przez MarcelZS 2005-11-13, 9:43 pm
Wiosna może być zaskakująca, sytuacja finasowa wielu klubów pozostje wiele do życzenia ŁKS,Widzew czy Jaga - co był dla mnie dużym zdziwienime:
pracownik - 12 listopada 2005, 19:20:45 - sub209-153.elpos.net
Witam ponownie.Niektórzy zapewne pamiętakja moje wpisy po meczu z Ruchem, ale wtedy jakoś moje słowa nie przkonały większości.Spotkały sie równiez z krytyka ze strony "lepiej poinformowanych".Może dzisiaj zmienicie zdanie.Minęły dwa tygodnie a w Jadze nadal mamy bałagan straszliwy.Jak juz wspominałem o awansie do ekstraklasy nikt w zarządzie nie mówi głośno.Oprócz pana A.K. , który to za zadanie ma uspokajać kibiców stąd jego "kojące" sprostowania, że niby wszystko cacy...Sponsorzy odchodzą z dniem 1 stycznia , więc w tej materii także zmian nie ma.Zarówno BOS jak i MTC przestaja inwestować w futbol i w Jagę.Spowoduje to, w zasadzie już spowodowało, niesnaski i problemy w zespole.Oczywiście związane z pieniędzmi.Transfery z Jagi juz są w zasadzie podpisane, karty zawodników znalazły się w zeszłym tygodniu na biurkach odpowiedzialnych za nie ludzi.Sobolewski-Legia Warszawa, ale w tym tygodniu włączył się do gry Groclin, Łatka-druga liga francuska, Kulig- Łęczna za Bronowickiego, który przejdzie do Wisły, Chańko-Arka Gdynia, Trzeciakiewicz-Wisła Kraków, Markiewicz- Korona Kielce....Niestey, do Jagi transferów godnych uwagi nie będzie bo kasy na nie brak.Sypie sie wssystko, tylko szkoda,że niektórzy nie potrafią sie do tego przyznać(vide zarząd) a niektórzy wierzą ślepo w zapewnienia wysłanników zarządu....ale piłkarze zzdają sobie z tego sprawę i mają w d... wyniki, szczególnie wyjazdowe...
Może koleś bzdury pisze, ale .....