Oświadczenie grupy AG na temat wyjazdów

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez PawełK 2005-10-13, 1:05 pm

W AG nie jestem ale kontakt z tą grupą nie jest mi obcy i dodam tylko, że chłopaki NIE JEŻDŻĄ ZA DARMO osobiscie mnie to oświadczenie zdziwiło ale skoro do takich wniosków doszli to trzeba uszanować ich decyzje tak jak dotąd ich prace. Ale bądźmy dobrej myśli.
PawełK
pyszałek

Postprzez Minion 2005-10-13, 2:48 pm

Panowie z AG. Zawsze gdy w grę wchodzą pieniądze , po jakims czasie pojawiają się oskarżenia o malwersacje.Tak było jest i bedzie jak świat stary. Jesli tylko: nikt po wplaceniu pieniazkow nie nieotrzymał tego za co zapłacił: jestescie czysci. Kazdy wplaca dobrowolnie. Decyduje sie , jest wolnym, myślącym człowiekiem. Czytając Wasze ogłoszenie zastanawia się czy zawrzeć "umowę" na organizację wyjazdu. I jesli postanawia ze "tak" , przychodzi, płaci , jedzie , ogląda i wraca to...... wybaczcie sformuowanie.... C..J MU DO TEGO ILE PIENIEDZY WAM ZOSTAŁO I NA CO ZOSTAŁY WYDANE. Nawet jesli na wódke i dziwki to NIKT NIKOGO NIE ZMUSZAŁ! A wyjazd z Wami jest dla mnie np. jedyną alternatywą , bo samemu zwyczajnie bym się bał albo by mi się nie chciało. Zawsze to lepiej pojechac z chlopakami co mają jakies pojecie niz samemu. Malkontentom mozecie pokazać (wybaczcie znowu) GOŁĄ I NICZYM NIE OPALONĄ DUPĘ! Zarzuty trzeba udowodnić , a tu niema nawet podstaw do zarzutów , bo nikomu NIC nie jestescie winni. Nawet powiem więcej: jesli jestescie w stanie zorganizowac tani wyjazd i jeszcze Wam cos zostaje na boku to : POWINNISCIE PRACOWAC W MOJEJ FIRMIE!
Pozdrawiam i wyrazy szacunku przesyłam.
Minion

Postprzez SCORPARO 2005-10-13, 2:54 pm

O stary - zostałes moim idolem po tej wypowiedzi - sam lepiej bym tego nie ujął. Popieram w 100 %
SCORPARO

Postprzez Solano 2005-10-13, 8:53 pm

hm,też popieram więcej takich jak MINIOM[ SAM BYM SIE BAŁ JECHAĆ]nie dziwie się że z tymi wyjazdami jest kapa.
Solano

Postprzez LucasUSA 2005-10-13, 10:15 pm

Pesto napisał(a):
LucasUSA napisał(a):A ja powiem wiecej - powinno byc oficjalnie tak, ze AG jezdzi za darmo i wchodzi na Ludowy za free.

Jak cię cenię za mądre wpisy , tak tym razem się ośmieszyłeś. Stadion Ludowy to nie jest Folwark Zwierzęcy. Nie ma równych i równiejszych.

Sluchaj - czas to pieniadz. Ktos poswieca czas - powinien cos w zamian otrzymac. Zbiorka kasy, nerwy, czy sie uzbiera, telefony, umowy - powinni cos z tego miec. Przeciez nie robia tego, zeby od pani wzorowe na koniec roku dostac.

Ja rowniez Cie cenie za poczucie humoru, ale na calym swiecie sa rowni i rowniejsi :), wiec nie sadze, zeby nagle Ludowy byl jakims chlubnym wyjatkiem. Moze nazwa zobowiazuje :) , ale nie ma juz tak, ze czy kto stoi, czy kto lezy to i tak mu sie nalezy.

Pozdrowienia!
LucasUSA

Postprzez Pesto 2005-10-13, 10:41 pm

Plus za konstruktywną dyskusję ,ale nie zgadzam się z tobą za pierona.
Jak ktoś jest kibicem (zwłaszcza mianującym się fanatykiem) , to 12 zł za bilet nie powinno stanowić dla niego przeszkody.
A już najgorzej robić precedensy , że pewne osoby mają wszystko za darmo i już.

Przez takie podejście ŁKS stoi na krawędzi (i nie dziwię się Goszczyńskiemu - nikt nie lubi być oskubywanym frajerem...)

Za darmo powinni wchodzić pracownicy klubu i zasłużeni piłkarze. I nikt więcej.
Pesto
kumaty

BZDURA BZDURA I JESZCZE RAZ BZDURA

Postprzez Rudy 2005-10-14, 3:21 pm

NIE rozumiem tych kibiców którzy wygadują takie głupoty !!! Pomyślcie 2 razy zanim bedziecie poszadzac chłopaków z AG o coś takiego... to jedno wielkie kłamstwo. Jak dla mnie to mam to osobiście gdzieś czy jeżdżą za nasze pieniądze czy nie chociaż wiem że jeżdżą za swoje, a nawet jeśli to uważam że za to co dla nas robią, ile sie namęczą organizując jakiś wyjazd (w c*** zalatwiania) to jak dla mnie powinni wogóle nie płacić za wyjazd !! Jak nas jedzie w c*** osób to co pożałowalibyście jakiejś złotówki bo ja nie !! Prawdziwy kibic pojedzie na mecz nie patrząc czy bilet kosztuje 30zł czy 33zł bo to jest żadna różnica !!! Takwięc troche szacunku dla AG.. pozdro

"Tylko wybrani są Ci oddani - Zagłębie SOSNOWIEC"
Rudy

Postprzez Dami_mdc 2005-10-14, 3:50 pm

Do chłopaków z AG: Nie przejmujcie się wogóle tymi bzdurami które słyszycie od tych niby "kibiców" ponieważ większość ma o Was dobrą opinie i dużo ludzi docenia wasze starania i wysiłek jaki wkładacie w organizację wyjazdów. Osobiście mam do Was duży szacunek i zaufanie, jestem przekonany że wszystkie pieniądze zebrane na wyjazdy wydajecie słusznie. Radzę ignorować osoby które piszą coś, o czym nie mają pojęcia :? :evil:

POZDRO DLA AG !!
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez YOOSHKY 2005-10-14, 4:45 pm

Znacie opinie wyjazdowiczow i nie tylko. Wszyscy Was popieraja i sa za Wami, zatem pytam:
Czy to ostateczna decyzja grupy AG?
YOOSHKY

Postprzez Misiek DG 2005-10-14, 6:55 pm

Puzon napisał(a):(...)
Do końca rundy zostały trzy wyjazdy, więc jakoś dociągniemy. Później będzie trochę czasu aby się nad tym wszystkim zastanowić i przemyśleć.
Jeśli ktos będzie zainteresowany organizacją najbliższych wyjazdów, napewno może liczyć na naszą pomoc.

Tak jak Puzon napisał ... do końca rundy jakoś dociągniemy, a później czas pokaże ...
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez xXx_1906 2005-10-14, 8:48 pm

Nie rozumiem po co dalej piszecie o tych internetowych malkontentach skoro:
Puzon napisał(a):Nie chodzi tu o jakieś internetowe oskarżenia, bo takie budzą raczej śmiech. Szum zrobiło pare osób, że tak powiem "znanych" na Zagłębiu. Na propozycje rozliczenia się przez nas z wyjazdów, odpowiedź brzmiała " i tak napewno coś przycinacie".

Więc wszystko jest jasne. Chłopaki mają swój honor i ich decyzje trzeba uszanować.
xXx_1906

Postprzez Ader 2005-10-15, 8:35 am

Pesto napisał(a):
LucasUSA napisał(a):A ja powiem wiecej - powinno byc oficjalnie tak, ze AG jezdzi za darmo i wchodzi na Ludowy za free.

Jak cię cenię za mądre wpisy , tak tym razem się ośmieszyłeś. Stadion Ludowy to nie jest Folwark Zwierzęcy. Nie ma równych i równiejszych.[/

kiedys przeczytalem ze nasz "kolega" pesto nie jedzie do nowego miasta lubawskiego bo nie jezdzi po wiochach bez tradycji i juz szukuje sie i zbiera kase na ostrowiec wiec moze zamiast na wszystko narzekac zalatwi jakis przewoz na ten mecz :D
ps. dla chlopakow ktorzy sa w jakis grupach nie musisz bo my damy sobie rade ale pomysl o innych ktorzy chca jechac bo kochaja Zagłębie Ż.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez jasju 2005-10-15, 12:42 pm

po co wielkie rozwazania, gdybania itp itd... czy to cos zmieni??

zapodajcie tu jakies rozliczenia z dotychczasowej dzialalnosci i po krzyku, wszystko obalone, mozna dzialac dalej :)
jasju
Niwka Fans

Postprzez DaMi 2005-10-15, 4:22 pm

My na Zagłębiu bezinteresownie nie dla pieniędzy ale dla wspomnień :!: :!: :!:
DaMi

Postprzez zgredos 2005-10-15, 6:25 pm

Miałem nic nie pisać w tym temacie bo ostatnio rzadko jeżdze na wyjazdy. Ale moje zdanie jest takie że gdyby nawet AG zorganizowała wyjazd za darmo, to i tak znalazłby się ktoś komu coś by nie pasowało (np. mieli by pretensje do AG że pogoda była brzydka, deszcz, słońce w oczy itd )

Moim zdaniem w całej Polsce jest jakiś problem z wyjazdami;
Legia miała problem zorganizować wyjazd specem do Poznania
Kibiców Lechii w Bytomiu było aż 15
A w Jaworznie kibice Widzewa byli tylko własnymi autami, żadnego pociągu lub autokaru
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice