OBCHODY JUBILEUSZU 100-lecia POWSTANIA KLUBU

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Minion 2005-10-27, 12:04 pm

Mozna zaprosić Rasiaka, podknie sie kilka razy, postoi , fajke wypali , śmiesznie będzie.

A tak na poważnie. Wspaniale byłoby obejrzec mecz z Legią czy Olimpią.
Minion

Postprzez zgredos 2005-10-27, 12:59 pm

Rozmawiałem dzisiaj z Manolem na temat obchodów 100 lecia. Propozycji jest kilka; UM chce podciągnąć obchody 100-lecia pod Dni Sosnowca (problem w tym że w tym czasie będą MŚ) Jest też propozycja zorganizowania turnieju kibiców (Zagłębie, Legia, BKS, Olimpia, Śląsk, Opava, Den Haag) Noi chyba sprawa najważniejsza kol. Manolo proponuje wydanie okolicznościowych medali (odznak) dla najlepszego piłkarza i trenera 100-lecia. Zróbmy więc może ankietę:
Moje typy:
Piłkarz 100-lecia
1. Jarosik
2. Mazur
3. Rudy
Trener
1. Gałeczka
zgredos

Postprzez Leżak 2005-10-27, 8:58 pm

Taki turniej to była by fajna sprawa a po turnieju jakiś festyn lub jakieś spotkanie kibiców z piłkarzami tak na luzie żeby można było z nimi pogadać, zrobić fotke itp.
Żeby dopisała publika to ceny biletów powinny być obniżone do minimum, lub wprowadzenie też nie przesadnie drogich karnetów na całą impreze
Leżak

Postprzez FOGel 2005-10-27, 10:17 pm

Leżak napisał(a):Taki turniej to była by fajna sprawa a po turnieju jakiś festyn lub jakieś spotkanie kibiców z piłkarzami tak na luzie żeby można było z nimi pogadać, zrobić fotke itp.
Żeby dopisała publika to ceny biletów powinny być obniżone do minimum, lub wprowadzenie też nie przesadnie drogich karnetów na całą impreze
Fajnie by bylo zorganizować taki turniej,raz na stronie internetowej pisało że planuje się zorganizowanie meczu z Legią.
Fajną sprawą było by zorganizować festyn i morzna by połączyć z dniami Sosnowca i zaprosić znane osoby i zrobić durzą imprezę.Morzna by zorganizować oginisko z piłkarzami i różne atrakcje
Ostatnio edytowano 2005-10-27, 11:15 pm przez FOGel, łącznie edytowano 4 razy
FOGel

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-10-27, 10:25 pm

Można tez nauczyc sie ortografii :roll: . Bez sensu połączenie z Dniami Sosnowca bo z nami bedzie świętowac kilka tysiecy innych ludzi z dupy wzietych, ktorzy każdą sytuacje po dniach ( rozzwalania tramwaji itp) wykorzystuja aby robić złą sławę Zagłębiu a w tym wypadku "poświętowac" 100 lecie. jestem za imprezą na stadionie i rozegraniu meczu przyjażni z Legią, bez żadnych ognisk, grilli czy innych pierdół ewentualnie tak jak bylo na prezentacji kulturalne spotkanie w Mirage gdzie kazdy wie po co przyjdzie. Pozdrawiam
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez luks 2005-10-28, 6:38 am

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):Można tez nauczyc sie ortografii :roll: .
:lol: :lol:
Stulecie klubu to najważniejsze wydarzenie sportowe ostanich lat w naszym okręgu. Turniej to dobra propozycja, ale czemu miałyby grać tylko zgody. Dla mnie super sprawą byłoby obejrzenie na Ludowym meczu z jakąś znaną drużyną europejską. Ale na zorganizowanie takiego meczu już pewnie za późno ... :(
luks

Postprzez gregor 2005-10-28, 9:59 am

Moje typy:
Piłkarz 100-lecia
1. Jarosik
2. Mazur
3. Rudy
Trener
1. Gałeczka
to typy zgredosa a to moje czyli gregora :
1.Jarosik
2.Mazur
3.Bazan
Trener
Horst Panic
może z tej okazji turniej "dzikich drużyn" - finał na Ludowym , turniej kibiców ze zgodami , mecz jubileuszowy ZAGŁĘBIE-LEGIA lub inne propy , luzackie spotkanie z drużyną ,działaczami ,kibicami ,wdanie folderu z hisorią i dniem dzisiejszym klubu , okolicznościowe pamiątki proporczyki ,odznaki ,koszulki i inne gadżety , tylko kto to zorganizuje ? ? ?
gregor

Postprzez zgredos 2005-10-28, 11:39 am

gregor napisał(a):tylko kto to zorganizuje ? ? ?

Jest kilka osób które podejmą się organizacji, ale potrzebna jest pomoc klubu i UM a z ich strony nie widać chęci do współpracy. Jest jeszcze troche czasu może coś się ruszy
zgredos

Postprzez FOGel 2005-10-28, 12:54 pm

Fajnie by było jakby nasza drużyna zagrała z jakaś dobra drurzyna np choćby typu Sparta Praga.Ciekawie też by było jakby był zorganizowany turniej kibiców.Ale wiadomo bez pomocy urzędu miasta i zarządu jest trudno coś takiego zorganizować.
FOGel

Postprzez Qba 2005-10-28, 11:09 pm

FOGel napisał(a):
Leżak napisał(a):Taki turniej to była by fajna sprawa a po turnieju jakiś festyn lub jakieś spotkanie kibiców z piłkarzami tak na luzie żeby można było z nimi pogadać, zrobić fotke itp.
Fajnie by bylo zorganizować taki turniej,raz na stronie internetowej pisało że planuje się zorganizowanie meczu z Legią.
Fajną sprawą było by zorganizować festyn i morzna by połączyć z dniami Sosnowca i zaprosić znane osoby i zrobić durzą imprezę.Morzna by zorganizować oginisko z piłkarzami i różne atrakcje

o k****, spadlem z krzesla :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

zrobimy ognisko!!!! a potem bedziemy sobie tanczyc dookola i spiewac kumba ya, moRZna tez zaprosic miejscowe kolko harcerskie, pewnie znaja troche fajnych bitow :)
Qba

Postprzez keff79 2006-01-05, 1:00 pm

Zdaje się, ze mamy juz rok 2006.. od paru dni za cholere nie możemy śpiewać dla Zagłębia Sosonowiec "100 lat.. 100 lat!!!" przechodzimy na "200" :wink:

o jubileuszu jakoś strasznie cicho.. nie bardzo wiadomo kto gdzie i kiedy organizuje cokolwiek.. a przecież można by zacząć już teraz choćby od jakiejś wystawy pamiatek klubowych.. nie wiem może Pałacu Schöna ja bym z chęcią obejrzał nasze trofea z ubiegłego wieku.. bo z tego narazie nie mamy :D
keff79

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-01-05, 1:27 pm

100-lecie naszego Klubu najlepsi zawodnicy, najbardziej zasluzeni
dla Klubu, ktorzy musza byc wyroznieni przychodza mi na mysl
tylko dwa nazwiska:

1. Andrzej JAROSIK
2. Roman BAZAN

Najbardziej zasluzony trener naszego ZAGLEBIA

Teodor WIECZOREK

Wiem ze Pan Wieczorek zyje i mieszka w Niemczech gdzies w rejonie
Duesseldorfu, ale bywa w Chorzowie, jakies kilka miesiecy temu byl
w Polsce.
Mam goraca prosbe - jesli ktos bedzie wiedzial, iz Andrzej Jarosik przyjedzie na uroczystosci dajcie znac na stronie badz prywatnie.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez MrCricket 2006-01-05, 1:37 pm

Bez konceru Horrorshow i przyjazdu Jarosika trudno mi jest sobie wyobrazić obchody stulecia.
MrCricket

Postprzez bartekcz92 2006-01-06, 7:35 pm

Ja mam propozycje żeby zrobić strone internetową o stulecia tak jak Cracovia!!!! ale to tylko pomysł ja tego niezrobie po jestem kiepski z informatyki :?
bartekcz92

Postprzez bartekcz92 2006-01-06, 7:36 pm

Mogłyby byc na niej jakies konkursy itp. :D
bartekcz92

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna