Dawna zgoda - historia kontaktów z Resovią

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez loonger81 2005-12-04, 1:51 am

może kiedyś odkurzymy z Resovią sztame skoro nigdy nie została zerwana? tymbardziej jeśli pokazali to o czym mówił Wally-raca i głośne "Zagłębie, Zagłębie!". oni pamiętają, a u nas wiele osób nie wie o tej zakurzonej zgodzie
loonger81

Postprzez KISIEL 2005-12-04, 8:50 am

loonger81 napisał(a):może kiedyś odkurzymy z Resovią sztame skoro nigdy nie została zerwana? tymbardziej jeśli pokazali to o czym mówił Wally-raca i głośne "Zagłębie, Zagłębie!". oni pamiętają, a u nas wiele osób nie wie o tej zakurzonej zgodzie

:shock: :shock:
Wydaje mi siÄ™ ze to zadanie w sam raz dla Ciebie.
Aha o co z tą flagą łączoną z Bielskiem która miales szyc :?:
KISIEL

Postprzez Sajni 2005-12-05, 12:34 am

Nie pamiętam tej zgody, natomiast zawsze Resovię darzyłem wielkim szacunkiem i sympatią. Mam wielu bliskich znajomych z Rzeszowa i tak się składa, że prawie wszyscy są w opozycji do Stali. Osobiście bardzo chętnie widziałbym odświeżenie tych relacji pomiędzy Zagłębiem a Resovią.

Pozdro Res.
To-kio! Rze-szów! No-wy-Jork! :D
Sajni

Postprzez loonger81 2005-12-05, 12:40 am

KISIEL napisał(a):
loonger81 napisał(a):może kiedyś odkurzymy z Resovią sztame skoro nigdy nie została zerwana? tymbardziej jeśli pokazali to o czym mówił Wally-raca i głośne "Zagłębie, Zagłębie!". oni pamiętają, a u nas wiele osób nie wie o tej zakurzonej zgodzie

Wydaje mi siÄ™ ze to zadanie w sam raz dla Ciebie.
Aha o co z tą flagą łączoną z Bielskiem która miales szyc?:

nie wiem czy chciałeś się napiąć czy wypiąć...
stary od tego jest forum żeby się wypowiedzieć na dany temat (może to dla Ciebie nie do ogarnięcia?).
po za tym ciekawe ile osób wiedziało o zgodzie z Resovią? Sajniego też mam zabrać na odkurzenie tej sztamy?
łączona fana z Bielskiem? nigdy nie chciałem jej szyć! rzuciłem temat i nikt go nie podjął-sam całej kasy nie wyłożę bo mnie nie stać na taki wydatek ani nie podejme sie zbiórki bo widać jak idzie z WF (podobno jeszcze brakuje kasy :shock: ). pozdro-bez napinki
loonger81

Postprzez KISIEL 2005-12-05, 7:34 pm

Zgodę z Pogonią Szczecin czy z Wisłą Kraków też chcesz odkurzyć<?>

rzuciłem temat i nikt go nie podjął-sam całej kasy nie wyłożę bo mnie nie stać na taki wydatek ani nie podejme sie zbiórki bo widać jak idzie z WF

Netowi inspiratorzy.
W takim razie, po co rzucałeś temat, jak nawet nie miałeś zamiaru go podjąć?
KISIEL

Postprzez WOJTEK 2005-12-05, 8:27 pm

Kisiel, dobre słowa. A ty longer wyluzuj bo obciach robisz.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez loonger81 2005-12-05, 8:42 pm

KISIEL napisał(a):Zgodę z Pogonią Szczecin czy z Wisłą Kraków też chcesz odkurzyć<?>

Netowi inspiratorzy.

Wisła i Pogoń to inna bajka i wiadomo w jakich okolicznościach padły tamte sztamy (a przynajmniej kto ma wiedzieć ten wie!) a Resowia co innego tutaj tylko brak kontaktów i wszystko z lekkim przymróżeniem oka bo to tylko moje własne zdanie do którego chyba każdy ma prawo a które WOJTEK i jemu podobni starają się z regóły wszystkim ukrócić.
o samej fanie z Bielskiem napisze Ci na privie bo to inny temat! pozdro
loonger81

Postprzez WOJTEK 2005-12-05, 8:49 pm

loonger81 napisał(a):
KISIEL napisał(a):Zgodę z Pogonią Szczecin czy z Wisłą Kraków też chcesz odkurzyć<?>

Netowi inspiratorzy.

Wisła i Pogoń to inna bajka i wiadomo w jakich okolicznościach padły tamte sztamy (a przynajmniej kto ma wiedzieć ten wie!) a Resowia co innego tutaj tylko brak kontaktów i wszystko z lekkim przymróżeniem oka bo to tylko moje własne zdanie do którego chyba każdy ma prawo a które WOJTEK i jemu podobni starają się z regóły wszystkim ukrócić.
Ty tu z wolnością słowa nie wyjeżdżaj bo ci powiem o forum Olimpii gdzie robisz nam wiochę w temacie o Pogonii.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez loonger81 2005-12-05, 9:00 pm

WOJTEK napisał(a):
loonger81 napisał(a):

Netowi inspiratorzy.

Ty tu z wolnością słowa nie wyjeżdżaj bo ci powiem o forum Olimpii gdzie robisz nam wiochę w temacie o Pogonii.

ja się tu mogę nawet zacytować z forum Olimpii jak tak bardzo Cię coś gryzie. po za tym napisałem tam jakąś nieprawdę albo coś ubarwiłem? jak coś się nie zgadza to przytocz to na naszym forum!
loonger81

Postprzez Banan 2005-12-05, 10:00 pm

Przypominam że to temat o Resovii...
Banan

Postprzez Abdel Resovia 2005-12-13, 11:16 pm

Co do racy i tegoż śpiewu było to w maju 2003 na wyjeździe do Mielca ...

Na szczeście była to tylko plotka.

A co do zgody hehe 8) takich rzeczy na internecie się nie załatwia :shock:
Abdel Resovia

Postprzez FIGHTER1906 2005-12-14, 3:33 pm

WOJTEK napisał(a):
loonger81 napisał(a):

Netowi inspiratorzy.

Wojtek to, że jesteś ważniejszy na Zagłębiu nie zawsze oznacza, że masz rację. Longer ma swoje zdanie i chyba ma prawo je wypowiedzieć? Po to chyba służy to forum?
A co do robienia siary, to jest to pojęcie względne. Moim zdaniem ty często robisz siarę na kibice.net, ale to jest tylko moje zdanie i nie ma sensu się bulwersować jak się z kims nie zgadza.

Pozdrawiam.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez WOJTEK 2005-12-15, 8:21 am

Fajter, obiecywałem sobie, że nie mieszam się do tego co pisze Puzon na Twój temat. Jednak w tym momencie obietnica mnie nie obowiązuje.
Nie wiem po jaką cholerę się odzywasz. Z Longerem sprawa wyjaśniona a Ty nagle wyskakujesz jak diabełek z pudełka. Krótka rada: jeśli nic nie wnosisz do tematu to się nie odzywaj. Masz coś do powiedzenia na temat Resovii to pisz, nie masz - to siedź cicho. Proste jak budowa cepa. Jednak Twój przykład pokazuje, że nie każdy to rozumie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zgredos 2006-01-06, 9:48 am

Właśnie dzwonił do mnie kolega z Chicago (kiedyś rządził na Ludowym) i przypomniał mi jak to było z Resovią. Faktycznie był wysłany list do Rzeszowa i na mecz do Dębicy przyjechało około setki niezłych fanów Resovii ale to był pierwszy i ostatni nasz kontakt z kibicami Resovii. Ciekawy był powrót z tego meczu (w Dębicy) w Płaszewie czekało na nas sporo bardzo bojowo nastawionych milicjantów. Musieliśmy ewakuować się z pociągu i wracać każdy osobno przez Chrzanów, Zawiercie itp.
zgredos

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników