KSZO-Zaglebie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez NHK12 2005-11-01, 2:59 pm

Nie ma się co sugerować tym że KSZO dobrze zagrało w meczu z Legią. Mecz meczowi nierówny . Na Legie większość drużyn daje z siebie wszystko. Wystarczy spojrzeć na niedawne wyniki KSZO . WIDZEW - KSZO 4-1 JAGA- KSZO 6-0 !!!! . Prawdą jest że nasze Zagłebie również jest druzyną nieobliczalną które potrafi zagrać dobre zawody a takze takie jak ostatni mecz z Polkowicami . Mam mieszane uczucia i naprawde nie wiem czego możemy sie spodziewać w Piatkowym meczu w Ostrowcu. Wierze jednak że chłopaki wezną sobie do serca i postarają się zmazać plamę po niedzielnym meczu . Bo w niedziele nie tylko oni dostali dostali klapsa w policzek ale przedewszystkim 5000 ludzi na ludowym . WIĘC DO BOJU ZAGŁĘBIE.POZDRAWIAM
NHK12

Postprzez Warson 2005-11-01, 3:01 pm

plecy...
Warson

Postprzez DaMi 2005-11-01, 3:12 pm

Warson napisał(a):plecy...

Strasznie wylewna wypowiedź,która bardzo dużo wnosi do tematu :!: :evil:
DaMi

Postprzez krzysztof 2005-11-01, 6:42 pm

Myślę, że prędzej zmobilizujemy się na Jagę niż na KSZOki.
Mimo wszystko mecz powinien obfitować w bramki.

Chłopaki muszą się sprężyć bo jak nie uzbierają 30 pkt. po tej rundzie to może być krucho z ich kontraktami i premiami.
krzysztof

Postprzez Pesto 2005-11-01, 8:08 pm

Typuję 2:2.
Pesto
kumaty

KSZO-ZAGLEBIE

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-11-01, 8:30 pm

Piatkowy mecz KSZO-ZAGLEBIE stal sie jeszcze bardziej wazny niz niedzielny mecz z Polkowicami inaczej ujmujac nasi graja za 6 punktow.
Jezeli zagraja w takim stylu jak z Polkowicami to przegraja bez dwoch zdan.
Natomiast ja mysle, iz po tym zimnym prysznicu otrzezwieja i zagraja zupelnie inny mecz.
Jak powiedzialem wczesniej zagraja za 6 punktow a Kibice ktorzy pojada do Ostrowca beda sie radowali. To nie zmienia naszej sytuacji gdyz mamy mniej 3 punkty z Polkowicami.
Nie mam cywilnej odwagi zaryzykowac i powiedziec ze wygraja tak otwarcie, zdecydowanie ale gdzies tam takie skromne mysli kolacza sie po glowie ze jednak przywioza 3 pkt. do Sosnowca to po pierwsze a po drugie wyciagna wnioski z ubieglo-rocznego meczu w Ostrowcu.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez twari 2005-11-01, 9:53 pm

No wlasnie... zeby nie skonczylo sie jak rok temu... 5-2 nie bylo optymistycznym zakonczeniem rundy... :roll:
twari

Postprzez MACIEK 86 2005-11-01, 10:12 pm

twari napisał(a):No wlasnie... zeby nie skonczylo sie jak rok temu... 5-2 nie bylo optymistycznym zakonczeniem rundy... :roll:

5-3 :twisted: Nie skończy sie tak przywiozą 3ptk do Sosnowca :twisted:
MACIEK 86

Postprzez luks 2005-11-02, 7:40 am

Po meczu z Polkowicami nad niektórymi piłkarzami zawisła wizja odejścia z klubu (mam nadzieję). Chyba sobie zdają z tego sprawę i nie trzeba ich dodatkowo motywować. Mój typ to 4:1 dla Zagłębia. :twisted:
W tym sezonie każdy może wygrać z każdym.

I oczywiście Piętka do bramki :twisted:
luks

Postprzez W@llace 2005-11-02, 8:20 am

Mecz bardzo trudny.Nie dość ,że po porazce na własnym boisku,piłkarze napewno sa podłamani (oby zmobiliwali sie i wygrali :wink: ) to jeszcze wyjazdowy mecz na trudnym terenie!Analizujac te dwa argumenty,faworytem jest napewno Kszo.Trener musi też zrobić małe roszady w składzie,bo to co pokazali w ostatnim meczu zawodnicy to naprawdę parodia...Napewno w pierwszym składzie na bramce chciałbym zoabczyc Pietke.
W@llace

Postprzez krzysztof 2005-11-02, 8:49 am

GW napisał(a):Kac w Sosnowcu. Czy drużynie, która zapowiada walkę o awans do ekstraklasy, brakuje charakteru?

Po przegranym meczu z Górnikiem Polkowice, a który w przypadku zwycięstwa pozwoliłby Zagłębiu awansować na pozycję lidera II ligi, w Sosnowcu zaczęto sobie zadawać pytanie, czy ten zespół stać na atak na ekstraklasę.

- Jeżeli będą grać tak jak w ostatnim spotkaniu, to nie! Piłkarzom zabrakło charakteru, mentalności zwycięzcy. Mocny zespół, gdy ma słabszy dzień, siły szuka w głowach - podkreśla Wojciech Rudy, dyrektor klubu.

- Co tu dużo mówić, tylko wziąć pistolet i strzelić sobie w łeb. Nasze umiejętności są tak małe, że nie pozwoliły nam strzelić dwóch, trzech bramek i spokojnie kontrolować przebieg meczu - wzdycha Marcin Lachowski, kapitan zespołu.

Po raz kolejny piłkarzom wypomina się, że mają w Sosnowcu za dobrze. Po wygranym w dobrym stylu spotkaniu ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki działacze zadecydowali, że wypłacą drużynie całą premię. W myśl regulaminu część kwoty za wygrane spotkania jest bowiem "zamrożona", a piłkarze mają dostać premię w całości dopiero w przypadku awansu do ekstraklasy.

- Organizacyjnie wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Przed najbliższym, piątkowym meczem z KSZO zespół dwa razy będzie trenował przy sztucznym świetle. W środę w Pszczynie i w czwartek w Bełchatowie. Wszystko po to, żeby piłkarz nie czuli się nieswojo, gdy przyjdzie im grać po zmroku. Na ostatni mecz do Białegostoku też chcemy wyjechać dwa dni wcześniej, by zespół nie był zmęczony podróżą - mówi dyrektor. - Piłkarze zawiedli zaufanie nasze i kibiców. Dlatego nie wyobrażam sobie innego scenariusza jak zwycięstwo w Ostrowcu Świętokrzyskim - dodaje.

Drużyna wznawia dziś treningi po dwóch dniach wolnego.

Artykuł nastraja optymistycznie, ale nie lubię takiego pompowania balonu, jak przed ostatnim meczem i fotelem lidera.
krzysztof

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-11-02, 11:12 am

Z zacytowanej wypowiedzi Dyr. Rudego jasno wynika iz nasz trener postepuje z zawodnikami profesjonalnie - ja nie pozwole powiedziec jednego zlego slowa na naszego trenera KT.
Wg moich obserwacji smiem postawic twierdzenie iz DIABEL siedzi w mentalnosci poszczegolnych zawodnikow, przeciez Teresa, Hosic rwali sie do gry natomiast inni nie wolno, wolniutko.
Kol. Dynamitek zreszta slusznie powiada, iz trener KT zrobil z wielu z nich zawodnikow nauczyl ich fachu pilkarskiego. Jak widac jasno Klub dba o pilkarzy najlepiej jak mozna.
Dlaczego ten wstep przydlugawy, otoz dlatego iz nie moge sie pogodzic z ta porazka z Polkowicami, nie znam odpowiedzi dlaczego pilkarze to zrobili
czy nie byli swiadomi o co graja ? Ja wiem o co grali otoz o LIDERA w II lidze, i o spokojniejsza zime w sensie przygotowan i wypoczynku.

Dlatego uwazam ze twierdze KSZO nalezy zdobyc nie wazne w jaki sposob
jednak nasze ZAGLEBIE zaznaczam MUSI wygrac ten mecz i BASTA.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez MarcelZS 2005-11-02, 11:48 am

No i oby ci sami postawili tak samo czyli X2 :wink:
MarcelZS

Postprzez Wally 2005-11-02, 4:14 pm

Poprzedni z meczów był jednym z ciekawszych :D Tyle goli, taka piździawa, jak zaczęliśmy spiewać na KSZO, to aż kszoki przeszły na sektory bliżej nas :lol:

Co do meczu na Zagłebie stawiałem w NML, postawiłem też w NDM, a w piątek bedzie taki mecz, że ciężko wytypować, KSZO jest słabe. Sami kibice KSZO wierzą w awans :shock: bo tak im prezes naopowiadał bajek, trzeba im to wybić z głowy. Wierzę, że Pan Krzysztof weźmie tych grajków, poważnie z nimi pogada i efekty będą widoczne.
Wally

Postprzez universal 2005-11-02, 4:36 pm

mysle że Zagłebie jest w stanie wygrać to spotkanie kwestja motywacji...a moze by zorganizować spotkanie HOKEJ-PIŁKA?? niech "kijki" przekażą im na ten mecz moc,wole walki i wielka ambicje?? stawiam 3-1 dla Zagłebia ten mecz musimy wygrac...
universal
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna