Polak_sts1906 napisał(a):A czy ktoś wie może, czy Heniu jest żonaty
A czemu pytasz? Zainteresowany Heniem? :lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
PTAQ84 napisał(a):emdżej napisał(a):Polak_sts1906 napisał(a):A czy ktoś wie może, czy Heniu jest żonaty
A czemu pytasz? Zainteresowany Heniem? :lol:
kto wie :D zobacz na podpis Polaka nad avatarem :D
lys1975 napisał(a):a Tomka strażaka(był też policjantem,taksiarzem,kolarzem,etc.)czy ktoś sobie przypomina?Bywał kiedyś w wielu miejscach(najczęściej widywałem go w Centrum i na Pogonii),to dopiero kultowa postać,nadawał by się na bohatera niezłej powieści...
^m@rcin^ napisał(a):lys1975 napisał(a):a Tomka strażaka(był też policjantem,taksiarzem,kolarzem,etc.)czy ktoś sobie przypomina?Bywał kiedyś w wielu miejscach(najczęściej widywałem go w Centrum i na Pogonii),to dopiero kultowa postać,nadawał by się na bohatera niezłej powieści...
Zawsze byl na koszu i siatce :)
Te jego osobiste na koszu :) Albo witanie sie ze wszystkimi zawodnikami se
dziami w kominarce ZAGŁĘBIA :)
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):Tomek to osobna historia jeszcze w zeszłym sezonie pokazywali go na kazdej transmisji telewizyjnej z siatki jakakolwiek by nie grala druzyna zawsze byl z szalem Płomienia trąbką i kaskiem. ostatnio nie widac go , a jeszcze w lato jezdził rowerem - taksówką na basenie w sielcu za jakas oplata przywozil rzeczy ze sklepów .
CharoN^ napisał(a):Tomek to też kawał ciekawej historii :D. Za dobrych czasów sosnowieckiego kosza bywał na każdym meczu (podobnie było z siatką). Z koszem rozpoczynałem swoją przygodę sportową, bywałem na każdym meczu a takie mecze jak ze Śląskiem pamiętam do dziś, a Tomka to już nie da się zapomnieć :lol:. Specyficzny kask, specyficzny ubiór, był i jest taką wizytówką hali na Żeromskiego :D.
...i te osobiste :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników