"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez gruby 2005-10-18, 4:40 pm

rZq napisał(a):narazie jedynie prosze Cie zwracaj bardziej szczegółowo uwage na treść postów :)
tyle.
pozdrawiam

wiesz zwracam uwagę,widać że ja wszyscy piszą o jednym to nie wolno mieć swoje zdania... :roll: :roll:
gruby

Postprzez Minion 2005-10-18, 5:59 pm

Tak czy owak. Ja ide na młyn i drę ryja. Poprostu sie wstydzę ze tak cicho było przez większosc meczu z Szczaxą. Wystarczy ze zrobi tak tylko 30 forumowiczów a doping bedzie duzo lepszy.
Minion

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-18, 7:47 pm

NO WIĘC NA NASTĘPNYM MECZU IDZIEMY POD ZEGAR I DAJEMY Z SIEBIE WSZYSTKO? JESTEM Z WAMI..
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez bua 2005-10-18, 7:57 pm

Ja mam taką propozycje niech wszyscy Ci którzy piszą żeby wyjebac łebków i takie tam niech przyjda poprstu do młyna....i wtedy jak doping bedzie słaby to bedziecie narzekac na samych siebie a nie na innych
bua

Postprzez musztra 2005-10-18, 8:04 pm

To jak młyn koło zegara na Polkowicach i Kujawiaku :?:
musztra

Postprzez rZq 2005-10-18, 8:05 pm

gruby napisał(a):
rZq napisał(a):narazie jedynie prosze Cie zwracaj bardziej szczegółowo uwage na treść postów :)
tyle.
pozdrawiam

wiesz zwracam uwagę,widać że ja wszyscy piszą o jednym to nie wolno mieć swoje zdania... :roll: :roll:

Chodzilo mi o cos innego, w swoim poscie zamiescilem "" a Ty odebrales to doslownie. Oczywiscie ze mozesz miec swoje zdanie jednak nic nie robiac, nie bedzie lepiej, trzeba dazyc do celu :)
pozdrawiam jeszcze raz i do zobaczenia w młynie na nastepnym meczu.
rZq

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-10-18, 8:57 pm

Wszyscy tak pisza i pisza zeby chodzic do mlyna i drzec sie na calego :roll: .Umowmy sie gdzies przed meczem i zobaczymy ile naprawde forumowiczow chodzi do mlyna :?Pewnie polowa przyjdzie zeby sie pokazac a nigdy do mlyna nie chodzi.... :cry:
Pomysl zeby wyrzucac dzieci jest glupi troche...bo sam bylem maly i siedzialem na krytej lub gdzie indziej i znam piosenki :wink:
Do tych "dzieci" nic w sumie nie mam ,ale ostatnim meczu zauwazylem ze zamiast spiewac , smieja sie i gadaja caly czas :(
mozna by bylo cos im tylko powiedziec zeby spiewali i tyle...
Fajnie by bylo przeniesc mlyn na sektor stojoca :)...Cos nowego...i moze zacheci wiecej osob....
Tyle
gĘsIA skÓrkA

Postprzez DaMi 2005-10-18, 9:20 pm

Tutaj już nie chodzi o to że nie śpiewają tylko się śmieją ale o sam wygląd naszego młyna. Średnia wieku 15 lat a wzrostu 160 cm.
DaMi

Postprzez CZaRnYY 2005-10-18, 11:10 pm

Jeśli chodzi o łebków, nie wiem czy to już pisałem, ale mnie nie irytuje sama ich obecność w młynie, ale ich zachowanie, które wpływa na to, że wolę tam nie chodzić i nie słuchać ich prymitywnych docinek lub ambitnych dyskusji wewnątrz nich typu:
"k***a jesteś pojebany" powiedział 10latek do 7latka :shock:

Jak dla mnie mogą stać, ale lepiej jak by ich tam nie było bo część z nich "zaczyna się czuć zbyt ważna" i cwaniakuje gdy stoi w młynie...

Chętnie wezmę udział w akcji "naprawy młyna" i przyjdę wspomóc dopingiem Zagłębie do młyna...

Gruby Tobie może nie przeszkadzają dzieci, ale są różni ludzie, inne rzeczy ich bawią, różne przeszkadzają.
Jak wiadomo z młynem jest źle i trzeba próbować różnymi sposobami.
Jednocześnie nie uważam, że koniecznie po jednym meczu można będzie zauważyć poprawę - próbować jednak trzeba...
Poza tym jestem zdania, że lepszy mniejszy a konkreny młyn niż duży a cichy...
CZaRnYY

Postprzez W@llace 2005-10-19, 7:40 am

Tak jak napisał Czarny,takie młode kozactwo!To jedna sprawa,a druga to na niektórych meczach to nasz młyn piszczy ,a nie spiewa...dlatego trzeba zrobić selekcje i to jak najszybciej,czym predzej tym lepiej!
W@llace

Postprzez Cz-Dz-1924 2005-10-19, 7:52 am

DaMi napisał(a):Tutaj już nie chodzi o to że nie śpiewają tylko się śmieją ale o sam wygląd naszego młyna. Średnia wieku 15 lat a wzrostu 160 cm.

to ty jak miałeś 15 lat to siedziałeś na rodzinnym?(chyba ,że nie chodziłeś jeszcze na ludowy :wink: )
Cz-Dz-1924

Postprzez mdc dg 2005-10-19, 9:37 am

Cz-Dz-1924 napisał(a):
DaMi napisał(a):Tutaj już nie chodzi o to że nie śpiewają tylko się śmieją ale o sam wygląd naszego młyna. Średnia wieku 15 lat a wzrostu 160 cm.

to ty jak miałeś 15 lat to siedziałeś na rodzinnym?(chyba ,że nie chodziłeś jeszcze na ludowy :wink: )

Chłopaku kiedyś łebków było o wiele mniej w młynie niż jest to obecnie.Teraz 3/4 młyna to są dzieci, a pare lat temu 3/4 młyna tworzyli starsi kolesie.Chyba jest różnica co :?:
mdc dg

Postprzez gruby 2005-10-19, 9:52 am

mdc dg napisał(a):
Cz-Dz-1924 napisał(a):

Chłopaku kiedyś łebków było o wiele mniej w młynie niż jest to obecnie.Teraz 3/4 młyna to są dzieci, a pare lat temu 3/4 młyna tworzyli starsi kolesie.Chyba jest różnica co :?:

odnośnie twojego zdania,dodam tyle że chcecie wyganiać łebków jak brakuje starszych :wink:i jakoś nikomu przedtem nie przeszkadzały łebki jak ja byłem młodszy to mnie z młyna nie wyganiano tylko jak nie śpiewałem a gadałem to kazano śpiewać albo wypierdalać,tylko w myśl tej zasady niektórzy ultrasi też by musieli opuścić młyn bo oni też nie śpiewają co było pisane w niektórych postach, ale większośc chce wyganiać łebków więc ja jestem w mniejszości 8) a zastanawialiście się co będziecie robić jak wyganianie/wypraszanie łebków nic nie da :?: :?:
gruby

Postprzez the djinn 2005-10-19, 10:49 am

a może przy wejściu na sektory należało by ustawić poprzeczkę na wyskokości 161cm jak się podnia mieścisz to niewchodisz, niechodzi tutaj o to że jest tylu małolatów w młynie tylko że nieśpiewają a co do straszych kibiców którzy kiedyś stanowili siłe dopingu na ludowym każdy to olewa wymyślając coraz to nowsze wymówki ja proponuję wogóle niewystawiać młynu do końca rundy może jak przyjezdni będą krzyczeli przez 90 minut do nas gdzie macie młyn to da to domyślenia ludziom, ja sam zaczęsto niechodze do młyna bo tak naprawdę niema go ! Akcja wszyscy do młyna jak najbardzie wskazana ale na jak długo poskutkuje na dwa trzy mecze, a moze trzeba spróbować stworzyć oficjalny fan klub i osobny sektor dla młynu gdzie będa mieli wejście tylko ci zapisani dla których mobilizacją było by np. tanszy bilet np. o 2zł które zawsze można by było przeznaczyć na wewnętrzną składkę przed każdym meczem, a już napewno trzeba olać przyśpiewkę cały stadio śpiewa z nami i wszyscy wstają i śpiewają bo jak ktos niema ochoty to i tak niebędzie śpiewał a zmuszanie kogoś do dopingu doniczego nieprowadzi !
the djinn

Postprzez Minion 2005-10-19, 11:03 am

Wyrzucanie jest powiem szczerze: o kant dupy roztłuc. O niebo lepiej jest zdyscyplinowac sie samemu i wejsc do młyna, udzielać aktywnego poparcia ludziom zaprowadzającym porządek w młynie, popierac prowadzącego niezaleznie od jego wieku. Wystarczy kilka popieranych osób by nie zainteresowani dopingiem zostali zdyscyplinowani. Tylko odwaga jest potrzebna by to zrobić.
ps. jesli odwagi brakuje to moze znacie przynajmniej 2 dużych kibiców którzy obiecają pomoc "w razie czego".
Ja jestem cienias ale dosc mam pustego jęczenia że jest źle.
Minion

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników