WZMOCNIENIA ZAGŁĘBIA ???

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez krzysiu 2003-07-07, 3:40 pm

Fan napisał(a):- Potraktowaliśmy ten sparing jak zwykły trening. Szukamy przede wszystkim bramkarzy. Gdyby trafił się na tę pozycję młodzieżowiec, byłoby super - podkreślał Krzysztof Tochel, trener Zagłębia.
Heh no czegos nie rozumiem. Mamy Kurdziela, doswiadczonego, mial dobra wiosne, mamy Iwinskiego wcale nie gorszego to na jaka cholere nam kolejny bramkarz i to mlodziezowiec, ktory nie bedzie gral (oczywiscie testy z 4 i 5 lig). Kolejna kontrowersyjna wypowiedz. Panie Tochel: Obrona, pomoc i atak. Tu szukamy. Przede wszystkim to atak i to zawodnicy z jajami a nie okregowka. Cepow do druzyny nie potrzeba.

Zgadzam sie w 100%
No 1 - Grzegorz Kurdziel
No 2 - Adam Iwiński
Niestety trener ma chyba troche inne zdanie na ten temat.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Fan 2003-07-07, 5:25 pm

CZaRnYY napisał(a):
Potraktowaliśmy ten sparing jak zwykły trening. Szukamy przede wszystkim bramkarzy. Gdyby trafił się na tę pozycję młodzieżowiec, byłoby super - podkreślał Krzysztof Tochel, trener Zagłębia

Pamiętajmy, że w tym roku wchodzą w grę przepisy wg. których w każdej drużynie 3ligowej w meczu musi grać określona liczba młodzieżowców...
i stąd pewnie te poszukiwania młodzieżowego bramkarza...

Czy sadzisz ze Tochel bedzie samobojca i wystawial w meczach od poczatku o duza stawke mlodziezowcow do bramki?? Bo jesli tak to ma nierowno pod sufitem. Poza tym Rydel i Slawik raczej nie kwalifikuja sie na mlodziezowcow i na pewno sa gorsi od naszej dwojki keeperow.
Fan
Working Class

Postprzez bankier 2003-07-07, 6:52 pm

Przecież wielu dobrych piłkarzy zaczynało grę w klubach okręgówki czy IV ligi - wiec dla mnie Kożmiński powinien dostać szansę! Choć sam go nie widziałem, ale dlaczego mamy krytykowac zawodnika nie widząc go w akcji w barwach Zagłebia? Stawiam, ze WAB wygra zakład :)
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-07-07, 7:48 pm

GIELZA TEŻ BYŁ ŚWIETNY.I KILKU INNYCH.POŻYJEMY,ZOBACZYMY
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez krzysiu 2003-07-07, 9:11 pm

WOJTEK napisał(a):GIELZA TEŻ BYŁ ŚWIETNY.I KILKU INNYCH.POŻYJEMY,ZOBACZYMY

czemu byl swietny?
ostatni sezon mial calkiem udany. szkoda zbyt pochopnie z niego u nas zrezygnowano. moze po prostu nie pasowal do koncepcji.

Ja tez uwazam, ze Koźmiński moze byc nasza gwiazda, tylko zeby mu sia jakas kontuzja znow nie przytrafila przed podpisaniem kontraktu.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez NHK 12 2003-07-07, 9:19 pm

Po dzisiejszej rozmowie z jednym z naszych kopaczy moge powiedzieć że Ujek gra dla Zagłębia .POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW
FOREVER ZAGŁEBIE
NHK 12

Postprzez WOJTEK 2003-07-07, 9:34 pm

krzysiu napisał(a):
WOJTEK napisał(a):GIELZA TEŻ BYŁ ŚWIETNY.I KILKU INNYCH.POŻYJEMY,ZOBACZYMY

czemu byl swietny?
ostatni sezon mial calkiem udany. szkoda zbyt pochopnie z niego u nas zrezygnowano. moze po prostu nie pasowal do koncepcji.

Ja tez uwazam, ze Koźmiński moze byc nasza gwiazda, tylko zeby mu sia jakas kontuzja znow nie przytrafila przed podpisaniem kontraktu.
GIELZA BYŁ PO PROSTU NAJLEPSZY.W JEGO ŚLADY IDZIE TOMEK S. NIE WIEM CZEMU ZOSTAŁ.KTOŚ WIE???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Leyton 2003-07-07, 9:36 pm

Z informacji GW wynika, że Ujek raczej zostaje. Tylko teraz ruch należy do nowego prezesa. Myślę, że po jego decyzji będzie wiadomo czy jest kolejną marionetką (jak pisał WOJTEK w innym temacie) czy też możemy liczyć na kogoś "z jajami".
http://www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1562793.html
PS. Stolpa? Może został dlatego, że "łapie" się na wiek młodzieżowca?
Leyton

Postprzez CZaRnYY 2003-07-07, 11:53 pm

Czy sadzisz ze Tochel bedzie samobojca i wystawial w meczach od poczatku o duza stawke mlodziezowcow do bramki?? Bo jesli tak to ma nierowno pod sufitem. Poza tym Rydel i Slawik raczej nie kwalifikuja sie na mlodziezowcow i na pewno sa gorsi od naszej dwojki keeperow.

Ja wcale nie mówie, że będzie ten młodziezowy bramkarz grał w 1szym składzie... ale o ile dobrze pamiętam to na ławce rezerwowych też musi być określona liczba młodzieżowców... a przecież lepiej by było jak by jednym z tych młodziezowców na ławce byłby właśnie bramkarz bo wtedy znalazło by się miejsce na ławce dla starszego zawodnika z pola...
CZaRnYY

Postprzez Fan 2003-07-08, 8:45 am

Niemniej jednak ja uwazam ze na dzien dzisiejszy poszukiwanie bramkarza takiego, ktory i tak nie bedzie gral to zupelnie strata czasu. Mamy ich dwoch rownorzednych oraz tego co gral w tym sparingu (mlodziezowca, juniora) i wystarczy. Dlatego nie wiem w jakim celu Tochel skupia sie glownie na tej pozycji. Atak i obrona, powtarzam TU SZUKAMY PANIE TRENERZE. Pilkarzy z jajami, gotowymi do gry i walki a nie cepow na lawe.
Fan
Working Class

Ujek

Postprzez Gość 2003-07-08, 10:47 am

UJEK ZOSTAJE NA NASTĘPNY SEZON. PODOBNO PODPISAŁ JUŻ KONTRAKT.
Gość

Ujek

Postprzez Gość 2003-07-08, 10:48 am

UJEK ZOSTAJE NA NASTĘPNY SEZON. PODOBNO PODPISAŁ JUŻ KONTRAKT.
Gość

Postprzez kondi 2003-07-08, 11:19 am

Morpheus obyś miał rację, ale na stronie GW http://www1.gazeta.pl/katowice/1093892, ... as=2&ias=2 wynika zupełnie coś innego.

pzdr.
kondi

Postprzez Leyton 2003-07-08, 10:22 pm

No i Ujek podpisał kontrakt. Ponadto Trzeciak z Kietrza i Bugaj z ZG. Ciekawa "napaść" nam się szykuje, a i pomoc może być niezła.

http://www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1564394.html
Leyton

Postprzez Habeer 2003-07-09, 5:51 am

9 lipca 2003, 0:22:38 - mogiel
Wzmocnienia w Sosnowcu

Aż 32 zawodników pojedzie z drużyną Zagłębia Sosnowiec na rozpoczynające się dziś zgrupowanie w Białej Podlaskiej.
Do grupy piłkarzy, którzy już wcześniej mogli być pewni miejsca w autobusie, dołączyli Jacek Trzeciak, 32-letni pomocnik Włókniarza Kietrz, i Radosław Bugaj, 25-letni napastnik Lecha Sulma Zielona Góra. - Bugaj to jeden z najlepszych napastników w trzeciej lidze. Uzgodniliśmy już z nim warunki kontraktu. Liczymy, że znacznie wzmocni nasz atak - mówi Wojciech Rudy, dyrektor klubu. Nową umowę z klubem podpisał też Mariusz Ujek. Do kadry trenerskiej dołączył Michał Nowak, który będzie odpowiadał za wyniki drużyny A-klasowych rezerw.

źródło: Gazeta.pl

Habeer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna