Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Dzisiaj dyrektor Zagłębia Sosnowiec Wojciech Rudy odbędzie rozmowy z szefami Śląska Świętochłowice w sprawie finalizacji transferu Adama Bensza. Kolejny nowy bramkarz Szymon Gąsiński zostanie wypożyczony do innego klubu na rundę wiosenną.
rossoneri napisał(a):ja jestem 100% za tym ,by Kaczmarczyk zagral u nas, doswiadczenie ligowe i dobry przeglad gry, a poza tym jak mamy nie miec nikogo to lepszy 34 letni Kaczmarczyk ,a zreszta kto patrzy w metryke jak sa umiejetnosci ( Czerwiec, Wojciechowski i paru innych)
SCORPARO napisał(a):... ztym wiekiem zawodnika to nie tak do konca ... jak już kolega czesniej zauważył >>> Patrz R.Czerwiec.
Ja podam jeszcze jeden Przykład : pamięta ktoś jeszcze Janoszke ?? (niedawno zakonczyl kariere) - przykład pana po "40" a amnicja i wola walki jak 20 latek, moze jednak warto zainteresować się bliżej Panem Kaczmarczykiem ??
emdżej napisał(a):SCORPARO napisał(a):... ztym wiekiem zawodnika to nie tak do konca ... jak już kolega czesniej zauważył >>> Patrz R.Czerwiec.
Ja podam jeszcze jeden Przykład : pamięta ktoś jeszcze Janoszke ?? (niedawno zakonczyl kariere) - przykład pana po "40" a amnicja i wola walki jak 20 latek, moze jednak warto zainteresować się bliżej Panem Kaczmarczykiem ??
Najpierw by gp trzeba przetestować. Wtedy się okaże jak bardzo się nadaje.
P.S. A co do Janoszki to "Ecik" nie zakończył jeszcze kariery. Występuje w Strażaku Mierzęcice.
bartekcz92 napisał(a):Co wy na to?? Nadał by sie w Zagłębiu??
http://90minut.pl/news.php?id=370920
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników