno obiektem jak i klubem.

Zgłasza się, za przeproszeniem grupa frajerów, którzy chcą w imię miłości do klubu, pracować za darmo, ba, wprost proszą się o to, a oni i tego nie potrafią wykorzystać :!:

A może to i dobrze, bo pewnie i ja sam bym się znalazł w tej grupie frajerów...
Krzysztof15

Postprzez emdżej 2006-03-06, 5:30 pm

W Urzędzie Miejskim w Sosnowcu odbyło się spotkanie Komitetu Organizacyjnego Obchodów Jubileuszu 100 - lecia klubu Zagłębie Sosnowiec. W jego skład weszli przedstawiciele m.in. środowisk sportowych, MOSiR - u, właściciela klubu i Urzędu Miejskiego.
Ustalono, że na następnym spotkaniu przedstawiony zostanie harmonogram imprez i przedsięwzięć organizowanych z okazji jubileuszu.

Rozpoczęły się rozmowy w sprawie instalacji oświetlenia na Stadionie Ludowym. Przedstawiciele Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji spotkali się z firmą, która zajmuje się wykonywaniem projektów technicznych oświetlenia stadionowego. Opracowanie projektu będzie trwało kilka miesięcy. Następnie zostanie ogłoszona procedura przetargowa. Montaż instalacji zajmie około dwóch miesięcy. Istnieje możliwość, że światła oświetlą murawę w rundzie wiosennej w przyszłym roku.

źródło: UM Sosnowiec
emdżej

Postprzez Bart19 2006-03-06, 6:15 pm

Istnieje możliwość, że światła oświetlą murawę w rundzie wiosennej w przyszłym roku. eh na rudne wiosenną a jak awansujemy do ekstralkasy to co na jesien meczy przy świetle nie bedzie kpina
Bart19

Postprzez bankier 2006-03-06, 6:27 pm

Istnieje możliwość, że światła oświetlą murawę w rundzie wiosennej w przyszłym roku

zabawniejszego tekstu w tym roku jeszcze nie czytałem :mrgreen: gratuluję "władzy" dobrego samopoczucia i ciętego jak brzytwa dowcipu!
bankier

Postprzez MrCricket 2006-03-06, 8:10 pm

To byłyby niezłe jaja. Jesienią musielibyśmy grać być może przy ul Cichej albo Bukowej, bo gdzie tu w okolicy jest jakiś stadion ze sztucznym oświetleniem. A to chyba zdaje mi się (nie jestem pewien) jest wymóg licencji w ekstraklasie.
Ale do tego jest daleka droga, najpierw awansujmy...
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna