po 1. ta pilka, nic wspolnego z Zaglebiem Sosnowiec a autorzy strony zaslaniaja sie ze to oni decyduja jak ma wygladac strona. spoko. decydujcie, ale na jaka cholere wspomagac SSA. ? przeciez to jest ich logo a nie NASZE, kibicow. a to dzieki nam kibicom, codziennie przegladajcym ta strone wzrasta ogladalnosc, prestiz i wogole; no chyba ze autorzy pobieraja jakies wynagrodzenie od SSA za reklame i przychylne wypowiedzi... no ja nie wiem, to sa tylko spekulacje. najlepsze jest to ze wiele razy byl ten temat poruszany a autorzy nic sobie z tego nie robia... czyzby moje slowa o pobieraniu wynagrodzenia byly prawda w takim razie? niechcialbym
2 sprawa to ten baner, jest tak daremny ze brak slow, czy jakis grafik (a przeciez wielu jest projektantow vlepek) nie ma czasu 10 minut dziennie na stworzenie jakiegos super banera, grafiki na stronie ktorego zazdroscila by nam cala Polska? SMIECH! (przeciez nie musi tego robic w jeden dzien, 10 minut dziennie chyba by wystarczylo aby w miesiac cos skleic porzadnie..)
to tyle! czekam na kolejna ekscytujaca odpowiedz w sprawie zmiany herbu na stronie glownej, czy to wogole jets brane pod uwage?