STRONA GŁÓWNA - TEMAT O HERBIE

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez emdżej 2006-01-14, 11:58 am

Ja za to nie odpowiadam! Nie jestem żadnym szefem serwisu przecież!
emdżej

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-14, 12:00 pm

emdżej napisał(a):Ja za to nie odpowiadam! Nie jestem żadnym szefem serwisu przecież!

to po co sie odzywasz ?? !!
GŁOS_PRAWDY

Postprzez emdżej 2006-01-14, 12:02 pm

GŁOS_PRAWDY napisał(a):
emdżej napisał(a):Ja za to nie odpowiadam! Nie jestem żadnym szefem serwisu przecież!

to po co sie odzywasz ?? !!

Bo to jest forum i każdy się może odzywać!

I koniec tej bezsensownej dyskusji
emdżej

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-14, 12:04 pm

ale ja pytanie kierowałem do autorow serwisu a nie do Ciebie jako osoby.
a jak sam napisales "ja za to nie odpowiadam"

jesli masz zamiar nadal to meczyc to skoncz juz teraz.
GŁOS_PRAWDY

Postprzez twari 2006-01-14, 1:21 pm

To prawda - herb jest zastrzezony! Ale widnieje w banerze forumowym! Wiec jak to jest? Moze jednak wypadaloby raz a porzadnie usiasc do rozmow, odslonic wszystkie karty i powiedziec jak sprawa sie ma naprawde. Bo z jednej strony serwis dla kibicow, herb w banerze, a z drugiej strony promowanie SSA na glownej.
Najgorsze ze ma to zly wplyw na mlodziez ktora nie pamieta (albo szybko zapomni) jak wyglada nasz prawdziwy herb! Juz mamy przypadki ze sa robione fany z logo SSA - vide fana Dąbrowy G.!
Wymagamy od dzialaczy zeby Zagłębie na 100-lecie wrocilo do starego herbu a sami nie umiemy sobie poradzic z tym problemem na www!

PS. Moze stworzymy jakies lobby aby wywrzec presje na tworcach serwisu? :)
Jest nas kilkaset osob... zbojkotujemy ten serwis! :D
pożartowałem...
twari

Postprzez Soyer 2006-01-15, 8:57 pm

twari napisał(a):
pożartowałem...

POLSKA TO KRAJ DEMOKRATYCZNY............ MASZ WYBÓR.........
Soyer
Moderator

Postprzez Gość 2006-01-15, 9:43 pm

twari napisał(a):PS. Moze stworzymy jakies lobby aby wywrzec presje na tworcach serwisu?...

A może zamiast wywierać presje na twórcach serwisu wywrzesz presje żeby historyczny herb stał się oficjalnym herbrm klubu. Temat wałkowany juz milion razy. Na stronie startowej bedzie widniał oficjalny znaczek czy to stary czy nowy.

Na forum widnieje stary herb by w części zaspokoić oczekiwania większości kibiców, naciągając nieco stanowisko "redakcji” i uznając, że forum jest "forum kibiców”, więc może na nim widnieć znaczek mimo że jest zastrzeżony.

Serwis choć nieoficjalne i niezależny w przypadku gdy nie mamy oficjalnego serwisu klubu choc poczęści ma być jego namiastką. Nie zawsze sie to udaje ale ma to być w pierwszej kolejności serwis z informacjami z życia sportowego klubu.
Gość

Postprzez Gość 2006-01-15, 10:28 pm

Franz napisał(a):Moim zdaniem jeżeli redakcja strony nie dostaje nic od klubu to nie ma sensu promować logo spółki, ale nie moja strona to się nie wtrącam.

A jest sens promować logo z którego sprzedaż pamiątek nie trafia do klubu lub co lepiej na cele organizacji opraw czy wyjazdów ?
Gość

Postprzez Gość 2006-01-15, 10:47 pm

GŁOS_PRAWDY napisał(a):.
niech sobie piszą na tej stronie artykuły dotyczące piłkarzy itp., niech się nazywają stroną sportową a nie kibicowską, !

A z czego wnioskujesz że to serwis kibicowski ? Co do uwag o wyglądzie z innego postu. Widzisz , ten serwis może nie jest mistrzostwem technicznym ale ma tą jedną unikalna cechę w odróżnieniu do tych jak piszesz kibicowskich które powstawały w ostatnim czasie . Ten nasz istanieje bez przewy juz od dobrych paru lat (chyba z 5 albo 6) i założyciele tego serwisu zadbali o to by mimo upływu czasu istniał. Kiedyś wychodząc na przeciw oczekiwaniom powstał dział kibice i tam był blok informacyjny kibiców , top tego działu miał stary orginalny herb, dział mieli prowadzić sami kibice (zorganizowani). Jak się to skończyło ? Znudziło się tam wszystkim pisać , a sam blok informacyjny zamienił sie w blok reklamowy jakie to szaliki czy wlepki sa aktualnie do kupienia. Dział został wywalony gdy od pół roku nie było żadnych nowych wpisów. Widzę ze jesteś pełen zapału, domyślam się że racji wieku ( to nie zarzut) pełen werwy, zachecam zrób serwis kibicowski podepniemy link w dziale .
Gość

Postprzez twari 2006-01-16, 12:15 am

Soyer napisał(a):
twari napisał(a):
pożartowałem...

POLSKA TO KRAJ DEMOKRATYCZNY............ MASZ WYBÓR.........

Po 1 - Dlaczego gdy juz ktos skomentowal tutejsze wypowiedzi to musial odniesc sie tylko do zartu?
Po 2 -
Gość napisał(a):A może zamiast wywierać presje na twórcach serwisu wywrzesz presje żeby historyczny herb stał się oficjalnym herbrm klubu.

A moze mi pomozesz umieszczajac na glownej stronie wlasciwy herb wywierajac w ten sposob jakas tam presje na dzialaczach?

Czegos moze nie rozumiecie (mowie do tworcow tej www) - gdybym byl dyrektorem, dzialaczem, prezesem (obojetne) Zagłębia i widzialbym na stronie robionej przez KIBICOW logo SSA to w zyciu bym nie pomyslal ze zalezy im na zmianie herbu.
Ludziom z zarzadu nowe logo nie przeszkadza! Wiec jedynym powodem zmiany loga na herb mogliby byc kibice ktorym niby na tym zalezy. Ale jesli na www tworzonej przez badz co badz kibicow a nie zarzad widnieje logo SSA to w tym momencie glosy kibicow traca wartosc! Wyglada to tak jakby jakas tam garstka ludzi chciala zmiany ale tym "wazniejszym" wszystko odpowiada.

Idac tropem tworcow - gdybym mial firme produkujaca kalosze i kupilbym wiekszosc akcji Zagłębia zmieniajac herb na moje logo czerwonego-zielono-bialego kalosza to bardzo bym sie ucieszyl gdyby ktos bezplatnie robil mi reklame w sieci rozpowszechniajac w sieci logo mojej firmy. Malo tego - cholernie bym sie zdziwil!

Podsumowujac dosc zagmatwany post mam pytanie:
Co wam daje umieszczanie loga SSA na glownej? Jakie sa tego plusy? Czy czujecie sie bardziej wiarygodni? Albo w klubie lepiej na was patrza? Pytam zupelnie powaznie - jakie widzicie plusy w promowaniu loga SSA? I jak wiele straciłby ten serwis gdyby logo zastapic herbem (lub chociaz umiescic obok jako drugie)? Co by to zmienilo w serwisie?
Bo dla nas kibicow taka zmiana jest bardzo duzo warta!

Bardzo prosze o odpowiedz w tym temacie.
twari

Postprzez Monti 2006-01-16, 8:25 am

odpowiedź na prv kolejny raz nie mam ochoty prowadzić publicznej debaty w tym temacie
Monti
Moderator

Postprzez WOJTEK 2006-01-16, 12:13 pm

A może powinieneś ?? Bo skoro ludzie pytają to mają prawo wiedzieć dlaczego Ty akurat upierasz się przy promowaniu jakiegoś dziwadła.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Tomaszek 2006-01-16, 12:39 pm

jak nigdy, zgadzam się z przed mówcą. jeszcze ten napis "klub regionu" ludzie, przecież to jest tragedia!
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Monti 2006-01-16, 1:09 pm

WOJTEK napisał(a):A może powinieneś ?? Bo skoro ludzie pytają to mają prawo wiedzieć dlaczego Ty akurat upierasz się przy promowaniu jakiegoś dziwadła.

Po pierwsze nie Ja, tylko autorzy serwisu, to wspólna decyzja choć niejednogłośna. Po drugie akurat moje argumenty znasz. Po trzecie nie będę ich kolejny raz prezentował, pilnuje swojego "interesu" i nie mam zamiaru wchodzić w konflikt z kimkolwiek rozpetując niepotrzebną dyskusje. Po czwarte moje argumenty nie sa jedynymi inni mają swoje ale zawsze jak o tym gadamy wychodzi na to samo. na stronie będzie widniał oficjalny znaczek klubu. Jeśli bedzie to tradycyjny herb to super.
Ostatnio edytowano 2006-01-16, 1:16 pm przez Monti, łącznie edytowano 1 raz
Monti
Moderator

Postprzez Monti 2006-01-16, 1:11 pm

_ToMaSzEk_ napisał(a):jak nigdy, zgadzam się z przed mówcą. jeszcze ten napis "klub regionu" ludzie, przecież to jest tragedia!

Spokojnie TOP sie zmienia co jakiś czas raz jest lepszy raz gorszy w tym roku pewnie też sie zmieni. Napis się pojawił w konkretnych okolicznościach a mianowicie promowania pomysłu Stadionu Zagłębia Dąbrowskiego. Obiecuje że zniknie.
Monti
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice