Szkoda,że nie pomyśleliście jak był wypadek dzieci z DG Błędów. Zwłaszcza ,że dwóch maluchów jeździło na Ludowy.
Gratuluje operatorom za tamtą pamięć :evil: i dobrą zabawę w Kszo.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Szanowny Panie. Nie moja to zasługa z pozbawieniem kolorów naszej strony ale czuję się również operatorem i spieszę z odpowiedzią. Gdyby brać pod rozwagę kryterium śmierci czy ludzkich tragedii to strona ZAWSZE powinna być czarno-biała. Akurat moim zdaniem dziś powinna być. Dzieci również zasługiwały na szacunek. Szkoda tylko, że wtedy tego nie napisałeś. Pewnie byłeś na jakiejś zabawie...ASTER napisał(a):Szkoda,że nie pomyśleliście jak był wypadek dzieci z DG Błędów. Zwłaszcza ,że dwóch maluchów jeździło na Ludowy.
WOJTEK napisał(a):Dzieci również zasługiwały na szacunek. Szkoda tylko, że wtedy tego nie napisałeś. Pewnie byłeś na jakiejś zabawie...[/b]
Czepiasz się detali. Nie ma co się licytować kto bardziej zasłużył na szacunek. Wtedy tez powinna byc taka strona, nie była, stało się. Czy teraz ktoś ma się w czasie cofnąć ?? A co do tematu zbrodniarza serbskiego to powinien chyba tu Adam sie wypowiedzieć dlaczego tak się stało.Leyton napisał(a):WOJTEK napisał(a):Dzieci również zasługiwały na szacunek. Szkoda tylko, że wtedy tego nie napisałeś. Pewnie byłeś na jakiejś zabawie...[/b]
Hmm.... a ja myślałem, że Wszechwiedzący Moderatorzy są mądrzejsi od zwykłych i prostych forumowiczów i sami lepiej wiedzą, jak, kiedy i w którym momencie należy się odpowiednio zachować.
No w każdym razie my, prości ludzie, forumowicze... nie powinniśmy Was chyba pouczać, czego doświadczyłem ostatnio, gdy chciałem "wyprostować" to i owo w sprawie Bośni i Serbii.
Miłego moderowania i usuwania tematów życzy Leyton :D :D :D
WOJTEK napisał(a):Szanowny Panie. Nie moja to zasługa z pozbawieniem kolorów naszej strony ale czuję się również operatorem i spieszę z odpowiedzią. Gdyby brać pod rozwagę kryterium śmierci czy ludzkich tragedii to strona ZAWSZE powinna być czarno-biała. Akurat moim zdaniem dziś powinna być. Dzieci również zasługiwały na szacunek. Szkoda tylko, że wtedy tego nie napisałeś. Pewnie byłeś na jakiejś zabawie...ASTER napisał(a):Szkoda,że nie pomyśleliście jak był wypadek dzieci z DG Błędów. Zwłaszcza ,że dwóch maluchów jeździło na Ludowy.
STACH PL napisał(a):Wróćmy lepiej do tematu o HERBIE
A dobrze się czujesz ?? Najpierw poczytaj a potem się wymądrzaj.FIGHTER1906 napisał(a):STACH PL napisał(a):Wróćmy lepiej do tematu o HERBIE
Dokładnie, nie wiem jakim cudem Wojtek jest moderatorem, przecież on tu najczęściej robi syf.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników