Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
loonger81 napisał(a):może kiedyś odkurzymy z Resovią sztame skoro nigdy nie została zerwana? tymbardziej jeśli pokazali to o czym mówił Wally-raca i głośne "Zagłębie, Zagłębie!". oni pamiętają, a u nas wiele osób nie wie o tej zakurzonej zgodzie
KISIEL napisał(a):loonger81 napisał(a):może kiedyś odkurzymy z Resovią sztame skoro nigdy nie została zerwana? tymbardziej jeśli pokazali to o czym mówił Wally-raca i głośne "Zagłębie, Zagłębie!". oni pamiętają, a u nas wiele osób nie wie o tej zakurzonej zgodzie
Wydaje mi siÄ™ ze to zadanie w sam raz dla Ciebie.
Aha o co z tą flagą łączoną z Bielskiem która miales szyc?:
KISIEL napisał(a):Zgodę z Pogonią Szczecin czy z Wisłą Kraków też chcesz odkurzyć<?>
Netowi inspiratorzy.
W takim razie, po co rzucałeś temat, jak nawet nie miałeś zamiaru go podjąć?
Ty tu z wolnością słowa nie wyjeżdżaj bo ci powiem o forum Olimpii gdzie robisz nam wiochę w temacie o Pogonii.loonger81 napisał(a):KISIEL napisał(a):Zgodę z Pogonią Szczecin czy z Wisłą Kraków też chcesz odkurzyć<?>
Netowi inspiratorzy.
Wisła i Pogoń to inna bajka i wiadomo w jakich okolicznościach padły tamte sztamy (a przynajmniej kto ma wiedzieć ten wie!) a Resowia co innego tutaj tylko brak kontaktów i wszystko z lekkim przymróżeniem oka bo to tylko moje własne zdanie do którego chyba każdy ma prawo a które WOJTEK i jemu podobni starają się z regóły wszystkim ukrócić.
o samej fanie z Bielskiem napisze Ci na privie bo to inny temat! pozdro
WOJTEK napisał(a):Ty tu z wolnością słowa nie wyjeżdżaj bo ci powiem o forum Olimpii gdzie robisz nam wiochę w temacie o Pogonii.loonger81 napisał(a):KISIEL napisał(a):Zgodę z Pogonią Szczecin czy z Wisłą Kraków też chcesz odkurzyć<?>
Netowi inspiratorzy.
Wisła i Pogoń to inna bajka i wiadomo w jakich okolicznościach padły tamte sztamy (a przynajmniej kto ma wiedzieć ten wie!) a Resowia co innego tutaj tylko brak kontaktów i wszystko z lekkim przymróżeniem oka bo to tylko moje własne zdanie do którego chyba każdy ma prawo a które WOJTEK i jemu podobni starają się z regóły wszystkim ukrócić.
WOJTEK napisał(a):Ty tu z wolnością słowa nie wyjeżdżaj bo ci powiem o forum Olimpii gdzie robisz nam wiochę w temacie o Pogonii.loonger81 napisał(a):KISIEL napisał(a):Zgodę z Pogonią Szczecin czy z Wisłą Kraków też chcesz odkurzyć<?>
Netowi inspiratorzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników