Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
mdc dg napisał(a):Chłopaki może warto się zastanowić nad rozwiązaniem takim jak na Lechu, może warto zrobić selekcje w młynie bo to już jest żenada kto przychodzi do młyna-żule i dzieci po 12 lat to chyba nie tak ma wyglądać,przecież pare lat temu byliśmy wstanie wystawić dobry ilościowo i jakościowo młyn.Może warto przenieść młyn pod zegar, a może poprostu nie wystawiajmy młyna bo robimy z siebie pośmiewisko :oops:
haha a wracajac do dopingu kibicow zaglebia to WIELKIE haha co to mialo byc? i to jest czolowka ultras?
hehe doping z ich strony bardzo mierny... :| >anemiki< haha
Adi89 napisał(a):Z forum szczakowiankihaha a wracajac do dopingu kibicow zaglebia to WIELKIE haha co to mialo byc? i to jest czolowka ultras?
hehe doping z ich strony bardzo mierny... :| >anemiki< haha
Jesli oni sie z nas smieja to jest naprawde cos nie tego...
FIGHTER1906 napisał(a):PANOWIE OGROMNA PROŚBA DO ULTRASÓW I MYŚLĘ, ŻE NIE JEST ONA TYLKO W MOIM IMIENIU. CHŁOPAKI ZRÓBCIE COŚ Z TYM MŁYNEM (CHODZI O SELEKCJĘ), PO PROSTU WYWALAJACIE Z NIEGO LUDZI, KTÓRZY NIE ODPOWIADAJĄ PEWNYM KRYTERIOM (WIADOMO O CO CHODZI), A ZACHĘCAJCIE LUDZI, KTÓRZY NAPRAWDĘ SIĘ NADAJĄ. MYŚLĘ, ŻE EFEKT BĘDZIE PIORUNUJĄCY. PRZEPRASZAM, ŻE ROZMYŁEM TEMAT, ALE MUSIAŁEM.
Przemek26 napisał(a):Gdzie był dzisiaj młyn????. Napradę piłkarze wygrali kibie + doping przgrali.
Co się stało?????????????????
^m@rcin^ napisał(a):Ale my sobie nie umiemy z tym poradzic powinien to zrobic ktos inny !
FIGHTER1906 napisał(a):PANOWIE OGROMNA PROŚBA DO ULTRASÓW I MYŚLĘ, ŻE NIE JEST ONA TYLKO W MOIM IMIENIU. CHŁOPAKI ZRÓBCIE COŚ Z TYM MŁYNEM (CHODZI O SELEKCJĘ), PO PROSTU WYWALAJACIE Z NIEGO LUDZI, KTÓRZY NIE ODPOWIADAJĄ PEWNYM KRYTERIOM (WIADOMO O CO CHODZI), A ZACHĘCAJCIE LUDZI, KTÓRZY NAPRAWDĘ SIĘ NADAJĄ. MYŚLĘ, ŻE EFEKT BĘDZIE PIORUNUJĄCY. PRZEPRASZAM, ŻE ROZMYŁEM TEMAT, ALE MUSIAŁEM.
buli napisał(a):FIGHTER1906 napisał(a):PANOWIE OGROMNA PROŚBA DO ULTRASÓW I MYŚLĘ, ŻE NIE JEST ONA TYLKO W MOIM IMIENIU. CHŁOPAKI ZRÓBCIE COŚ Z TYM MŁYNEM (CHODZI O SELEKCJĘ), PO PROSTU WYWALAJACIE Z NIEGO LUDZI, KTÓRZY NIE ODPOWIADAJĄ PEWNYM KRYTERIOM (WIADOMO O CO CHODZI), A ZACHĘCAJCIE LUDZI, KTÓRZY NAPRAWDĘ SIĘ NADAJĄ. MYŚLĘ, ŻE EFEKT BĘDZIE PIORUNUJĄCY. PRZEPRASZAM, ŻE ROZMYŁEM TEMAT, ALE MUSIAŁEM.
POPIERAM!!:) Marcin ,jest was tylu,że na pewno dalibyście radę ,gdybyście się chociaż trochę postarali.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników