Wtorek 3.01.2006 Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez SkOwRoN 2006-01-04, 12:08 am

Gks_tychy napisał(a):goly pisal wczesniej ze Wasi kibice sa najlepszymi w Polsce, jakby tak bylo to miernota straszna bylaby w kraju....i prawda jest taka ze to Tyscy Kibice Sa najlepsi w kraju,
plus tylko za oprawe....

jeżeli głupotę kibiców nazywasz tym co jest najlepsze w Polsce to jestem w 100 % na tak 8) "druga strona odpowiada" ? co to miało być ? :lol: :lol:
SkOwRoN

Postprzez loonger81 2006-01-04, 1:02 am

SkOwRoN napisał(a):
Gks_tychy napisał(a):goly pisal wczesniej ze Wasi kibice sa najlepszymi w Polsce, jakby tak bylo to miernota straszna bylaby w kraju....i prawda jest taka ze to Tyscy Kibice Sa najlepsi w kraju,
plus tylko za oprawe....

jeżeli głupotę kibiców nazywasz tym co jest najlepsze w Polsce to jestem w 100 % na tak 8) "druga strona odpowiada" ? co to miało być ? :lol: :lol:

"druga strona odpowiada" i ziewanie i naśladowanie naszego mruczenia...prawdę mówiąc nawet wtedy byli głośniejsi od nas:/

przez pierwsze dwie tercje byłem w młynie darłem japę, gardło boli jak po każdym meczu. niestety w młynie było więcej dziewczyn jak facetów, jak już byli faceci to "starsi kibice" w wieku powyżej 20 lat:] starali się głośniej śpiewać bo wiadomo...%%% i nie zawsze to wychodziło, młodsi (dużo było dzieci) albo słonecznik w gębie i podziwiali nowo nabyte vlepy i kalendarzyki albo mruczeli pod nosem lub w ogóle sobie odpuścili (jak z jednym zagadałem że nie śpiewa to sie obraził i poszedł z całą ekipą-było ich chyba z 7 osób:/). na trzecią tercję podbiegłem pod sektor tyskich bo chociaż tam zapowiadało sie ciekawie:)
kolejny raz się potwierdziło że nie ma kto zastąpić Krzywego. Adi ubogi repertuar i jak Tyskie zadarły twarze w ogóle Aedera nie było słychać, drugiemu koledze (chyba Kamil-niech ktoś poprawi bo nie znam Was po imionach:]) brakuje troche dużo do Krzywego. niestety Krzywy tak czy srak do młyna bo inaczej chujnia straszna:/
loonger81

Postprzez Pasta 2006-01-04, 2:15 am

plus tylko za oprawe....

Tak wy to faktycznie jesteście najlepsi, o czym najlepiej świadczą wasze "najzdy" na mecze z Czarnymi. Możesz się przechwalać ale tylko wtedy gdy masz do tego sensowne przesłanki, które nie są oparte na jednorazowym przykładzie.
Jak to zawsze w takich sytuacjach bywa my myślimy swoje a wy swoje, ale kieruję to do jednych i drugich nie napinajcie się
Pasta

Postprzez Tylko_Tyski_GKS 2006-01-04, 4:10 pm

hmm piszesz o naszych wyjazdach na Czarnych...jeśli nie weisz czemu nie byliśmy w tym sezonie to proponuje sie dowiedzi od kogoś z kumatych od was :?
Tylko_Tyski_GKS

Postprzez CharoN^ 2006-01-04, 4:58 pm

Bez przesady. Tyscy spodziewaliście się, że po 10 min. gry przy wyniku 0:3 i bezbarwnej grze Zagłębia rozniesiemy halę dopingiem? :shock:

Doping nie był zły, nie dziwcie się, że cała hala nie włączyła się do dopingu (gra hokeistów widowni zdecydowanie nie rozpieszczała). Negatywnie zaskoczyła ilość widzów, miałem nadzieję na chociażby 1500. W każdym bądź razie póki hokeiści nie zaczną grać przyzwoicie, nie zaczną czasem wygrywac, to atmosfera na Zimowym będzie ulegać ciągłemu pogorszeniu.

+za oprawę

ps. Jeżeli wy, tyszanie uważacie się za najlepszych to mam głęboką nadzieję, że kiedyś bedziemy mogli spotkać się na meczu dwóch wyrównanych drużyn. Wtedy będę, a nawet już jestem pewny, że to my będziemy lepsi.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Greg1906 2006-01-04, 5:30 pm

A ilu bylo Tyskich?
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez goly 2006-01-04, 6:14 pm

Mogliscie byc na inaugutacji sezonu u nas jak było 2000 tys ludzi ... ogralismy wasz GKS , cala hala stała i spiewała jagłosniej jak tylko mogła :!: Gdybyscie zostali wpuszczeni to byłoby jeszcze głosniej a z waszego sektora nie było by słychac nic. Dziekuje :D
goly

Postprzez nieistotne 2006-01-04, 6:55 pm

Niewiem po co te licytacje, wczoraj na meczu było Was mało i taka jest prawda juz niemówie o frekwencjii ogólnie bo wiadomo ze pikniki przychodzą za sukcesami tylko o Waszym młynie który wyglądał słabiutko
A te Wasze mówienie ze JAKBY Zagłebie grało lepiej to byście pokazali jest śmieszne ja równiez moge napisac ze JAKBY GKS grał w pierwszej lidze to przychodziłyby tłumy, tylko poco?
Piszecie ze na inauguracje mieliście 2000 ludzi na lodowisku, a prawda jest taka ze 2000 to w Tychach było na meczu z Sanokiem...
I niema sensu sie kłucić kto jest lepszy, wiadomo ze jako ekipa piłkarska jesteście w Polsce znani i napewno cenieni, ale niech mi nikt niegada ze brylujecie na hokeju bo widać ze sie hgokej Wam znudził troszke...
troszke wiecej samokrytyki...
Pozdrawiam

Był bedzie jest Tyski GKS !
nieistotne

Postprzez Pasta 2006-01-04, 6:58 pm

Tylko_Tyski_GKS napisał(a):hmm piszesz o naszych wyjazdach na Czarnych...jeśli nie weisz czemu nie byliśmy w tym sezonie to proponuje sie dowiedzi od kogoś z kumatych od was :?

I tu się głęboko mylisz. Wiem że mieliście zakaz wyjazdowy do końca rundy bodajże po meczu w Rudzie Śląskiej.
Czarni z Tychami grają w jednej lidze od kilku sezonów a was na Mireckiego ani widu ani słychu (w przeciwieństwie do Rakowa).
I nie zamierzam o tym dalej dyskutować bo to nie o tym temat
Pasta

Postprzez Mati_ZS 2006-01-04, 7:06 pm

byli bodajze 3 sezony temu z tego co pamietam :roll:
Mati_ZS

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-01-04, 8:25 pm

OK aktualnie nie oszukujmy się GKS jest najlepszy pod względem kibicowskim (ogólnie), ale chyba sami wiecie, że jesteście aktualnym Mistrzem Polski, my natomiast przegraliśmy 10(!) mecz z rzędu i nie mówcie, że to nie robi różnicy. Jak wygrywaliśmy w 2(!), nie mylić z pierwszą to atmosfera była inna. Do tego u nas mamy przede wszystkim piłkę nożna, do tego dochodzi siatkówka no i właśnie hokej. Wy co macie? W nogę nie istniejecie, w siatkę to samo, więc wszyscy są nastawieni tylko i wyłączenie na hokej. Musicie jednak przyznać, że nasza oprawa była przedniej marki. Nasz młyn jest marny, ok przyznaję i jeżeli tak wam na tym zależy można przyznać...na dzień dzisiejszy jesteście lepsi pod wzgledem kibicowskim w hokeja, ale tylko w hokeja :)
*FORUMDINHO*

Postprzez Ader 2006-01-04, 8:36 pm

Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez nieistotne 2006-01-04, 8:59 pm

a mam jeszcze pytanie: ma ktos moze fotke naszego sektora, ale w całości bo widziałem fotke ale nieobejmowała ona całego sektora?
nieistotne

Postprzez xXx_1906 2006-01-04, 9:22 pm

*FORUMDINHO* napisał(a):OK aktualnie nie oszukujmy się GKS jest najlepszy pod względem kibicowskim (ogólnie)

:shock:

*FORUMDINHO* napisał(a):na dzień dzisiejszy jesteście lepsi pod wzgledem kibicowskim w hokeja, ale tylko w hokeja

Nie rozumiem Cie, troche jedno zdanie się gryzie z drugim.

Co do tego meczu to z naszej strony pod względem kibicowskim tylko oprawa spoko. A Tychy tez myslalem ze lepiej sie pokazą. Spiewali rzadko i nie zawsze głośno, więcej się po nich spodziewałem.
xXx_1906

Postprzez Krecik 2006-01-04, 9:30 pm

nieistotne napisał(a):a mam jeszcze pytanie: ma ktos moze fotke naszego sektora, ale w całości bo widziałem fotke ale nieobejmowała ona całego sektora?

jedynie taka fotka
Obrazek
Krecik
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice