Modelom dziekujemy :!:
Wypier..... :!:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
a chasło dnia w przewozie kapa kapiącamichaś napisał(a):i tak juz po meczu z ostrowcu w pierwszej połowie było pieknie ale bez bramek czy chłopaki sie zablokowali niewiem ale wiem jedno 3 do zera to żenada panowie tak niemoze być, albo gramy albo sramy pod siebie ciekawe jak bedzie na jagielloni tam pewnie z 5 w tył ale to niejest ważne waża jest przygoda i to sie liczy... nic sie niestało zagłebie nic sie niestało
gregor napisał(a):REAPLAY - z poprzedniej JESIENI - REAPLAY oby na WIOSNĘ
KIBICE NA STADIONIE TO EXTRAKLASA , a piłkarze..... DALEKO ZA NAMI.
PS.piłkarze może wreszcie poziomem dorównają KIBICOM ...
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Nie jestem zlosliwy ale z Polkowicami widzialem, a KSZO sledzilem sprawozdanie na naszej stronie, ale nie moze byc tak zeby zawodnik z 11 metrow nie zdobyl bramki, Pozdrowienia
Tadeusz
vixen napisał(a):Nie bawię sie w typowanie wyników przed meczami ale tym razem nie mogę sie oprzeć ponieważ od fatalnej niedzieli chodzi za mną wynik 3-0 :shock:
i wszystko w tym temacie.
Oczywiście dla Zagłebia.
bankier napisał(a):wieszczu napisał:
SOYER W TAKICH CHWILACH PO PROSTU SIĘ NIE DA!
ONI NIGDY PO UPOKARZAJĄCYCH PORAŻKACH NIE BĘDĄ CZULI TEGO CO MY KIBICE! SAM SOBIE ODPOWIEDZ DLACZEGO.
Czuję dokładnie to co Ty, ale po co wyzywac?
bo k.... inaczej oni tego nie zrozumieją! kapujesz? ile jeszcze bedziemy ich głaskać za to, że występują w barwach Zagłebia? widziałem dziś jedynie 2 połowę, ale te 45 minut wylało czare goryczy napełnioną podczas meczu z Polkowicami!
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack