Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):Dlaczego nie moge usuwacswoich postow ??
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
IQ napisał(a):Za co pochwały dla Skrzypka to ja nie mam pojęcia - ile Skrzypek wygrał pojedynków 1 na 1, ile miał celnych podań do przodu, ile razy dobrze zacentrował ??? To że często był faulowany i że był zaangażowany w grę to fakt, ale Zagłębie w dniu dzisiejszym z jego gry nie miało zbyt wiele pożytku.
Pzdr
TU NIKT NIE MÓWI, ŻE PITRY MA SAM WYGRYWAĆ MECZ. TU CHODZI O ZAANGAŻOWANIE JAKIE PREZENTUJE ZAWODNIK. W TYM WYPADKU DOMNIEMANA KONTUZJA NIE WIELE GO TŁUMACZY. NIE WIDAĆ BYŁO ABY KULAŁ LUB NIE MÓGŁ BIEGAĆ. NIE PROSIŁ O ZMIANĘ. BRAK CHARAKTERU, O KTÓRYM PISAŁEM W ZAPOWIEDZI POKAZAŁ CAŁY ZESPÓŁ. TO NIE JEST DRUŻYNA TO JEST ZLEPEK ZAWODNIKÓW. ZAWODNIKÓW, KTÓRZY NIE SĄ DO TEGO NA TYLE MOCNI ABY W POJEDYNKE DECYDOWAĆ O OBLICZU SPOTKANIA. WZMOCNIENIA SĄ POTRZEBNE, ALE NA NIC ONE JEŚLI KAŻDY Z GRAJKÓW BĘDZIE GRAŁ POD SIEBIE A NIE POD DRUZYNĘ. CHYBA POWOLI ZACZYNAM ROZUMIEĆ UJKA. WSZYSCY ZAWODNICY WYRAŻAJĄ SIĘ DZIŚ O NIM ŹLE. MOŻE DLATEGO, ŻE WŁAŚNIE CHCIAŁ STWORZYĆ JAKIŚ KOLEKTYW A WIĘKSZOŚCI TO NIEPASOWAŁO.kibiccc napisał(a):nikt z was oczywiscie nie wezmie pod uwage faktu ze Pitry od 8min grał z kontuzja kostki ;/ w ktora wjechal mu przeciwnik.....ale tak tam tylko Teresa pokazuje jaki on to ambitny i jaka ma wole walki....zuban dzisiaj 30 sytuacji a zero...ale tak to juz jest PItry ma grac sam to nic ze jest jeszcze 10 zawodnikow na boisku....i Przemek ma sobie sam pilke rozgrywac i jeszcze strzelac bramki...gratuluje :)
IQ napisał(a):
I na koniec polecam przeanalizowanie ławki rezerwowej Zagłębia i Kujawiaka. Czy u nas tacy piłkarze jak Luncik Maxwell Kalu Remień czy Mikulenas siedzieliby na ławce ???
Pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników