Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2006-02-16, 3:50 pm

A ja mam wrażenie ze prezes nie zgodził się na zatrudnienie drogiego w utrzymaniu zawodnika i Tochel coś musiał powiedzieć. Nie pierwszy raz bowiem musi uciekać się do jakiś głupich i nielogicznych wytłumaczeń w sprawach transferowych...
twari

Postprzez keff79 2006-02-16, 7:48 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):A moze w ostatniej chwili wypali sprawa Piotra Stokowca - 184 cm wzrost wydaje mi sie iz Panowie spotkali sie w KSZO Ostrowiec.

oo.. mam nadzieje że jednak nie wypali, takiego zawodnika raczej nam nie potrzeba on nie rozgrywa.. raczej rozbija wszystkie ofensywne akcje - tak jak u nas Butryn.. wszystkie czyli i przeciwników i nasze..
keff79

Postprzez MrCricket 2006-02-16, 8:13 pm

keff79 napisał(a):oo.. mam nadzieje że jednak nie wypali, takiego zawodnika raczej nam nie potrzeba on nie rozgrywa.. raczej rozbija wszystkie ofensywne akcje - tak jak u nas Butryn.. wszystkie czyli i przeciwników i nasze..

Dokładnie tak było w ostatnim sparingu :lol:
MrCricket

Postprzez Leyton 2006-02-16, 11:05 pm

Niektórzy się pewnie ucieszą. :evil:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3168156.html
Leyton

Postprzez keff79 2006-02-16, 11:12 pm

Leyton napisał(a):Niektórzy się pewnie ucieszą. :evil:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3168156.html

:roll: :shock: ..mimo wcześniejszych pogłosek troche mnie powaliła ta informacja!

pozostaje życzyć powodzenia Marcinowi i pamiętać to co najlepsze - bo takich momentów było sporo kiedy na Ludowym rozlegało się głośne MAAARCIN BĘBEN MAARCIN!!!
keff79

Postprzez krzysztof 2006-02-16, 11:59 pm

Jesli to okaze sie prawda to jest to decyzja wielce ryzykowna.
Ciekawe co bylo rzeczywistym tego posuniecia.
krzysztof

re

Postprzez Qba 2006-02-17, 12:44 am

nie chce siac defetyzmu, ale jak tak dalej pojdzie, to moze byc nieciekawie. najgorsze jest to, ze rywale ostro sie zbroja, my owszem, ale bez takiego rozmachu, a trener Tochel nielogicznie argumentuje poczyniania transferowe, a Beben zwija manatki (co jak co, moze i jestem zwolennikiem Pietki, ale w tym momencie mozna byc rzec, ze bedziemy mieli "zoltodziobow" w bramce)... musi byc chyba cos nie tak, nieprawdaz?
Qba

Postprzez SCORPARO 2006-02-17, 7:38 am

...nie będę płakał po odejściu Bębna... ostatnio niemiał sie najlepiej w bramce Zagłębia, a co do tych "żółtodziobów" to jeden pokazał (czytaj R.Pietka) że stać go na profesionalne podejście do swojej pracy i udowodnił że śmiało może stanąć w konkury z Bębnem - nawet nieźle mu to wychodziło.
SCORPARO

Postprzez Przemek26 2006-02-17, 7:47 am

Nieźle?. Wydaje mi się że Robert Piętka w meczasz w których zagrał był lepszy od Bębna, ale z drugiej strony Marcin Bęben to wartościowy piłkarz
i jego odejście roważając wzmocnienia i osłabienia transferowe bedzie tym drugim.Mimo lobów nie łapanych piłek i innych kiksów był silnym punktem sosnowieckiej defensywy.
Przemek26

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-02-17, 8:20 am

Sprawa odejscia Marcina Bebna - mam pytanie KTO ZREKOMPENSUJE
STRATY JAKIE PONIOSLO ZAGLEBIE w zwiazku z zatrudnieniem Pana
Marcina. Przypominam iz byla to transakcja barterowa. Poszedl Drzymont
a przyszedl Beben. W tej sytuacji Pan Marcin bedzie chcial odejsc za
FRICO.
Byc moze druzyna Gornika Zabrze czeka na bramkarza - zobaczymy.
To Pan Marcin zlamal REGULAMIN KLUBU i wielce obrazony zachowuje sie
jak GWIAZDA. Informacja o rzekomej chorobie Pana Marcina byla wymyslem wyjetym z kapelusza.
Nie do mnie nalezy ocena bramkarza widzialem Pana Marcina w Odrze
Wodzislaw w telewizji Canal + oraz na zywo w Zaglebiu w tym zlym meczu z Polkowicami. Zycze Panu Marcinowi wszystkiego najlepszego
ale jedno musze napisac BEZ MARCINA BEBNA ZAGLEBIE DA SOBIE
RADE I AWANSUJE. Po prostu tak sie nie postepuje, to nie po Zaglebiowsku - Panie MARCINIE
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez krzysztof 2006-02-17, 9:26 am

Nie znam szczegolow tego odejscia, ale skoro zostalo to nazwane
Marcin Bęben żegna się z Zagłębiem
to chyba jest to decyzja Bębna.
Co do Piętki to nie podniecałbym się tak bardzo jego grą. Owszem w meczach ligowych których grał bronił piłki, które już widziałem w bramce, ale ciągle odnoszę wrażenie, że on ma poprostu więcej szczęścia niż umiejętności.
Oby teraz się nie załamał pod tym ciężarem, który spada na niego.
krzysztof

Postprzez MrCricket 2006-02-17, 9:29 am

Spodziewałem się, że chcą się Bębna pozbyć, ale jeszcze nie teraz. Taki los bramkarzy, że im najbardziej pamięta się wszelkie wpadki. Myślę też, że jego "niebramkarskie" warunki fizyczne nie podobały się kierownictwu. Taka decyzja to pewne ryzyko, wiadomo pod jaką presją będziemy grać wiosną i czy to nie przerośnie tych niby utalentowanych żółtodziobów ?
Panu Marcinowi (Zagłębiakowi) dziękuję za dobre momenty, które na pewno były w jego wykonaniu (np obrona strzału Śrutwy w ostatnim meczu z Ruchem). Powodzenia.
MrCricket

Postprzez gruby 2006-02-17, 9:42 am

Trochę zaszokowała mnie na informacja ale cóż takie jest życie,jedynie wypada podziękować Marcinowi i życzyć mu powodzenia....
gruby

Postprzez rossoneri 2006-02-17, 9:59 am

wreszcie jakas dobra informacja bo chociaz nie umiemy sie wzmocnic to chociaz pozbedziemy sie oslabienia
rossoneri

Postprzez mały 2006-02-17, 10:01 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Sprawa odejscia Marcina Bebna - mam pytanie KTO ZREKOMPENSUJE
STRATY JAKIE PONIOSLO ZAGLEBIE w zwiazku z zatrudnieniem Pana
Marcina. Przypominam iz byla to transakcja barterowa. Poszedl Drzymont
a przyszedl Beben. W tej sytuacji Pan Marcin bedzie chcial odejsc za
FRICO.
Byc moze druzyna Gornika Zabrze czeka na bramkarza - zobaczymy.
To Pan Marcin zlamal REGULAMIN KLUBU i wielce obrazony zachowuje sie
jak GWIAZDA. Informacja o rzekomej chorobie Pana Marcina byla wymyslem wyjetym z kapelusza.
Nie do mnie nalezy ocena bramkarza widzialem Pana Marcina w Odrze
Wodzislaw w telewizji Canal + oraz na zywo w Zaglebiu w tym zlym meczu z Polkowicami. Zycze Panu Marcinowi wszystkiego najlepszego
ale jedno musze napisac BEZ MARCINA BEBNA ZAGLEBIE DA SOBIE
RADE I AWANSUJE. Po prostu tak sie nie postepuje, to nie po Zaglebiowsku - Panie MARCINIE
Pozdrawiam
Tadeusz
Panie Tadeuszu , bardzo ważnym jeżeli nie najważniejszym argumentem o opuszczeniu Zagłębia przez M.B jest atmosfera w klubie. I tyle więcej nie napiszę bo znowu powiedzą ,że sieję zamieszanie.
mały

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników