ostatnie posunięcia trenera!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-03, 4:08 pm

Problematyk uspkój mnie i powiedz, że nie udzielasz się nigdzie indziej niż na forum Zagłębia, a przynajmniej nie piszesz tam, że kibicujesz Zagłębiu? Proszę...

PS: Gratuluję "błysku", świetnie znasz angielski, szkoda tylko, że nie wiesz co to literówka :/
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez ALOSZA 2005-10-03, 9:10 pm

Problematyk rozumie że jeżeli masz ostatki honoru to sam podejmiesz męską decyzję i sie WYLOGUJESZ bo piszesz totalne farmazony przecząc sam sobie........

KTO JEST ZA WYLOGOWANIEM SIE PRZEZ SAMEGO PROBLEMATYKA ...WPISUJCIE SIE :D
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez SIRespect 2005-10-03, 10:56 pm

bedzie honorowy to się wyloguje 8)
SIRespect

Postprzez twari 2005-10-03, 11:21 pm

SIRespect napisał(a):bedzie honorowy to się wyloguje 8)

Ostro... :) Pojechales po honorze... troche podbramkowa sytuacja! :)

A tak od siebie powiem tylko ze problematyk-ziom powolutku urasta nam na takiego forumowego Ujka! :) Ktory duzo mowi i miesza... i stara sie pokazac ciemna strone Zagłębia! :wink:
Ot takie moje spostrzezenie...
twari

re

Postprzez Qba 2005-10-04, 4:36 pm

ALOSZA napisał(a):Problematyk rozumie że jeżeli masz ostatki honoru to sam podejmiesz męską decyzję i sie WYLOGUJESZ bo piszesz totalne farmazony przecząc sam sobie........

KTO JEST ZA WYLOGOWANIEM SIE PRZEZ SAMEGO PROBLEMATYKA ...WPISUJCIE SIE :D

bedziesz honorowy, to popelnisz sepuku!!!!!

pozdro problematyk
Qba

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-08, 8:11 am

problematyk-ziom napisał(a):hmmm nasuwa mi sie tylko jedno stwierdzenie...

a nie mówiłem...

może trener czyta forum? może natrafił na ten temat... daleko mi kunsztem do trenera oczywiście ale...

:arrow: Lacha z przodu... chyba lepiej to wyglądało?

:arrow: Co sie stało... Zubanović i Morawski dostali swoją szanse? i który z niej nie skorzystał? Zubanović wymiatał z przodu... mnóstwo główek wygrał i zgrywał piłki do boku... Moraś? kto był chyba widział... barmka piekna... kilka strzałów do tego... no ale pierwszy raz dostali sznase pokazania się :!: wiecej niż 10 czy 15 min....

:arrow: trener ostatnio tak strasznie krytykował poczynania Bośniaków... dziś 2 bramik to chyba właśnie oni strzelili?

:arrow: pierwsza połowa w naszym wykonaniu naprawde dobra... w drugiej od praktycznie początku zaczeło brakować siły... i polonia przejeła inicjatywe... wiem zaraz wszycy mnie objadą i powiedzą "to taktyka K.T wszystko było zamierzone" bądzmy obiektywni... na ostatnie 10 min wykrzesali z siebie jeszcze troche i zagrali kilka akcji...

CO TERAZ POWIESZ PANIE TRENERZE?
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez WOJTEK 2005-10-19, 7:03 pm

http://sport.onet.pl/1181782,wiadomosci.html
W Sosnowcu był za słaby - mowa o bramkarzu Górnika Zabrze Białkowskim.
:oops: :oops:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez mike79 2005-10-19, 7:20 pm

A co On niby robił w Sosnowcu, że niby taki słaby ?? Z tego co wiem to nigdy nie zawitał do Naszego klubu.Owszem testowany był ówczesny trzeci bramkarz Górnika Zabrze, ale zwano go Tomaszem Laskowskim. Swoją droga szkoda że ów Białkowski nie był na jego miejscu.

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez asdf 2005-10-21, 11:28 pm

Pozdrawiam placzke zakladajaca ten temat i jego sekundantow. Wielkie yo
asdf

Postprzez mike79 2005-10-22, 6:54 am

Chciałoby się napisać po ostatnich meczach Naszego ZAGŁĘBIA: " Gdzie jesteś kol. problematyk-ziom ?"
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez twari 2005-10-22, 6:56 am

mike79 napisał(a):Chciałoby się napisać po ostatnich meczach Naszego ZAGŁĘBIA: " Gdzie jesteś kol. problematyk-ziom ?"

Szykuje kolejna teorie spisku... :)
Zagłębie zaczelo wygrywac wiec sianie paniki ze trener kiepski juz nie jest na miejscu to teraz potraszymy ze Pitry odejdzie... albo ze sponsor odejdzie... zawsze cos sie wymysli! :) Taki narod...
twari

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-23, 12:57 pm

kol. problematyk zapewne posiada juz nowy nick :)
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez problematyk-ziom 2005-11-05, 11:27 am

nie nie spokojnie jestem... i nie wiem jak wy ale byłem w niedziele na ludowym i wczoraj w ostrowcu... jeżeli z pucharem dali sobie spokój- dobra... ale to co wyprawiali z polkowicami i z kszo jak macie zamiar skomentowac? chcemy walczyć o awans a wy sie zachwycacie wygraną u siebie z polonią czy szczakowianką... przyznaje ze świtem to miła niespodzianka... ale po 1:2 z polkowicami i 0:3 w ostrowcu... stwierdzam że to w Nowym Dworze to był PRZYPADEK! i co wiecej też decydowały o tych porażkach posunięcie neczego trenera:

:arrow: wprowadzenie Chylaszka w 2 połowie w meczu z polkowicami... to praktycznie od tej chwili zaczeło sie nasze nieszczęscie...

:arrow: brak kondycji ewidentnie widoczny w meczu z górnikiem u siebie!

:arrow: odsunięcie od zespołu 4 zawodników- jeżeli co do Małochy i Warakomskiego rozumiem to Morawskiego i Maliny jest nie zrozumiałe totalnie...

:arrow: brak Maliny nawet na ławce w Ostrowcu (jedynego rezerwowego stopera) przy kontuzji i złamaniu nosa Teresy dało swój efekt... kto był to widział od czego zaczeło sie nasze nieszczeście w meczu z KSZO... od 53 min graliśmy jednym stoperem!

:arrow: przywrócenie do "łask: Stemplewskiego... kto był na pucharze z Odrą i Polkowicami (tez super zmiennik w drugiej połowie) to widział w jakiej ten człowiek jest formie...

:arrow: wczorajszych występów WOLŃSKIEGO, CHWALIBOGOWSKIEGO, BYTRYNA czy SKRZYPKA który od 55 min to już chodził po boisku... chyba nie trzeba komentować... gest Skrzyupka w okolicach 50-60 min machający w strone ławki trenerskiej o zmiane wszyscy już chyba znają...

:arrow: wczorajsza zmiana trenera... który sciągnał jednego z niewielu zawodników którzy jeszcze coś grali... Paczkowskiego a tych dreptaczy (patrz punkt wyżej) zostawił do konca meczu...

:arrow: a jeszcze niech mi ktoś powie po jaką cholere w klubie nam Bogdan Pikuta? następny darmozjad!
problematyk-ziom

Postprzez bankier 2005-11-05, 12:02 pm

Podaje kurtkę zawodnikom opuszczajacym plac gry. 8)
bankier

Postprzez Zibi33 2005-11-05, 6:23 pm

Jeżeli chodzi o Pikutę,to widziałem trening trampkarzy który prowadził
(chyba w zastępstwie) i powiem szczerze że prowadził go znakomicie.
Chłopcy dla których B.Pikuta był niewątpliwie autorytetem wykonywali ćwiczenia z dużym zaangażowaniem i widać było tego efekty przy kolejnych powtórkach ćwiczeń.
Boguś może trenuj młodzików może wychowasz lepszych następców obecnych graczy.
Zibi33

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna