Sparingi "Lato 03'"

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Sparingi "Lato 03'"

Postprzez Lars 2003-07-15, 1:21 pm

Proponował bym w tym miejscu pisac na temat wszystkich sparingów Zagłębia, bo to bezsensu zaśmiecac forum kolejnym nowym tematem odnosnie nastepnego sparingu.
W dzisiejszym tempie Tochel chwali Piechockiego (tylko ze on ma wazny kontrakt z Carbo, ale z wykupieniem nie powinno byc problemow) i Chwalibogowskiego. W sparingu z Podlasiem trafił do siatki ten pierwszy no i zobaczymy co z niego będzie, miejmy nadzieje ze dla dobra Zagłębia okaze sie dobrym piłkarzem. :)
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Kamilsts 2003-07-15, 9:51 pm

W sobotę wielka mobilizacja na 2 sparingi !!!!!!!!!
Wszyscy którzy jeszcze w domach na mecze :-)
od 10 do 14 :-)
Kamilsts

Postprzez Lars 2003-07-16, 1:58 pm

Piechocki co sparing marnuje setki. No niewiem czy bedzie z niego pozytek :?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Leyton 2003-07-16, 2:54 pm

Pomimo dzisiejszej porażki cieszą informacje o kolejnym dobrym meczu w wykonaniu Zagłębia. Kilka dni temu ta sama Łęczna "rozbiła" III-ligowy Motor Lublin 5:0. Martwi niestety kontuzja Kurdziela.
Leyton

Postprzez Kamilsts 2003-07-17, 12:11 am

"W meczu urazu nabawił się też Tomasz Łuczywek, który naderwał torebkę stawową"

Krótka informacja ale uwaga za serwisem 90minut także niewiadomo czy pewna!
Kamilsts

Postprzez Dav^ 2003-07-17, 12:13 am

Kamilsts napisał(a):"W meczu urazu nabawił się też Tomasz Łuczywek, który naderwał torebkę stawową"

Krótka informacja ale uwaga za serwisem 90minut także niewiadomo czy pewna!
Łuczywek uuuu to szkoda@@@@@@@@
Dav^

Postprzez Soyer 2003-07-17, 12:17 am

Kamil chyba nie czytasz newsów na stronie. Przeciez ta informacja jest u nas od godziny 14.03 , dnia 16 lipca
Soyer
Moderator

Postprzez Soyer 2003-07-17, 12:17 am

Kamil chyba nie czytasz newsów na stronie. Przeciez ta informacja jest u nas od godziny 14.03 , dnia 16 lipca
Soyer
Moderator

Kurkur

Postprzez Diouf39 2003-07-17, 8:49 am

Wczoraj Grzesiek o godz. 13:30 był w klubie juz po badaniach w Piekarach Śl. i po rozmowie okazała sie że nic mu nie jest ( tak wykazało USG )będzie normalnie trenował bo to tylko stłuczenie , bez obaw.
Gdyby Kurdziel bronił napewno byśmy z Łęczną nie przegrali.Taki lob za kołnierz.Szokda dwóch 100-tek niewykorzystanych.
------------------------------
PS. JEŻELI CZYTA MNIE OSOBA, KTÓRA MIAŁA PRETENSJE, ŻE NIC NIE PISZE SIE O JUNIORACH NASZEGO KLUBU TO ZAPRASZAM NA PODSUMOWANIE SEZONU DO DZIAŁU JUNIOR :D .PRZYGOTOWANE WCZORAJ PRZY POMOCY J. DWORCZYKA.
Diouf39

Postprzez Kamilsts 2003-07-17, 9:53 pm

Czytałem tego newsa ale nie doczytałem ostatniego zdania chyba ??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Będę teraz bardziej uważał. :wink:
Kamilsts

Postprzez Leyton 2003-07-19, 4:07 pm

Ponoć bramkarz Rydel ma zostać w Zagłębiu. Kto był dzisiaj na meczu z Radomskiem widział, co wyprawiał gość w czarnej koszulce z nr 12. Teraz już wiem jak w meczu z Łęczną straciliśmy gola po strzale z 30 metrów. Facet pałęta się w okolicach linii środkowej i nie zawsze zdąży wrócić. Dzisiaj było to samo, ale piłka na szczęście trafiła w słupek. Z pozytywów wymienię Chwalibogowskiego i nie schodzących jak zwykle poniżej pewnego poziomu: Ujka, Łuczywka, Raka i blok defensywny. A Koźmiński? 20 minut przyzwoitej gry to jak dla mnie trochę za mało. Im bliżej końca tym więcej "powietrza" z niego uchodziło i jakby AMBICJI zaczynało mu brakować (sytuacja w ostatniej minucie). Ogólnie bez rewelacji. W obu meczach byliśmy drużyną słabszą, choć z drugiej strony w meczu z doświadczonym Radzionkowem grali prawie sami juniorzy. Pierwszy mecz na zdecydowanie wyższym poziomie.
Leyton

Postprzez Fan 2003-07-19, 4:21 pm

Zgadzam sie z Leytonem. Kozminski nic nie pokazal i raczej gwiazda to on nie bedzie. A Rydel to nieporozumienie. Koles sie bawi w Bartheza, chcial sie pokazac ale mu nie wychodzilo. A czy ten slowacki rozgrywajacy to ten smieszny gosc z tymi czarnymi kudlami?? Jesli tak to wcale nie byl taki zly, bo dogral pare porzadnych, dlugich pilek. Na pewno najlepszy z testowanych.
Fan
Working Class

Postprzez Leyton 2003-07-19, 4:37 pm

Nie wiem o kogo Ci chodzi Fan? Dla mnie najsłabszy w pierwszym meczu (oprócz bramkarza - cyrk na kółkach) był gość z numerem 14. Drugi mecz to kopanina. Jeśli to był I skład Radzionkowa to jednego rywala mamy już chyba "z głowy".
Leyton

Postprzez olo69 2003-07-19, 4:49 pm

kilka słów na temat dzisiejszych sparingów.
Rydel - nieporozumienie po prostu jest cienki, jeden rykoszet który trafił go chyba w jaja to za mało, mija się z piłką, zero gry na przedpolu
Chwalibogowski - ok myslę że to ten gościu który grał na lewej obronie po zejściu Drzymonta (wysoki rozjasnione włosy) dobre szybkie wyjścia do przodu
Antczak - bardzo dobry
Malinowski - niespecjalnie
Ujek - bardzo dobrze pomimo niewykorzystanej sytuacji na poczatku
Stolpa - minus to ku.r.wa nie jest Butragenio, jak straci piłkę to powinien za nią dopierdalać (aż krew pójdzie z ryja - w końcu chce grać w Zagłębiu)
zawodnik nr 14 - wypi.erdalać (czarne włosy)
mecz nr 2
rozpoznałem tylko Rosoła, Bogacza, Wurzela
Bogacz -do kontuzji duzo biegał chyba chciał się pokazać trenerowi,że chce mu sie grać
Wurzel - drewno jak zwykle jeden strzał lewą nogą w boczną siatkę to za mało niczym nie odróżniał się od reszty młodzieżowców(dziwię sie tak wysokiej ocenie w hop-bęc) przecież on nic nie potrafi, to,że strzela bramki - ktoś musi przecież nie będzie tego robił Kurdziel, na wiosnę cała druzyna grała dobrze więcktoś musiał strzelać, zero dryblingu ( uważam, że słabszy od GiełzY)
Pozostali zawodnicy wg mnie w normie
olo69

Postprzez WOJTEK 2003-07-19, 4:58 pm

KOĹšMIŃSKI SŁABY???SKORO TAK TO KTOŚ TU WYGRA KRATKĘ BROWARKÓW. :lol: :lol: :lol: PRAWDA WAB????POZDR DLA WSZYSTKICH OPRÓCZ CYGANA I PABLO PEDALLO.
WOJTEK
Adventure Group

Następna strona

Powrót do Piłka nożna