ZAGŁĘBIE Sosnowiec - Górnik Polkowice 30 X, 13:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Marpic 2005-10-30, 6:12 pm

jacek184 napisał(a):Jak czytam te komentarze to mi sie słabo robi! Jacy z was sa kibice??? Jak druzyna wygrywa to jest wszystko OK! Ale jak już przegra mecz....to wlasnie mozna sobie tutaj poczytac! Wiadomo zagrali dzis żle, ale nie ma na swiecie drużyny która gra cały czas dobrze i wygrywa wszystkie mecze! Kilka osob naprawde przesadzilo ze swoimi wypowiedziami!

CZELAD Z ZAGŁĘBIEM

Nikt nie wymaga aby grali super .Ludzie ktorzy przychodzą na stadion chcą obejżeć za te 12 zł ambicję i walkę na boisku i tylko tyle..Nikt by nie powiedział złego słowa na Zagłębie gdybyśmy przegrali nawet 0-3 ale po walce po dobrej grze.Spotkalem dziś ludzi ktorzy byli pierwszy raz na stadionie od dawna dawna kiedy to gralismy w I lidze i myśle ze juz tak szybko chętnie nie przyjdą na Ludowy znów...nie bede komentował tych co ubliżali piłkarza.
No i ostatnia rzecz wypowiedź trenera i Lachowskiego wcale mnie nie zaskoczyła i sie powtarza co jakiś czas.

PS: w 90 minucie w druzynie gości wszedł rezerwowy bramkarz z numerem 10 ..Górnik przyjechał kompletnie rozbity kadrowyo do Sosnowca i mimo to nas upokorzyli
Marpic

Postprzez UK 2005-10-30, 6:25 pm

:evil:
Pojechali po bandzie, centralnie. Znowu jedną połowe grają swoje, a drugą na odpieprz. Co za mentalność :? Część kopaczy musi chyba zmienić pracodawcę, źle się czują w Sosnowcu. Część może nie chce awansować :?

ps. brawo dla Moda :P
(Brazilian) :evil:
UK

.............

Postprzez kibiccc 2005-10-30, 6:30 pm

póki Przemek strzela bramki to wszyscy ku... jestescie happy a jak nie ma dnia i nie wychodzi to kazdy najlepieij go zgnoic to ze na boisku jest jeszcze 10 graczy macie to głęboko w dupie....... pewnie jak strzeli cos w Kszo to bedzie znow superowym Przemkiem.....i wy nie jestescie wszyscy dwulicowi? jestes fałszywymi kibicami i wstyd mi za was....;/ ;/ ;/ ;/ ;/ najlepiej sie na kogos najezdza !! Wierni kibice w szczesciu i nie szczesciu hehehehe boshe wy macie moze po 15 lat i nie wiecie ze w piłce wszytsko mozliwe
kibiccc

Postprzez ASTER 2005-10-30, 6:31 pm

Na dobre i na złe i w kazdej lidze!!!!

Śmierć takim kibicom co najpierw zachwyceni po pierwszej połowie a po drugiej wyzwiska i ch... i k... Tochel ty ku.....
tak czasami bywa
tez sie wkurzylem ale coz... :evil:

fakt w pierwszej polowie 4 setki i tylko jedna bramka !!!

gramy dalej!
ASTER

Postprzez pIwooo 2005-10-30, 7:15 pm

Panie trenerze znajomości znajomościami ale Piętce należy się numer 1 w bramce :!: Można zaryzykować stwierdzenie, że Przemek nam przegrał mecz, mógł strzelić sam na sam i byśmy kontrolowali sytuacje, ale ejst Młody, niedoświadczony i jego czas jeszcze przyjdzie, Zuban pokazał, że zarazem umie strzelić ale umie też nieźle rozegrać, widać ze złapał forme, ale Stęplewski w każde to jakieś nieporozumienie, sto kroć lepiej zagrałby Szatan.....Zagrali na stojącą znów sie przejechali na tym samym z poprzednichmeczy(Piast,ŁKS), no cóz gorzej być nie może, trzeba pokazać twarz w ostanich trzech meczach....musimy wygrać dwa mecze zeby ustukać 30pkt co bedzie niezmiernie trudne....Nadejdzie wiosna i.........
pIwooo

Zaglebie - Polkowice

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-10-30, 8:09 pm

Bylem dzisiaj na LUDOWYM na meczu mojej druzyny cieszylem sie przed meczem iz bede swiadkiem jak wszyscy zaspiewamy pilkarzom LIDERA MAMY. Niestety nie bylo mi pisane aby pilkarzom zaspiewc, trudno niech tak bedzie.
Takiej kaszany jaka dzisiaj nam zaprezentowali pilkarze juz dawno nie widzialem i powiem wprost nie chce ogladac bo bylo mi bardzo smutno kiedy bylem wsrod mlodych Ziomow na szczescie sensowni, fajni ludzie
bez przeklenstw i chmielu.
Nie wiem co mam myslec o naszej druzynie, ale jestem pewien iz brakowalo mi zawodnikow ktorzy graja skrzydlami, brakowalo mi szbkich, precyzyjnych akcji, noi tempo meczu slamazarne, ja do ciebie ty do mnie
jak mawial trener K.Gorski.
Jezeli Chylaszek mial grac dzisiaj na lewej stronie to chlopak nie mial dobrego dnia a wogole powiem ze widzialem na boisku balagan w wykonananiu naszych zawodnikow.
W pierwszym moim postcie napisalem o spotkaniu dwoch mlodych trenerow - dzisiaj lepszy byl Ex-Zaglebiak Pan Koniarek i naleza sie gratulacje.
Nasz szkoleniowiec ma napewno duzo do myslenia co robic dalej a przyznam iz bylem zaszokowany zmiana ZUBANA na Stemplewskiego.
Zuban ktory ostatnio sporo strzela, takich rozwiazan nie rozumiem.
A moze jutro bedzie lepsze.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez ziaro25 2005-10-30, 8:13 pm

Ktoś już o tym wspomniał.......można przegrać,ale trzeba walczyć pokazać kibicom,że zostawiają swoje zdrowie na boisku,że im zależy......a tu taka ,,chujnia,,na drugą połowę wybiegli improwizować.Płacę za bilet więc mam prawo wymagać zaangażowania,chęci,ambicji.Co do zmian to każdy widział,ale Chylaszek dzisiaj katastrofa miał wzmocnić Zagłębie a wzmocnił Polkowice,co piłka to strata.Wspomnę jeszcze o bramkarzu a w zasadzie o braku takowego,pierwszą bramkę to ja bym nawet złapał,każda wrzutka ,,śmierdziała bramką,,brakuje Marcinowi centymetrów,ale tak myśle że,Piętka to też nie jest dobra alternatywa....potrzebne wzmocnienie.
ps.Wkurwi........mnie to,że idę do knajpy, widzę najeb....piłkarzy a pożniej odpierdalają taką maniane
ziaro25

Postprzez JEDI_V 2005-10-30, 8:14 pm

Boki mi rozwali ze smiechu,pierwsza liga z czym,bez kasy i zawodnikow,tylko druga i nic wiecej
JEDI_V

Postprzez alisamyyen 2005-10-30, 8:17 pm

to co dzis moje oczy zobaczyły na ludowym to po prostu nędza.wstyd było oglądac cos co można było nazwac piłkarzami ZAGŁĘBIA.chodząc po boisku meczy sie nie wygrywa.smutna rzeczywistośc.WSTYD
alisamyyen

Postprzez Sadek 2005-10-30, 8:37 pm

Ziewaaaa, stara przyspiewka
Bilety za darmo? a z jakiej racji? że grają o wysokie cele, a nie o baraże spadkowe?
Co z tego, że Górnik słaby na wyjazdach? gdzie jest napisane, że mocna druzyna rozjeżdza słabe kluby? Jak by tak było piłka by straciła sens. Każdy uczy sie na własnych błędach, a sodówka "wyleczona" im wcześniej tym więcej czasu na rehabilitacje i pokazania swojej wartości na boisku.
Lekcja pokory mam nadzieje się przydała, ale mam duże zaufanie do trenera i mam nadzieje, ze nas jeszcze mile zaskoczy

Na dobre i na złe, nie wiem czy jest sens śpiewać tej piosenki co po niektórych wypowiedziach,

NIE PODDAWAJ SIĘ UKOCHANE ME, NIE PODDAWAJ SIĘ MOJE ZAGŁĘBIE

Sadek
dj. transfer

Postprzez emdżej 2005-10-30, 8:40 pm

Dzisiejszy mecz był niestety bardzo przykrym doświadczeniem. Zaskoczyła mnie np. tak krótka ławka bez żadnego napastnika (a Smarzyński w tym samym czasie w juniorach). Ale należy wierzyć w to, że znów będzie dobrze. Mamy przecież wciąż bardzo dobre drugie miejsce, na którym przypadkiem się nie znaleźliśmy. Przypomnijcie sobie tylko miejsce na jesień w ubiegłym sezonie. W lidze jest wszystko możliwe. A jak tu niektórzy piszecie, że szkoda 12 zł na oglądanie takiej miernoty to proszę bardzo! Nie przychodźcie! Ja za wami tęsknił nie będę! A głosy już na samym początku drugiej połowy meczu typu: "zaraz nam strzelą" doprowadzą mnie do czarnej rozpaczy.
emdżej

Postprzez Krzysztof15 2005-10-30, 8:40 pm

krótko:
FRAJERZY :!: :!: :!:

Wczoraj, na meczu rezerw było kilku pajaców (dzisiejszych "bohaterów')
Stali z boku, wpieprzali słonecznik i się głupio podśmiewali z tego co się działo na boisku.
Gratuluję Tochelowi : ma bardzo wyrównaną kadrę i to od względem umiejetności, ambicji i wielkiego mniemania o sobie :!:
Wczoraj nasze zawodowe "gwiazdy" grające, juz w I druzynie zostały ograne przez zespół prawdziwych amatorów z Ciężkowic. Czy ktoś z nich się tym przejął :?: Czy czuli się upokorzeni ci co grali i ci co stali z boku ?
No, to teraz już się nie muszą przejmować, bo przecież przegrali z zespołem który wygrał z wczesniej z Widzewem.
ZERO HONORU, ZERO AMBICJI, ZERO SPORTOWEJ ZŁOŚCI
- PO PROSTU ZERO
:!: :!: :!:
Krzysztof15

Postprzez Przemek26 2005-10-30, 8:41 pm

Chyba po raz pierwszy Krzysztof Tochel dokonał takiej masakry ze zmianami jak w dziszejszym meczu.Zdjęcie Zubana to tragedia a wejście Chylaszka to samobójstwo. A poza tym od gwizdka rozpoczynającego II połowe grały polkowice a zagłebie robiło za tyczki slalomowe. Wstyd patrzeć.
Przemek26

Postprzez emdżej 2005-10-30, 8:44 pm

Krzysztof15 napisał(a):krótko:
ZERO HONORU, ZERO AMBICJI, ZERO SPORTOWEJ ZŁOŚCI
- PO PROSTU ZERO
:!: :!: :!:

Ale nie do wszystkich te słowa. Sportową złość widziałem u Hosicia, który jeszcze długo po meczu leżał załamany na murawie
emdżej

Postprzez street_punk 2005-10-30, 8:45 pm

Dużo "kibiców" nieźle krytykuje... :? tak kochacie wasz klub, tacy jesteście wierni fani że jak przegramy to wyzywacie kazdego po koleji? To nie był dobry mecz ale moglismy my go wygrać gdyby sie chłopaki postarali. A nie że ten czy tamten zawinił, piłka to drużynowy sport i większość drużyny nie pokazało 100%... . I teraz widać prawdziwych kibiców... :roll:
Zagłębie będzie dobrze ! ! !
Ostatnio edytowano 2005-10-30, 8:48 pm przez street_punk, łącznie edytowano 1 raz
street_punk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna