Netowi inspiratorzy

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Netowi inspiratorzy

Postprzez Puzon 2005-11-25, 6:19 pm

Napisze to tutaj choć pod przynajmniej jeden temat w dziale "Piłka nożna" też można by to podłączyć.

Wszyscy piszą "zróbmy", "zróbcie" lub "zorganizujmy"," zorganizujcie". Tylko dlaczego wszyscy Ci chetni okazują swoje zainteresowanie na necie?? Czemu jak coś rzeczywiście trzeba zrobić to nie ma tych netowych inspiratorów??
Zrobiłem pare rzeczy dla klubu, może nie dużo, ale poznałem przez to osoby które naprawde coś robią dla dobra Zagłebia. Przez to między innymi znam ich forumowe nicki. Dlaczego oni tu nie narzekają?? Dlaczego ich wypowiedzi jesli się pojawiają to bardzo rzadko?? I prawie nigdy nie płynie z tych słow negatywne przesłanie.

Przemyslcie to i może ktoś podejmie rękawice do dalszej dyskusii.
Puzon
Adventure Group

Postprzez MuMiN 2005-11-25, 9:04 pm

Ciężko bÄ™dzie podjąć rÄ™kawicÄ™ ponieważ Twój post jest nokautujÄ…cy. „MÄ™drcy internetowi” byli, sÄ… i bÄ™dÄ…, niemniej jednak poruszony temat jest godny uwagi !
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-25, 9:23 pm

Widzę, że ty uznajesz się za jakiegoś moralizatora, człowieka dzięki, któremu Zagłębie w ogóle istnieje.

A ja zadam ci kilka pytań:

1. Czy na każdym meczu stoisz w młynie i śpiewasz?
2. Co ostatnio zrobiłeś dobrego dla Zagłebia?
3. Dlaczego wśród kibiców/ultrasów itd. Zagłębia nie ma mody na kibicowanie, a jest moda na lansowanie?
4. Dlaczego AG obraziło się przez pewien czas na wszystkich, bo ktoś tam coś powiedział...po co?
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez loonger81 2005-11-25, 11:37 pm

na Zagłębiu jest za dużo lamusów... niestety ale to prawda. nie ma mody na Zagłębie tylko sami lanserzy i tyle... sami spójrzcie jak jest na trybunach kto zabiera najwięcej głosu? pozdro dla prawdziwych Zagłębiaków
p.s. Fighter ma rację a AG robi kawał dobrej roboty tylko nie powinni się obrażać jak dzieci na teksty osób które nie znają większości kibicowskich pojęć i mają tyle wspólnego co typowy kibol z baletem!!!
loonger81

Postprzez Puzon 2005-11-26, 2:50 am

Fighter napisał:

A ja zadam ci kilka pytań:

1. Czy na każdym meczu stoisz w młynie i śpiewasz?
2. Co ostatnio zrobiłeś dobrego dla Zagłebia?
3. Dlaczego wśród kibiców/ultrasów itd. Zagłębia nie ma mody na kibicowanie, a jest moda na lansowanie?
4. Dlaczego AG obraziło się przez pewien czas na wszystkich, bo ktoś tam coś powiedział...po co?

Czy ty człowieku zrozumiałeś wogóle temat?? Po idiotycznych pytaniach dotyczących młyna uważam że nie bardzo. Szczerze powiedziawszy to młyn mnie gówno obchodzi. Chodzi o troszkę wieksze cele.

P.S.

Fighter napisał:
Widzę, że ty uznajesz się za jakiegoś moralizatora, człowieka dzięki, któremu Zagłębie w ogóle istnieje.

Po raz pierwszy od niepamiętnych czaów usmiechęłem się do monitora. Najbardziej spodobałomi sie twierdzenie "moralizator".Niepasuje to wogóle do mnie. Przecież ja jestem kawał ch... i alkoholika 8)[/quote]
Puzon
Adventure Group

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-26, 11:36 am

CZEKAM NA ODPOWIEDZI.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez baranek 2005-11-26, 11:49 am

Fighter rotfl potrafisz czytac ze zrozumieniem

buhahahahah bo na oko to nie bardzo ;]]]
baranek

Postprzez DaMi 2005-11-26, 3:33 pm

loonger81 napisał(a):p.s. Fighter ma rację a AG robi kawał dobrej roboty tylko nie powinni się obrażać jak dzieci na teksty osób które nie znają większości kibicowskich pojęć i mają tyle wspólnego co typowy kibol z baletem!!!

Poczytaj dokładnie temat o rezygnacji AG z organizowania wyjazdów a później się wypowiadaj. Ile razy trzeba pisać że nie organizujemy wyjazdów przez e-netowych napinaczy ???????

A co do Puzona to oragniał ostatni wyjazd do Białego ( troszke mu pomagałem - jak lans to lans 8) :wink: ) a więc na jedno pytanie już jest odpowiedź.
DaMi

Postprzez Carlos 2005-11-27, 2:09 am

Ludzi robiących coś dla klubu jest zaledwie garstka w porównaniu z tym ilu mamy kibiców , bo fanów Zagłębia można cholernie łatwo spotkać nie koniecznie na meczach . Czasami zastanawiało mnie to jak kilka osób potrafi się doskonale wywiązać z powierzonych im zadań , przecież mogli by spokojnie siedziec na pupach i czekać aż ktoś zoorganizuje jakiś w miarę tani wyjazd na mecz lub za małą kase załatwi doskonałą oprawe a wtedy na różnych forach kibicowskich będzie mogła się chwalić jaki to ich klub nie jest cacy . Bo przecież wszystko ładnie wyszło w porównaniu do innych ekip w danej kolejce . Krótko mówiąc są ludzie którym zależy na tym żeby wszystko miało ręce i nogi a atmosfera na kolejnych meczach była coraz lepsza przecież mogli by posiedziec przy piwku soitkać się ze znajomymi a nie zawracać głowe przygotowaniem jakiejś oprawy . Już kiedyś wspomniałem o tym że według mnie wielu kibiców kieruje się myślą przewodnią " po co ja mam coś robić , skoro inni zrobią to za mnie " ( przykłady typu akcja plakatowanie doping ) ble ble możn by w kółko wymieniać , ale przecież chłopaki z ultras i inni nie będą was prosić o wykonanie jakiegoś prostego zadania . Nie jesteśmy w stanie sprawdzić kto co zrobił dla poprawienia wizerunku klubu i atmosfery na meczach , to wszytsko powinno wam leżeć na sumieniu , szczegółnie tym którzy ciągle narzekają aby coś zmienić poprawić . Pewnie mój wpis tutaj posiedzi w niektórych sprytnych głowach i za kilka dni pójdzie w zapomnienie . Ale jeśli macie jakieś zastrzeżenia i sugestie to najpierw pomyślcie co wy zrobiliście dla klubu który tak kochacie i niejednokrotnie spiewaliście co byście za niego nie oddali . Pozdro zarówno dla tych zaawansowanych w wygląd sceny kibicowskiej na Zagłębiu i dla zwykłych szaraków mam nadzieje ze od wiosny wszytsko będzie cacy
Ps: sory za błędy ort. (koniec karnawału ) znowu zdażyło mi się pisać po pijaku
Ps2 : ja też prawie gowno robie :wink:
Carlos

Postprzez ALOSZA 2005-11-27, 10:24 am

Troche rozmyje ale nie moge sie nie wypowiedzieć......Fajter człowieku rozjebałeś mnie swoją wypowiedzią do Puzona...poprostu nokałt.
Cóż mogę dodać , chyba powinieneś nie wypowiadać sie więcej na forum bo GÓWNO WIESZ !!!!!
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez MOBBDEEP 2005-11-29, 1:12 pm

Fighter mysle,ze komu jak komu,ale te pytania to nie do Puzona.
Zadaj je raczey sobie....
MOBBDEEP

re

Postprzez Qba 2005-11-29, 6:56 pm

ALOSZA napisał(a):Troche rozmyje ale nie moge sie nie wypowiedzieć......Fajter człowieku rozjebałeś mnie swoją wypowiedzią do Puzona...poprostu nokałt.
Cóż mogę dodać , chyba powinieneś nie wypowiadać sie więcej na forum bo GÓWNO WIESZ !!!!!

ja nie rozumiem jednego: pisalem nie raz, nie dwa - co Cie to obchodzi co on pisze?? no wytlumacz mi to!!! mozesz sie z tym nie zgadzac - jasne, i to jest powod do dyskusji, ale po kiego grzyba teksty w stylu "nie powinienes sie wiecej wypowiadac na forum"??? ja nie mowie, ze Fighter ma racje, bo nie ma, ale chodzi mi o sam fakt.

a co do tematu to zrozumialem jedno: nie robie nic (nie z racji braku checi, tylko z braku mozliwosci i braku czasu), wiec siedze cicho i sie nie odzywam.

pozdro
Qba

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-30, 12:15 am

OK, może i gówno wiem, ale chyba mam prawo zadać Puzonowi kilka pytań, chyba po to służy to forum...?!
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez misiek1906 2005-11-30, 10:40 am

skończ już netowy inspiratorze...
misiek1906

Postprzez gruby 2005-11-30, 12:11 pm

FIGHTER1906 napisał(a):OK, może i gówno wiem, ale chyba mam prawo zadać Puzonowi kilka pytań, chyba po to służy to forum...?!

możesz mu też zadać pytanie na pw,lub prosto w oczy,całe forum nie musi czytać jaką ci odpowiedz udziela tobie Puzon :wink:
gruby

Następna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników