Zagłębie-Cracovia 5 luty godzina 18

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez kwachu 2006-02-05, 11:19 pm

Dami_mdc napisał(a):Prawda jest taka że gdyby nie nasza bojówka to bylibyśmy nikim na arenie kibicowskiej. Ciekawe czy gdyby Cracovia nam wybiegła po flagi Ci co tu teraz tak narzekaja na naszych chłopaków by je obronili albo chociaz podjeli walke...? Zastanówcie się co piszecie. Eh

To ty sie zastanów co piszesz. Czy nie rozumiesz że niektórym bojówka i zadymy nie sa potrzebne do oglądania widowiska sportowego? Czy tak ciężko to pojąć? Chcesz sie bić? Lubisz to? To sie umawiaj z takimi jak ty w lasku i bijcie sie do woli. Ale nie róbice tego na stadionach. Ja nie przychodze na mecz dla flag, oprawy, czy kibiców przyjezdnych. Przychodzę żeby zobaczyć piłkę, hokej, kosz cokolwiek. Spróbuj to zrozumieć :!:
kwachu

daks

Postprzez kaliber_2309 2006-02-05, 11:20 pm

Nic bojówke mamy spoko ,gdy byl dym wyjebałem sie gdy psy podleciały to zaliczyłem mocne bicie jeden ziomek z ekipy zawrucił i pomugł mi sie ewakuować za to stokrotne dzieki,lecz kilka lat temu by nie było do pomyślenia by w zadymie na stadionie udział brała prawie tylko sama bojowka w zadymie a gdzie młyn,co nazwą sie ultrasami i h*** mają to w dupie .NIC OGUŁEM SPOKO nara
kaliber_2309

Re: :)

Postprzez Dami_mdc 2006-02-05, 11:20 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Dami_mdc napisał(a):Prawda jest taka że gdyby nie nasza bojówka to bylibyśmy nikim na arenie kibicowskiej. Ciekawe czy gdyby Cracovia nam wybiegła po flagi Ci co tu teraz tak narzekaja na naszych chłopaków by je obronili albo chociaz podjeli walke...? Zastanówcie się co piszecie. Eh

PS: popieram post Golego

nie bylo flag :roll:

Podałem tylko taki przykład wiesz ocb :wink:
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez Zippo 2006-02-05, 11:21 pm

Albion nie p***le,możesz jeżdzić nawet od trzydziestu lat,ale nie pisze że jeżdżąc od iluś tam lat,nie widziałeś żednej awantury a jeżeli stałeś z boku i się patrzyłeś jak ktoś walczy o nasz klub to nie pisz że to nie dzięki Nim nigdy nie oberwałeś po głowie.No,chyba że taki szybki jesteś i wiesz gdzie biec(nie chciałem użyć słowa uciekać)
Zippo

Postprzez bankier 2006-02-05, 11:21 pm

kaliber daj sobie spokój z kibicowaniem - zapisz się do sekcji bokserskiej... staniesz w ringu bedziesz mógł się napierdalać ile wlezie... ale normalnych kibiców do tego nie mieszaj!

co do meczu - żal niewykorzystanych sytuacji z początku III tercji. Cracovia pokazała, że hokej polega na strzelaniu bramek - a niestety Zagłębie miało dziś z tym problemy. Bracia Piotrowscy wypunktowali naszą drużynę. Ale faktem jest, że zespoły będą grały o inne cele i nasi zawdonicy powinni już mysleć jak ograć Stocznię...
bankier

Postprzez Tomano 2006-02-05, 11:24 pm

Moze rzeczywiscie kilka krzeselek niepotrzebnie sie polamalo, trudno stalo sie. A co do sytuacji to do wszystkich placzkow zrozumcie, awantury na meczach byly, sa i beda czy sie wam to podoba czy nie. Wasze opinie nie maja tu nic do gadania. Tyle w temacie.
Tomano
Adventure Group

Re: daks

Postprzez S 2006-02-05, 11:26 pm

kaliber_2309 napisał(a):Nic bojówke mamy spoko ,gdy byl dym wyjebałem sie gdy psy podleciały to zaliczyłem mocne bicie jeden ziomek z ekipy zawrucił i pomugł mi sie ewakuować za to stokrotne dzieki,lecz kilka lat temu by nie było do pomyślenia by w zadymie na stadionie udział brała prawie tylko sama bojowka w zadymie a gdzie młyn,co nazwą sie ultrasami i h*** mają to w dupie .NIC OGUŁEM SPOKO nara

;-)))))
S
Żółta kartka

Postprzez Albion 2006-02-05, 11:26 pm

Zippo gówno wiesz i chuja widziałeś a jak coś to priv
Albion

Postprzez klocek 2006-02-05, 11:26 pm

Jak coś nie pasuje to zapraszam na Amice Wronki

koliber 2309 dobrze mówisz na tym to polega!!!

ale nie zgodze sie z Tobą w pełni ,w wpewnych aspektach jest kryzys ,a na innych płaszczyznach sukcesy ;)
Ostatnio edytowano 2006-02-05, 11:32 pm przez klocek, łącznie edytowano 1 raz
klocek

Postprzez Wojna 2006-02-05, 11:28 pm

najlepiej wylizac dupe urzednikom zeby dali troszke pieniażków na stadion.Na nowy to i sie z laska przyjdzie i wogole deszcz niezmoczy same plusy a jak wyjazdy to dupy sie nie ruszy pozniej jeden z drugim pierdoli o malpach.W dupie byliscie gowno widzieliscie Zagłebie konczy sie wam na Sosnowcu i IE.Hokej to nie Ludowy nie wiesz jaka jest sytuacja to sie nie odzywaj.
Wojna

Postprzez klocek 2006-02-05, 11:29 pm

kwachu napisał(a):

To ty sie zastanów co piszesz. Czy nie rozumiesz że niektórym bojówka i zadymy nie sa potrzebne do oglądania widowiska sportowego? Czy tak ciężko to pojąć? Chcesz sie bić? Lubisz to? To sie umawiaj z takimi jak ty w lasku i bijcie sie do woli. Ale nie róbice tego na stadionach. Ja nie przychodze na mecz dla flag, oprawy, czy kibiców przyjezdnych. Przychodzę żeby zobaczyć piłkę, hokej, kosz cokolwiek. Spróbuj to zrozumieć :!:

A dla mnie mecz to MECZ, DOPING, FLAGI, I enentualna AWANTURA. Jak cos to idz na szachy.!!! JEDEN Z DRUGIM
klocek

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-02-05, 11:33 pm

Po co od razu taka awnatura? Ludzie spokojnie.

Bojówka była jest i będzie. Jak się chcą napierdalać, niech się napierdalają w lasach, tam się nic nikomu nie stanie, po za nimi. Jednak jeżeli już wyszło jak wyszło to trudno. Zadziałały emocje, działanie pod wpływem impulsu. Zawsze i wszędzie zdarzają się zadymy. Rzcuiliście racę, OK. Tylko niepotrzebnie wyrywaliście krzesełka, przecież i tak żadno z nich nie dolecisało do trybuny zajmowanej przez kibiców Cracovii. A szkoda, bo nawet takie plastkiowe krzesełko, to jakiś wydatek dla biednego, hokejowego klubu Zagłębie.

Pozdrawiam.
*FORUMDINHO*

Postprzez kwachu 2006-02-05, 11:35 pm

Tomano napisał(a):Moze rzeczywiscie kilka krzeselek niepotrzebnie sie polamalo, trudno stalo sie. A co do sytuacji to do wszystkich placzkow zrozumcie, awantury na meczach byly, sa i beda czy sie wam to podoba czy nie. Wasze opinie nie maja tu nic do gadania. Tyle w temacie.

Sory ale się nie zgodzę. Kropla drąży skałę. Może kiedyś się to skończy. Normalnych ludzi jest więcej niż tych którzy dzisiaj "wojowali za Zagłębie" niszcząc własny stadion.
kwachu

Postprzez ASTER 2006-02-05, 11:38 pm

Ilu było przyjezdnych? Na moje oko około 100. Był GKS ?

CHYBA TEMAT POMAŁU DO ZAMKNIĘCIA
ASTER

Postprzez Zippo 2006-02-05, 11:40 pm

Albion chciałeś na prv to napisałem,nie chcesz odpisać to napiszę tutaj
Może nie potrafisz logicznie zinerpretować tego o czym pisałem wyżej,przeczytaj sobie jeszcze raz,pomału i uważnie,może zrozumiesz
I proszę bez tekstów typu że chuja wiem i chuja widziałem i Bóg wie co jeszcze.Zdziwiłbyś się ile wiem i ile widziałem.Nie ubliżaj w ten sposób bo nie robi to na mnie wrażenia.Dla mnie temat skończony
Pozdrawiam wszystkich
Zippo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice