Aleja Kibiców Zagłębia ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez fabian 2003-06-25, 3:11 pm

A nie bedzie za pozno wtedy?
fabian

;-)

Postprzez Krawiec 2003-06-25, 3:17 pm

Witam
...Myślę, że Aleja Mazura albo Jarosika to tez byłby niezły pomysł .
Cześć
Krawiec

Re: ;-)

Postprzez stulatek 2003-06-25, 4:17 pm

Krawiec napisał(a):Witam
...Myślę, że Aleja Mazura albo Jarosika to tez byłby niezły pomysł .
Cześć

witam
myślę że wymienione przez Ciebie osoby zasługują oczywiście na nazwanie ich imieniem ulicy ale zobaczcie w jakich miejscach miasta mają swoje ulice sławni ludzie z S-c Kantor-Mirski nie jest to ulica w centrum, Kiepura ma w centrum ale też nic się na tej ulicy nie dzieje a o tych osobach powinno być głośno powinny mieć ulice w centrum Naszego miasta, niech to nie będzie ulica znowu na obrzeżach, tak jak proponowane przeze mnie miejsce, tylko tyle że ta akurat aleja może i kojaży się z nami, a miejsce o którym jest dyskusja będzie podawane w mediach (realcje z 1 czy 2 ligii, typu stadion przy al. Kibiców Zagłebia) a mnie chodzi o to aby ta aleja kojażyła się tylko z nami kibicami, tu cytat "Jednym z elementów, wokół którego jednoczy się nasz region jest nasz klub. Zatem celem tego działu jest dążenie do tego by wszyscy Zagłębiacy - jak w dawnych latach świetności - mieli świadomość, że są reprezentowani przez Zagłębie Sosnowiec i wszyscy cieszyli się albo smucili z jego zwycięstw lub porażek." - KRAWIEC. stadion można nazwać imieniem Mazura, Jarosika, np Stadion Ludowy im. Jarosika, ale aleja musi być NASZA :)
pzdr
stulatek
fryta

aleja

Postprzez Gość 2003-06-25, 5:51 pm

A ja uważam że lepiej brzmiałoby np.

Stadion Ludowy im. Włodzimierza Mazura przy alei Gałeczki albo Jarosika. Nie możemy też zapominać o innych sławach naszego klubu.

OOOOO. Właśnie
a może jakąś uliczkę w okolicach Stadionu Ludowego nazwać aleją sław Zagłębia i np. umieścić wzdłuż jakieś tablice pamiątkowe naszych największych gwiazd??????

CO WY NA TO?

Np ulica od głównego wejścia na stadion do torów kolejowych a zamias nędznych krzaczków taki właśnie tablice?
Gość

Re: aleja

Postprzez Franz 2003-06-25, 8:55 pm

Morpheus napisał(a):Np ulica od głównego wejścia na stadion do torów kolejowych a zamias nędznych krzaczków taki właśnie tablice?

no to przeciez hanysy zniszczą :( a wogole to bedzie jakas jazda z plicja po meczu i beda armatkami jezdzili no nie wiem czy to jest dobry pomysl :?
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez bankier 2003-06-25, 9:11 pm

pomysł upamiętnienia slaw naszego klubu jest bardzo ciekawy - ale zgadzam się Franzem, że aleja wzdłuż stadionu do torów kolejowych kopalni paisku nie jest najlepsym miejscem! zastanawiam się czy nie dałoby się zrobic tego tak aby idąc na mecz każdy z nas mijał tablice pamiątkowe. Od razu człowiek inaczej patrzyłby na świat - klimat przedmeczowy i ładowanie baterii, bynajmniej nie nalewkami :)))
bankier

Postprzez fabian 2003-06-25, 9:16 pm

bankier napisał(a):pomysł upamiętnienia slaw naszego klubu jest bardzo ciekawy - ale zgadzam się Franzem, że aleja wzdłuż stadionu do torów kolejowych kopalni paisku nie jest najlepsym miejscem! zastanawiam się czy nie dałoby się zrobic tego tak aby idąc na mecz każdy z nas mijał tablice pamiątkowe. Od razu człowiek inaczej patrzyłby na świat - klimat przedmeczowy i ładowanie baterii, bynajmniej nie nalewkami :)))

Bankier nie pierdol. Jast nienazwana ulica, mozna ja nazwac wyjebiscie, co stulatek zaproponowal, a ty sie nakrecasz na jakies nierealne akcje. Przecie stara z Ciebie dupa i chyba wiesz, ze wyzej dupy nie podskoczymy, nie?
fabian

Postprzez bankier 2003-06-25, 9:24 pm

a co ty qrwa taki nerwowy - człowiek puści wodze fantazji, a ty robisz z tego problem! czy napisałem manifest pod którym masz się podpisac, wpłacić kasę czy odpracować godziny społecznie przy pilnowaniu tablic pamiątkowych. Dlatego powtarzam - napisałem: "zastanawiam się" co nie jest równoznaczne z "zróbmy to"!!! więc sam nie pierdol!

pozdro!
bankier

Postprzez Gość 2003-06-26, 11:05 am

Widzę że moja propozycja doprowadziła do pewnych zgrzytów:) Panowie ochłońcie trochę. Ja tylko poddałem pomysł. Przecież to nie muszą być od razu piętnastometrowe pomniki ze złota. Myślę że może rzeczywiście lokalizacja jest niezbyt trafna ale sam pomysł, przyznajcie sami, jest godny rozpatrzenia. Może gdzieś z drugiej strony ulica od mostu przy parku do hurtowni na bocznych boiskach? Z resztą nie podaje już żadnych propozycji bo nie chcę mieć was na sumieniu:):)

P.S. Co do rozkradania to mieszkając na pobliskim osiedlu nie wiem gdzie byłoby bezpieczniej;) złomiarzy ci u nas dostatek:):):):):):):)

Pozdrowionka
Gość

CENTER

Postprzez Krzyś_Centrum 2003-07-24, 3:56 pm

Z ALEJĄ KIBICÓW ZAGŁĘBIA TO SUPER SPRAWA.

ZAŁATWMY NAJPIERW TO A NASTĘPNIE POMYŚLIMY O NASTĘPNYCH KROKACH. A U NAS JEST TAK ŻE JESZCZE NIC NIE JEST ZROBIONE A JUZ MYŚLIMY O KOLEJNYCH SPRAWACH.

POZDRO.
Krzyś_Centrum

Postprzez Adis 2003-07-26, 5:50 pm

...
Ostatnio edytowano 2009-08-09, 1:18 am przez Adis, łącznie edytowano 1 raz
Adis

Postprzez Baryla 2003-07-27, 11:36 am

pomysl zajebisty tylko czy to wypali :?: znajac naszych radnych to nie wypali :evil:
Baryla
Zagłębiak

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-07-27, 11:37 am

W DG widzialem aleje ZAGŁĘBIA DĄBROWSKIEGO !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

brak

Postprzez *evil* 2003-07-31, 6:29 pm

Marci aleii Zagłębia Dąbrowskiego juz niema są tylko aleje dąbrowskie koło kopalni mamy jeszcze aleje Zagłębia i tyle co sie kojarzy z Zagłębiem miasto D.G schodzi na Psy zreszta wszystko przez polityków
*evil*

Re: brak

Postprzez ^m@rcin^ 2003-07-31, 6:41 pm

*evil* napisał(a):Marci aleii Zagłębia Dąbrowskiego juz niema są tylko aleje dąbrowskie koło kopalni mamy jeszcze aleje Zagłębia i tyle co sie kojarzy z Zagłębiem miasto D.G schodzi na Psy zreszta wszystko przez polityków

Ja widzialem taka tabliczke moze i juz nie ma nie wiem.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice