Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Adi89 napisał(a):Jakos nie slyszalem zebyscie spiewali Polska bialo-czerwoni...
MuMiN napisał(a):Chłopaki z PK – macie inne podejdzie do tego wszystkiego, i dla Was najlepszym rozwiązaniem byłby klimat z siatkówki czy innych imprez „folklorystycznych”, a tego na Polskich stadionach nie ujrzymy jeszcze przez kilka kolejnych lat. Większość kibiców też tego nie popiera, jednak nie wspominają o tym, bo i tak wiedzą że nie ma to sensu, a jest to po prostu element wpisany w scenariusz takiego widowiska. Nie jest to problem, aż tak poważny by toczyć tutaj tak wielkie batalie i spory, ponadto ciekaw jestem czy i Wam nie zdarza się czasem pojechać kogoś od k.. i h..
A pisanie o spacerujących ludziach jest tutaj mało przekonujące. Na większości meczów słychać tylko kulturalny doping, wydobywający się z Ludowego, i nie przekonasz mnie, że pozytywne odgłosy przyciągną potencjalnych kibiców (spacerowiczów). Ponadto co mi to takich kibicach, którzy zamiast na meczu wolą posiedzieć nad wodą, czy gdzieś spacerować i narzekać. Im wystarczy telegazeta i wypowiedz trenera w poniedziałkowej gazecie.
Dobre zdaje się tutaj powiedzenie że : „... to Polska – Nie elegancja Francja !”
Ps. Karo, ciekaw jestem czy i w życiu prywatnym tak zwracasz uwagę na bluzgi i chamstwo. Sam zastanów się ile razy w ciągu tygodnia pojedziesz kogoś od k.. i h... . Twari ładnie tutaj stwierdził że kontrolowana agresja (nie awantury, bijatyki itp.) siedzi w ludziach, a mecz jest doskonałą okazją do rozładowania takich „negatywnych” emocji.
Krawiec napisał(a):Adi89 napisał(a):Jakos nie slyszalem zebyscie spiewali Polska bialo-czerwoni...
Spiewali dwa razy w odpowiedzi na "Polska bez Śląska" czym mnie zaskoczyli . Kiedyś PB nie rózniła się niczym od Ruchu i
"Heili Heilo", "Deutschland" oraz niemiecka flaga były na porządku dziennym.
TYLKO_POLONIA napisał(a):A Wy śpiewając nam "Polska bez Śląska" podajecie sobie rękę z Ruchem, Dla nas jest to zupełnie niezrozumiałe.
88lukasz napisał(a):Qba napisał(a): ale tu nie o to chodzi - problem w tym, ze na meczu z Polonia wiecej bylo bluzg, niz dopingu..
pozdro
Ludzie, czy ja na pewno byłem na tym meczu ? ... :shock:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników