MrCricket napisał(a):http://www.90minut.pl/news.php?id=376855
Grzyb(hanys) jednak w Chorzowie, ale za pół roku być może do nas trafi. Kto wie :wink:
To lepiej zeby juz został w Chorzowie.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MrCricket napisał(a):http://www.90minut.pl/news.php?id=376855
Grzyb(hanys) jednak w Chorzowie, ale za pół roku być może do nas trafi. Kto wie :wink:
Krzysztof15 napisał(a):Leżak napisał(a):Mam pytanie troche nie na temat, co się stanie z Amiką a dokładnie z jej istnieniem i miejscem które zajmuje w I lidze ??? ktoś wskakuje na ich miejsce ???
Z góry dziękuje za odpowiedź !
Prawdopodobnie zostanie to dograne do końca sezonu tak jak jest.
Natomiast będzie ciekawie na koniec sezonu !
Zwalnia się jedno miejsce w I lidze. Aby wypełnić tą lukę awansowane będą
bezpośrednio 3 pierwsze druzyżny II ligi, a czwarta będzie grała w barażach.
Skąd to wiem ? No... powiedzmy, że tak mi się śniło :wink:
Pochodzący z Libanu Moussa Hojeij nie zagra w Zagłębiu. - Wprawdzie zawodnik ten jest 55-krotnym reprezentantem swojego kraju, jednak stwierdziliśmy, że miałby poważne problemy z aklimatyzacją w naszym kraju, a do tego jego warunki fizyczne, głównie 174 cm. wzrostu nie przekonują mnie do tego aby mógł stać się naszym zawodnikiem - poinformował Krzysztof Tochel, trener Zagłębia
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Bede bardzo obiektywny w sprawie zawodnika z Libanu, ale argumentacja
trenera troche nie trafiona otoz typowani zawodnicy przez trenera KT
posiadaja nastepujacy wzrost i tak Berek - 174 cm. Kaczmarczyk - 175 cm.
Najwyrazniej trener nie zamierza testowc tego zawodnika - po prostu nie chce miec takiego gracza w druzynie Zaglebia.
Ja mam swoje zdanie na temat ludzi z tych szerokosci geograficznych
ale to jest inna sprawa.
A moze w ostatniej chwili wypali sprawa Piotra Stokowca - 184 cm wzrost
wydaje mi sie iz Panowie spotkali sie w KSZO Ostrowiec.
Pozdrawiam
Tadeusz
krzysztof napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Bede bardzo obiektywny w sprawie zawodnika z Libanu, ale argumentacja
trenera troche nie trafiona otoz typowani zawodnicy przez trenera KT
posiadaja nastepujacy wzrost i tak Berek - 174 cm. Kaczmarczyk - 175 cm.
Najwyrazniej trener nie zamierza testowc tego zawodnika - po prostu nie chce miec takiego gracza w druzynie Zaglebia.
Ja mam swoje zdanie na temat ludzi z tych szerokosci geograficznych
ale to jest inna sprawa.
A moze w ostatniej chwili wypali sprawa Piotra Stokowca - 184 cm wzrost
wydaje mi sie iz Panowie spotkali sie w KSZO Ostrowiec.
Pozdrawiam
Tadeusz
Piotra Stokowca dyskwalifikuje już sam wygląd
krzysztof napisał(a):
Piotra Stokowca dyskwalifikuje już sam wygląd
keff79 napisaÅ‚(a):Wzrost jako główny argument to sÅ‚aby pomysÅ‚.. szczególnie w Polsce, mamy takiego jednego (uwielbianego) wysokiego w reprezentacji i jednego niskiego. Moussa to reprezentant kraju i pewnie w naszej sÅ‚abej II lidze spokojnie by sobie poradziÅ‚.. wczeÅ›niej zrezygnowaliÅ›my bez testów z Drumlaka (może i dobrze) ale ciÄ…gle nie mamy rozgrywajÄ…cego. Może ta rezygnacja to sygnaÅ‚, że z kimÅ› siÄ™ dogadujemy.. - jeÅ›li nie to trochÄ™ siÄ™ dziwiÄ™. I jeszcze jedno.. Bednar – czyli b.dobry pomocnik grajÄ…cy w obronie, jesieniÄ… KÅ‚oda byÅ‚ jednym z lepszych zawodników – prawa obrona to byÅ‚ mocny punkt – po co to zmieniamy?! Mam nadziejÄ™ że odpowiedziÄ… na te pytania bÄ™dÄ… dobre wyniki..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników