ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Coldmath 2005-11-02, 6:30 pm

Naprawdę to jest dno, amatorzy- niektórzy nawet niepodobni byli do piłkarzy, w dodatku cieszyli się po meczu jakby Champions League wygrali

A wiec tak:
z pierwszym zdaniem sie zgadzam - to jest faktycznie dno

z drugim w polowie - faktycznie w A klasie graja amatorzy bo w wiekszosci druzyn zawodnicy nie utrzymuja sie z pilki noznej (a to chyba oznacza zawodowcow :P) ale czemu mieli byc niepodobni do pilkarzy to mnie troche dziwi. Hmmm zastanowmy sie jak wyglada pilkarz ... no chyba ma rece, nogi, glowe ... itd no i w czasie meczu jest odpowiednio ubrany (buty, spodenki, koszulka,...) hmmm no niewiem kto tam tak nie wygladal no ale dobra ....

co do trzeciej czesci - no to fakt ze sie cieszyli, ale co w tym dziwnego?? przeciez mieli do tego powod, ograli druzyne w ktorej wiekszosc zawodnikow tworzyli drugoligowcy (czyli 4 ligi wyzej) to tak jakby wasze pierwsze zaglebie pokonalo jakos druzyne z pierwszej ligi niemieckiej albo cos w tym stylu(ale jak narazie nie radza sobie z nizszymi ligami :D). wiec nie wiem o co ten halas
Coldmath

Postprzez MrCricket 2005-11-02, 8:41 pm

Coldmath napisał(a):
Naprawdę to jest dno, amatorzy- niektórzy nawet niepodobni byli do piłkarzy, w dodatku cieszyli się po meczu jakby Champions League wygrali

ale czemu mieli byc niepodobni do pilkarzy to mnie troche dziwi. Hmmm zastanowmy sie jak wyglada pilkarz ... no chyba ma rece, nogi, glowe ... itd no i w czasie meczu jest odpowiednio ubrany (buty, spodenki, koszulka,...) hmmm no niewiem kto tam tak nie wygladal no ale dobra ....

co do trzeciej czesci - no to fakt ze sie cieszyli, ale co w tym dziwnego?? przeciez mieli do tego powod, ograli druzyne w ktorej wiekszosc zawodnikow tworzyli drugoligowcy (czyli 4 ligi wyzej) to tak jakby wasze pierwsze zaglebie pokonalo jakos druzyne z pierwszej ligi niemieckiej albo cos w tym stylu(ale jak narazie nie radza sobie z nizszymi ligami :D). wiec nie wiem o co ten halas

Jeśli chodzi o niepodobnych do piłkarzy to rzucił mi się w oczy pewien napastnik "o bocianich nogach"(miał ostre starcia z Warakomskim) i pewien jegomość ze sporym brzuszkiem jak na piłkarza(bardzo opieszale wykonywał w końcówce auty).

co do trzeciej części - masz rację, ale to byli młodzi zawodnicy + kilku,
którzy nie mieszczą się w składzie na 2 ligę i na moje oko w większości
prezentują obecnie umiejętności 3,4-ligowe, może poza Wolańskim.
Zupełnie inny skład wybiegł dzień później w 2 lidze i tak samo skompromitował się w meczu z Polkowicami.

Odnoszę wrażenie(choć może się mylę), że grasz w Ciężkowiance i dlatego, gratuluję Ci zwycięstwa- bo to duża sztuka wygrać z teoretycznie dużo lepszym rywalem. Dlatego też w imieniu Twojej drużyny wznoszę okrzyk "Hip hip hura, hip hip hura" :lol:
MrCricket

Postprzez PTAQ84 2005-11-03, 4:21 pm

Najbliższa kolejka A klasy:
Obrazek
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Ader 2005-11-03, 8:26 pm

Przypominam wszystkim omeczu na Piaskach o 14!! Zapraszamy wspomozmy Zaglebie dopingiem :wink:

UZ'05
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

CIĘŻKOWIANKA !!!

Postprzez legionista82 2005-11-04, 2:06 pm

CIĘŻKOWIANKA ROZJECHAŁĄ ZAGŁEBEI II I POGÓDZCIE SIE Z TYM!! JEŚLI OGRYWAJĄ WAS AMATORZY NIEPODOBNI DO PIŁKARZY. OGRAŁ WAS napastnik "o bocianich nogach" I pewien jegomość ze sporym brzuszkiem TO CO MOŻNA POWIEDZIEĆ O WASZCH GWIAZDORKACH!!! TRAGEDIA!!! WSTYD!!! WIEĆ ZASTANÓCIE SIE CO PISZECIE!!! TYM AMATOROM NALEŻĄ SIE OKLASKI ZA OGRANIE WASZYCH GWIAZDEK!! WIEKSZA CZĘŚĆ DRUŻYNY PARCUJE I DOTEGO JESZCE TRENUJE!! POPROSTU SĄ AMATORAMI A I TAK ZAGŁEBEI II POPŁYNEŁO!!! POZDRO DLA COLDMATH
legionista82

Re: CIĘŻKOWIANKA !!!

Postprzez MarcelZS 2005-11-04, 2:59 pm

legionista82 napisał(a):CIĘŻKOWIANKA ROZJECHAŁĄ ZAGŁEBEI II I POGÓDZCIE SIE Z TYM!! JEŚLI OGRYWAJĄ WAS AMATORZY NIEPODOBNI DO PIŁKARZY. OGRAŁ WAS napastnik "o bocianich nogach" I pewien jegomość ze sporym brzuszkiem TO CO MOŻNA POWIEDZIEĆ O WASZCH GWIAZDORKACH!!! TRAGEDIA!!! WSTYD!!! WIEĆ ZASTANÓCIE SIE CO PISZECIE!!! TYM AMATOROM NALEŻĄ SIE OKLASKI ZA OGRANIE WASZYCH GWIAZDEK!! WIEKSZA CZĘŚĆ DRUŻYNY PARCUJE I DOTEGO JESZCE TRENUJE!! POPROSTU SĄ AMATORAMI A I TAK ZAGŁEBEI II POPŁYNEŁO!!! POZDRO DLA COLDMATH

Wyluzuj bo zawału z podniety dostaniesz.

Zagłębie II - to dla przypomnienia drużyna rezerwa, więc jakbyś się trochę orientował w piłce nożnej to byś wiedział, że drużyny rezerwowe grają w różnych składch i z róznym nastawieniem do meczu - pomimo że chcieli wygrać to przegrali - ale wierz mi - mi to lata i wielu kibiom również, więc twoje posty jakbyś się starał wrażenia na nikim niezrobią.
MarcelZS

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-11-04, 3:04 pm

A pozatym zdaje mi sie ze to właśnie napisał ten Codmatch, i nie podpisuj sie Legionista bo naszej przyjazni nie zburzy jakis napinacz netowy z Jaworzna.

Kto żyw jutro na Piaski ! :)
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Krecik 2005-11-04, 3:12 pm

Ciekawy jestem jakim składem jutro zagra Zagłębie. Chociaż nasi połkarze napewno się zmobilizują na takiego przeciwnika. stawiam na remis. Zapraszamy na Piaski 8)
Krecik
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez pulsar 2005-11-04, 6:38 pm

Czytam te wypowiedzi kibiców Zagłębia i są śmieszne bardzo, ograli Was amatorzy a niejeden z nich mógłby grac w II lidze z powodzeniem zastępując te Wasze gwiazdy bo z taką grą nigdzie nie zajdą, wygrał lepszy po prostu tego dnia i gadanie że umiejetności, że doświadczenie nic nie da bo to wszystko poszło w łeb na boisku, trzeba miec serce do gry i zapał i zaangażowanie, to też się liczy jak widac a jak się podchodzi do gry tak jak zawodnicy Zagłębia II to na nic nie można liczyc, dodam jeszcze że Ci amatorzy i ludzie niepodobni do piłkarzy (jak nazywacie piłkarzy Ciężkowianki) po raz kolejny udowodnili że nie są chłopcami do bicia, jeszcze rezerwy Zagłębia z Nami nie wygrały a graliśmy już kilka razy a bilans przemawia na Naszą stronę więc to wszystko mówi samo za siebie. Pozdro dla legionista82 :)

A i mam takie pytanko: Czy zawsze te Wasze gwiazdy traktują tak przeciwników przed meczem??, chodzi mi konkretnie o przywitanie, zawsze przed rozpoczęciem meczu witamy się z naszym przeciwnikiem życząc powodzenia a wtedy po prostu gracze Zagłębia Nas olali i wybiegli w boisko.
pulsar

Postprzez MrCricket 2005-11-04, 8:14 pm

Pulsar ciesz się bo jest z czego, w końcu nadchodzą "tłuste lata" dla Ciężkowianki i być może nawet V liga. U nas teraz nędza i chyba w A-klasie będziemy szukać nabytków, którzy wypełnią luki po Małosze, Butrynie itp. Dlatego też, wcale bym się nie zdziwił jakbyśmy "oskubali" z kilku zawodników właśnie Ciężkowiankę. :o
MrCricket

Postprzez emdżej 2005-11-05, 9:37 am

Piętka (lub Piwowar) - Warakomski, Stemplewski, Malinowski, Mazur - Morawski, Szatan, Chylaszek, Wolny - Małocha, Smarzyński (lub Gmaj)

Przypuszczalny skład rezerw w dzisiejszym meczu
emdżej

Postprzez PTAQ84 2005-11-05, 9:52 am

czyli Zagłębie w dość mocnym składzie
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez emdżej 2005-11-05, 9:55 am

PTAQ84 napisał(a):czyli Zagłębie w dość mocnym składzie

Ale zaznaczam, że są to moje domysły na podstawie składu z Ostrowca i składu Zagłębia w ostatnich meczach
emdżej

Postprzez warchlak 2005-11-05, 10:19 am

PTAQ84 napisał(a):czyli Zagłębie w dość mocnym składzie

może mocny skład ale na meczu z Ciężkowianką też był dość silny i co z tego wyszlo każdy widzial :?
warchlak
Prowokator

Postprzez MrCricket 2005-11-05, 10:31 am

Chyba Piaski nie są tak "silne" jak Ciężkowianka, więc mam nadzieje, że tym razem nie będzie takiej plamy.
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna