Zagłębie Sosnowiec - Kujawiak Włocławek 12 XI 2005 g.13

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MarcelZS 2005-11-12, 3:46 pm

Cienizna - a jaby definitywnie podziękował Panom: Chylaszkowi, Paczkowskiemu, Chalibogowskiemu.
Adżemowi, Zubanowi i Hosic - jak chcą grać za kase to niech grają gdzie indziej.
Amotorów mam dosyć, jak chcą pograć to nich grają w turniejach dzikch drużyn i fajnych fryzór.

Podobała mi sie postawa Skrzypka - był wk...wiony i miał zły w oczach jak schodził.
Na plus Teresa i Kłoda - reszta się poprostu nie nadaje.

Tochel zabardzo nie ma kim grać, a w Białymstoku, chyba bez złudzeń.

Co do awansu to raczej bardzo dużo brakuje - kadrowo i mentalnie.
MarcelZS

Postprzez maras24 2005-11-12, 3:52 pm

No to kończymy runde z 25 pkt wyprzedzą nas jeszcze takie super ekipy jak np Radomiak...Teraz się tylko zastanawiam ile bramek stacimy na Jagielloni 4,5 a może tak jak Kszo 6??Fantastyczna gra Chylaszka cóż za przyjęcia piłki wręcz fenomen, a Pitry to wogóle grał w tym meczu??nie wiem komu oni robią na złość,sobie nawzajem nam kibicą czy może trenerowi??Prawda jest taka że jestesmy drużyną środka tabeli i nie ma co się pchac do ekstraklasy bo po co??Żeby jeszcze większe upokorzenia oglądac??Żeby na mecze przychodziło po 500 widzów??żeby spaść z niej z wielkim hukiem??Z tą drużyną nic nie osiagniemy niestety ale taka prawda.Szkoda nerwów dobrze ze już niedługo przerwa 4 miesiące!
maras24

Postprzez bbartek 2005-11-12, 3:53 pm

Z meczu na mecz gramy gorzej.
Żaden z zawodników, z wyjatkiem Pitrego, nie gra teraz lepiej niż w momencie kiedy przychodził do Zagłębia.
Dlaczego ?
Czy swój najlepszy czas mieli już za sobą czy też szkolenie jest złe ?
Obojętnie jakie są przyczyny za dobór zawodników i ich rozwój piłkarski odpowiada KT.
Uważam, że zaczekajmy do meczu z Jagą, a potem...
Pitry pozoruje gre, a ma duże mozliwości, bo chce odejść z Zagłębia.
Brawo Dawid !!
bbartek

Postprzez twari 2005-11-12, 4:04 pm

- Pitry dzis bez ambicji... szkoda bo jak dostal pilke to kilka razy udowodnil ze potrafi niezle zagrac... ale chyba mu sie juz nie chce...

- Chylaszek... NO COMMENT!! On nie potrafil przyjac ZADNEJ pilki zagranej do niego!! ZADNEJ!!

- Wielkie brawa dla Teresy! ZA AMBICJE! ZA WOLE WALKI!! Jestem pod wrazeniem!

- Hosica i Skrzypka tez pochwale bo widac bylo ich zlosc!

- No i Pietka tez na plus!

- Reszta... ehh... Kloda tez dzis lipe gral! Nie ma nikogo w srodku do kogo mozna byloby pilke zagrac majac pewnosc ze on ja przytrzyma i dobrze rozegra, ze pociagnie gre a nie ze zaraz ja straci....

- Jagiellonia - Zagłębie 9-0
twari

Postprzez Julu 2005-11-12, 4:05 pm

Niestety dziś nasza drużyna wyglądała jakby grali w niej ludzie z łapanki na ulicy. Brawo za amibicję Skrzypek, Hosic oraz Piętka za uratowanie remisu. Niesety sędziowie dodstosowali się do poziomu gry obu zespołów.
Ciekawe co przyniesie nam wiosna???
Julu

Postprzez asdf 2005-11-12, 4:06 pm

Gdzie sie podzial ten Chylaszek z meczu w ktorym debiutowal ? Jasno widac komu sie chce, a komu nie. Potrzeba znalezc zmiennika w bramce dla....Roberta. Przykro mi Marcin ale za sama sympatie jaka wzbudzasz w Sonowcu nie zaslugujesz na gre w Zaglebiu. Klasowy napadzior rowniez by sie przydal, a Pitremu jakas motywacja albo psycholog bo z taka gra to on moze w Legii ale Chelmzy pograc. No coz z Jaga szans nie widze zadnych, nadzieja na awans ciagle pozostala. Ciekawe tylko co z trenerem ?
asdf

Postprzez keff79 2005-11-12, 4:07 pm

twari napisał(a):Jagiellonia - Zagłębie 9-0

no no... kolege poniosło!

7:0
keff79

Postprzez Gilardino 2005-11-12, 4:09 pm

CZaRnYY napisał(a):P.S
Uprzedze negatywne komentarze co do sytuacji w której padła bramka.
Siedziałem na wysokości pola karnego i sędzia według mnie prawidłowo bramki nie uznał - Zubanovic za wczesnie ruszył do przodu i był na spalonym.

Niestety nie masz racji. Sędzia asystent ewidentnie zasugerował się momentem oddawania przez Zubę strzału, a nie jak powinien momentem kopnięcia piłki z wolnego. Reasumując bramka zdobyta prawidłowo (stałem również na linii "16" . To jednak nie zmienia faktu , ze gra była bardzo słaba.

Jedyne małe brawka dla Piętki, Teresy i moze dla Zubana i Skrzypiora.
Gilardino

Postprzez CZaRnYY 2005-11-12, 4:18 pm

Gilardino napisał(a):
Siedziałem na wysokości pola karnego i sędzia według mnie prawidłowo bramki nie uznał - Zubanovic za wczesnie ruszył do przodu i był na spalonym.

Niestety nie masz racji. Sędzia asystent ewidentnie zasugerował się momentem oddawania przez Zubę strzału, a nie jak powinien momentem kopnięcia piłki z wolnego. Reasumując bramka zdobyta prawidłowo (stałem również na linii "16" . To jednak nie zmienia faktu , ze gra była bardzo słaba.

Właśnie nie sugerowałem się tym, bo patrzyłem cały czas co się dzieje w polu karnym - gdy piłka została kopnięta od razu powiedziałem na głos "spalony" zanim Zuban do piłki doszedł... wszyscy niemal wokoło wpadli w euforie, a ja patrzyłem spokojnie na podniesioną chorągiewke sędziego.
Czekamy na powtórkę w formacie AVI i wszystko będzie jasne > póki co dalej twierdze, że decyzja sędziego bocznego słuszna...
CZaRnYY

Postprzez mały 2005-11-12, 4:21 pm

Ciekawe kto dzisiaj będzie przepraszał kibiców za postawę na boisku a raczej jej brak i obiecywał ambitną walkę w następnym spotkaniu skoro specjalista od tego zasiadł na trybunach ?! Taki mały sarkazm z mojej strony a szlag mnie trafia jak widzę taką miernotę na boisku ! :evil:

PS. Przemek zdaj sprzęt i nie blokuj miejsca dla wychowanków !
mały

Postprzez Marpic 2005-11-12, 4:24 pm

Wiekszość kibiców widzi jaką mamy cieniutką drużynę , ale czy widzi to Trener?? No i już niebawem zobaczymy jakie to gwiazdy nowe zawitają aby grać na wiosnę na Ludowym...Tu nie trzeba kosmetyki tu trzeba REWOLUCJI
Marpic

Postprzez Sir 2005-11-12, 4:24 pm

Jak ma Pitry okazywac tyle checi do gry co dzisiaj --to niech go teraz juz sprzedadzą!!! WCZESNIEJ TO CHLOPAKZASUWAL...GRALNA 120%...WALCZYL O KAZDAPILKE..A TERAZ ?? NIC!
Sir

Postprzez Grzegorz 2005-11-12, 4:25 pm

Kabaret na Ludowym, dawno się tak nie uśmiałem :)
Grzegorz

Postprzez MarcelZS 2005-11-12, 4:26 pm

mały napisał(a):PS. Przemek zdaj sprzęt i nie blokuj miejsca dla wychowanków !

Daj spokój, to co powiesz na resztę drużyny, tacy goście jak Paczkowski, Chwalibogowski, Chylaszek, Zuban (naprawde jest cienki) to wogóle nie powinni wchodzi na murawę.

Pitry nie zawsze sobie sam bramke wypracuje, a pomcy dzisiaj raczej nie był więc odpusć Przemkowi.

NIE RÓBCIE Z PRZEMKA KOZŁA OFIARNEGO
MarcelZS

Postprzez Gilardino 2005-11-12, 4:29 pm

CZaRnYY napisał(a):
Gilardino napisał(a):

Właśnie nie sugerowałem się tym, bo patrzyłem cały czas co się dzieje w polu karnym - gdy piłka została kopnięta od razu powiedziałem na głos "spalony" zanim Zuban do piłki doszedł... wszyscy niemal wokoło wpadli w euforie, a ja patrzyłem spokojnie na podniesioną chorągiewke sędziego.
Czekamy na powtórkę w formacie AVI i wszystko będzie jasne > póki co dalej twierdze, że decyzja sędziego bocznego słuszna...

Nie napisałem , ze Ty sie sugerowałeś tylko sędzia. A on podniósł chorągiewkę nie bezpośrednio po wrzutce tylko spory moment po strzale.

Ale nie wazne i tak nie mamy wygranej :evil:
Gilardino

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna