Oświadczenie grupy AG na temat wyjazdów

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Martii88 2005-10-12, 7:43 pm

Wojtek - co sie przejmujecie taki ludzmi ? wiadomo ze najczesciej takie rzeczy gadaja ludzie co nie jezdza albo tacy co im cos wiecznie nie pasuje :?
nie ma sensu brac ich pod uwage tylko robic co robicie bo organizacja jest potrzebna...
pozdrawiam...
Martii88
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Deklaracja AG

Postprzez el Gombek 2005-10-12, 7:43 pm

Pomimo , że nie jeżdże na wyjazdy(przyczyny prywatne) postanowiłem zabrać swój głos w tej sprawie bo jak dla mnie ktoś ( napinacz) po prostu przegiął pałę oskarżając chłopaków z AG o zawijanie kasy w celach prywatnych , jak dla mnie to kompletne nieporozumienie bo osobiście znam kilka osób z AG , jednych bardziej drugich mniej , ale jestem pewien że kasy to oni nie biorą i się nie opierdalają (jak co po niektórzy napinacze) i ciężko pracują . Ponadto ile razy to oni nastawiali własnego karku i dopłacali do wyjazdów z własnej kieszeni po to aby umożliwić innym osobom podróż za swoją ukochaną drużyną czy spłacając rachunki za szkody spowodowane przez inne osoby co palcem nie kiwną :? :!: :!:
Z relacji osób z mojej grupy wiem że na atomsfera na wyjazdach jest zajebista a z tego co wiem to AG się do tego przyczynia w dużej mierze (również inni wyjazdowicze).Ponadto poświęcają swój czas ktorego i tak maja malo tylko po to aby wszystko bylo elegancko po ukladane :!: Tak samo to właśnie oni zorganizowali akcję z wielką flagą a nie kto inny i to dzięki nim bedziemy mogli podziwiac cos tak pieknego i waznego dla nas jakim jest WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA . Reasumując czy ktoś im kiedyś szczerze dziękowal za to co robią , chyba nie , a więc ja zrobie to teraz WIELKIE DZIĘKI ZA TO CO ROBICIE I RÓBCIE TO NADAL i nie jest to myśl tylko moja ale i innych ludzi.

P.S. A niektore osoby odsyłam do przedostatniego numeru TMK a dokładnie artykułu pt. "Solidarność"-może coś się o niej dowiecie ...i nie chodzi tu o solidarność tą z sierpnia ale tą kibicowską...
el Gombek

Postprzez SkOwRoN 2005-10-12, 9:48 pm

AG - Było , Jest i Będzie <- tak jak Zagłębie :wink:

Taką mam nadzieję, i mam nadzieję że dalej chłopaki będziecie robić to, co robicie! Ch** z napinkami na forum.. Ciekawe kto ma jakiś dowód który jest "ognikiem" w oskarżeniu :?: :?: osobiście nie jestem na wszystkich wyjazdach ale jeśli jadę, to wszystko jest OK , nigdy nie ma problemów, zawsze wszystko załatwione przez AG.. Ciekawe czy jak jeden z drugim zabrali by się za organizację speca itp. czy dałoby to jakieś rezultaty...

Pozdrawiam :!:
SkOwRoN

Postprzez G@L@ 2005-10-12, 9:51 pm

Pomimo , ze daze was szacunkiem za to co robicie , teraz nie moge was zrozumiec... zachowujecie sie jak dzieci które sie obrażają za to , co ktos wam powiedział , jeszcze w dodatku na necie :? troche was nie rozumiem czemu ma ucierpiec cała społecznosc kibicowska za zachowanie paru kolesi ? Zastanówcie sie jeszcze nad tym... :wink: Pozdrawiam !
G@L@

Postprzez ALOSZA 2005-10-12, 10:15 pm

Zgadzam sie z G@l@ - kto powiedział że zawsze bedzie pięknie i kolorowo ?
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez warchlak 2005-10-12, 10:36 pm

do tych napinaczy co tak wszystko krytykowali: ludzie my mamy jedne z najtanszych ( jak nie najtańsze) wyjazdy w całej Polsce :!: wiec o co ten płacz :?:
druga sprawa ze ci co takie pierdoły pisali to są zwykłe dzieciuchy które nie jeżdzą na wyjazdy i im zwisa czy bedzie organizowany wyjazd czy też nie. chcą po prostu sobie ponabijać posty i poćwiczyć paluchy pierdoląc jakieś bzdety.
warchlak
Prowokator

Postprzez Sajni 2005-10-12, 11:55 pm

ej, chlopaki, strzelacie focha niczym obrażone małolatki, i to jak mniemam, po oskarżeniach anonimowych netowych napinaczy.
róbcie to, co robicie dobrze i jak widzę tutaj wszyscy chwalą.
ciekawe, że jak do tej pory nikt z tych oskarżycieli nie zabrał tu głosu.
widocznie zarzuty te były nieprzemyślane i bezpodstawne.
nie ma się więc czym przejmować i do dzieła.. bo odpierdalacie kawał dobrej roboty.

pzdr
Sajni

Postprzez LucasUSA 2005-10-13, 12:12 am

A ja powiem wiecej - powinno byc oficjalnie tak, ze AG jezdzi za darmo i wchodzi na Ludowy za free. Nalezy im sie to oprocz szacunku za robote i odpowiedzialnosc. Inni wola narzekac i nic nie robic. A prawde mowiac, ci co narzekaja i tak pewnie nie jezdza, wiec Wasz protest nic nie da. Zastanowcie sie jeszcze.

Rece precz od relacji!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
LucasUSA

Postprzez Mich@ł 2005-10-13, 12:51 am

Krótko ,Szkoda ja ze swojej strony bardzo dziękuje za wyjazdy zorganizowane przez grupę.Pozdro.
Mich@ł

Postprzez Puzon 2005-10-13, 6:53 am

Nie chodzi tu o jakieś internetowe oskarżenia, bo takie budzą raczej śmiech. Szum zrobiło pare osób, że tak powiem "znanych" na Zagłębiu. Na propozycje rozliczenia się przez nas z wyjazdów, odpowiedź brzmiała " i tak napewno coś przycinacie".
Do końca rundy zostały trzy wyjazdy, więc jakoś dociągniemy. Później będzie trochę czasu aby się nad tym wszystkim zastanowić i przemyśleć.
Jeśli ktos będzie zainteresowany organizacją najbliższych wyjazdów, napewno może liczyć na naszą pomoc.
Puzon
Adventure Group

Re: Oświadczenie grupy AG na temat wyjazdów

Postprzez SCORPARO 2005-10-13, 8:36 am

WOJTEK napisał(a): W związku z pomówieniami i posądzeniami nas o kradzieże pieniędzy Grupa nasza rezygnuje z organizacji wyjazdów tymczasowo do końca rundy.

Wbrew obiegowej opinii nie pijemy wódki, nie bawimy się i nie kupujemy benzyny za cudze pieniądze. Pozwalają nam na to nasze własne dochody.

...Osobiscie nie uczestniczę w wyjazdach (z kilkoma wyjątkami), ale sadzę ze nazekania kilku głupich małolatów nie powinny przeszkodzić w tak świetnej organizacji wyjazdów ludziom z AG.
Potrafię zrozumieć, że nie każdy moze być zadowolony z wyjazdu - ale jak cos komuś nie pasuje, toniech spróbuje na własny koszt dostać się np.: do łodzi - zobaczy wtedy jaka różnica w kosztach ...
zreszta ... o czy mowa ... normalni ludzie potrafią rozróżnić "organizację" od "wałków"
tak jak mówie - kilka zdań niezadowolonych malkontentów nie powinno przeszkodzić w dalszym działaniu świetnej Grupie AG!!!
SCORPARO

Postprzez Pesto 2005-10-13, 10:49 am

LucasUSA napisał(a):A ja powiem wiecej - powinno byc oficjalnie tak, ze AG jezdzi za darmo i wchodzi na Ludowy za free.

Jak cię cenię za mądre wpisy , tak tym razem się ośmieszyłeś. Stadion Ludowy to nie jest Folwark Zwierzęcy. Nie ma równych i równiejszych.
Pesto
kumaty

Postprzez mike79 2005-10-13, 11:47 am

A może kol. pesto wcieli się w rolę "organizatora wyjazdów" ?? Wygląda mi na kompetentną osobę... :)
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez baggio 2005-10-13, 12:07 pm

Poprostu trzeba troche zaufania do gości z AG.A czy oni jeżdzą za darmo czy nie to sami sobie pomyscie ile to jest załatwiania dzwonienia itp itd.
baggio

Postprzez MarcelZS 2005-10-13, 12:25 pm

A pozatym nadstawiają własne dupy, za wszelkie szkody, których jak wiadomo nie brakuje. - bo kozaków jest wiele, ale płacić za głupote nie ma kto.
MarcelZS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice