ŁÓDZKI KS - ZAGŁĘBIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MrCricket 2005-10-03, 4:38 pm

Właściwie Marcel ZS uprzedził mnie i napisał prawie wszystko to co ja chciałem. Łks to mocny team jak na 2 ligę, chociaż miejsce w tabeli nie do końca to ukazuje. Tacy zawodnicy jak Mysona, Niżnik, Sypniewski daliby sobie spokojnie radę w 1 lidze. Myślę, że wymęczymy remis po ciężkim boju i bez Małochy w składzie.
MrCricket

Postprzez PTAQ84 2005-10-03, 5:37 pm

Ja jak zwykle będe optymistą i myśle że wywieziemy po cieżkim meczu bardzo cenne 3pkt a to spotkanie będzie przełomowe dla piłkarzy jak i ich miejsca w tabeli.ŁKS to silna drużyna ale zdarzają się im wpadki dlatego są w tabeli tam gdzie są. Myśle że wygramy różnicą jednej bramki.
DO BOJU ZAGŁĘBIE :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez keff79 2005-10-03, 6:27 pm

Myślę, że te 3:0 z Polonią, mimo że to nie jest jakaś potęga II-ligowa jest jakimś kopniakiem.. zawodnicy grali "za darmo" i potrzebowali przełamania - to chyba był najlepszy moment, dlatego stawiam na kolejne zwycięstwo Zagłębia.

A jeśli chodzi o awans to dobrze byłoby ugrać na jesień jakieś 30 pkt. czyli przed nami trudne zadanie bo kolejne 5 zwycięstw trzeba będzie "wymordować" z mocniejszymi rywalami..

ŁKS - 3 pkt
Szczakowianka Jaworzno - 3 pkt
Świt N.D.M. - ?
Górnik Polkowice - 3 pkt
KSZO Ostrowiec Św. - ?
Kujawiak Włocławek - ?
Jagiellonia Białystok - 0

ugramy ?

UGRAMY !!!
:twisted: :lol:
keff79

Postprzez MACIEK 86 2005-10-03, 6:46 pm

Po meczu Radomiakiem też wszyscy mówili że nasi piłkarze sie podbudowali.I co??Porażki w kiepskim stylu z Odrą i Piastem :( Ja się będe cieszył z ptk przywiezionegu z trudnego terenu a wynik remisowy biore w ciemno.

PS Coś mi sie zdaje że po meczu z Zagłebiem padnie twierdza Świt a z Białego 1ptk przywieziemy.Najtrudniejszy mecz z tych co teraz nam zostały to według mnie właśnie ten w Łodzi
Ostatnio edytowano 2005-10-03, 7:09 pm przez MACIEK 86, łącznie edytowano 1 raz
MACIEK 86

Postprzez adas 2005-10-03, 6:50 pm

keff79 napisał(a):Myślę, że te 3:0 z Polonią, mimo że to nie jest jakaś potęga II-ligowa jest jakimś kopniakiem.. zawodnicy grali "za darmo" i potrzebowali przełamania - to chyba był najlepszy moment, dlatego stawiam na kolejne zwycięstwo Zagłębia.

A jeśli chodzi o awans to dobrze byłoby ugrać na jesień jakieś 30 pkt. czyli przed nami trudne zadanie bo kolejne 5 zwycięstw trzeba będzie "wymordować" z mocniejszymi rywalami..

ŁKS - 3 pkt
Szczakowianka Jaworzno - 3 pkt
Świt N.D.M. - ?
Górnik Polkowice - 3 pkt
KSZO Ostrowiec Św. - ?
Kujawiak Włocławek - ?
Jagiellonia Białystok - 0

ugramy ?

UGRAMY !!!
:twisted: :lol:

JEŚLI TYLKO UDA ZDOBYĆ SIĘ TE TRZY PUNKTY W ŁODZI TO UGRAMY. WCALE NIE SKAZUJE MECZU Z JAGIELLONIĄ NA PEWNĄ PORAŻKĘ, OŚMIELĘ SIĘ NAWET POWIEDZIEĆ, ŻE W ŁODZI BĘDZIE TRUDNIEJ
adas

Postprzez MarcelZS 2005-10-03, 10:51 pm

Jeżeli działacze ŁKS nie pożyczą 20 tys. zł, piątkowy mecz ligowy z Zagłębiem Sosnowiec może zostać odwołany. Prawie stuletni klub może nawet w ogóle przestać istnieć.
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2949608.html

Mogli by zagrać na Ludowym :?:
MarcelZS

Postprzez luks 2005-10-04, 6:52 am

Według mnie, Zagłębie po dobrym meczu pokona ŁKS 2:0. Bramki : Zuban i Pitry. 30 pkt jak najbardziej jest w naszym zasięgu. Troche więcej wiary
luks

LKS - Zaglebie

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-10-04, 8:18 am

Ja nie jestem zwolennikiem przekladania meczow, rozgrywania bez publicznosci to wszystko pokazuje jak slaby jest nasz footbal organizacyjnie, finansowo etc. Jedna decyzja Pana Goszczynskiego rujnuje LKS. Ale to jest problem Lodzian nie nasz. I przy okazji SZANUJMY NASZYCH WLASCICIELI - NAPINKI NA NASZYM FORUM - wskazanne ale te sensowne.
Nie wiem czy Zaglebie nie powinno otrzymac 3 pkt bez gry - przeciez to nie jest sytuacja jak np w Bialymstoku -gdzie los zrzadzil ze mecz nalezy przelozyc na inny termin.
Zycze pilkarzom, kibicom aby ten mecz odbyl sie w PIATEK - 7.10.05
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez keff79 2005-10-04, 8:43 am

"ŁKS w piątkowym (godz. 20) meczu ligowym z Zagłębiem Sosnowiec w Łodzi zagra bez kibiców, albo w ogóle nie będzie tego spotkania. Chyba, że Daniel Goszczyński zmieni swą decyzję o rezygnacji z finansowania ŁKS i wszystko wróci do starego układu."

http://www.lksfans.pl/artykul.aspx?id=3703#komentarz

Chcą zaoszczędzić na ochronie.. tyle że wtedy nie wejdą też kibice.

I tak wygramy..
keff79

Postprzez MarcelZS 2005-10-04, 10:44 am

Mam nadzieje, że mecz się odbędzie, jednak piłka nożna dla kibiców, jak mają grać bez publiczności to powinno być równoznaczne z walkowerem.

Jedno jest pewne, że gdyby Zagłebie było w takiej sytułacji jak może jest ŁKS obecnie - a zobaczymy czy to nie są gierki sponsora - to nad nami nikt by się nie litował.
Pokazała to Jagielonia otrzymując od Poloni walkowera.

Jestem przekonany, że cieżko wywalczony remis by smakował bardziej piłkarzom i nam kibicom niż 3pkt uzyskane walkowerm.
MarcelZS

Postprzez gruby 2005-10-04, 12:13 pm

MarcelZS napisał(a):Mam nadzieje, że mecz się odbędzie, jednak piłka nożna dla kibiców, jak mają grać bez publiczności to powinno być równoznaczne z walkowerem.

Jedno jest pewne, że gdyby Zagłebie było w takiej sytułacji jak może jest ŁKS obecnie - a zobaczymy czy to nie są gierki sponsora - to nad nami nikt by się nie litował.
Pokazała to Jagielonia otrzymując od Poloni walkowera.

Jestem przekonany, że cieżko wywalczony remis by smakował bardziej piłkarzom i nam kibicom niż 3pkt uzyskane walkowerm.

a ja tam wole 3 pkt niż remis :wink:
gruby

Postprzez MACIEK 86 2005-10-04, 2:31 pm

Polecam dzisiejszy przeglą sportowy w którym pisze że jeśli zawodnicy nie ugrają 30ptk w rundzie jesiennej będą cięcia kontraktowe nawet do 50%.Myśle że to wystarczający powód do jeszcze większej mobilizacji i woli walki naszych kopaczy :twisted:
MACIEK 86

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-10-04, 3:12 pm

Porownujac te 30 pkt. to i tak ustawiona jest poprzeczka nizej. W ub roku Korona -zdobyla 67 pkt, Belchatow 66 pkt. a Arka 64 pkt.
Bardzo dobrze ze ktos w koncu przyszedl do glowy po rozum - nie mozna marnowac czasu, pieniedzy a ignorowac KIBICOW. tym bardziej ze ta druzyna ma POTENCJAL wg mnie najwiekszy w II lidze w obecnym skladzie. To co sie wydarzylo w ostatnich dniach to dowod JASNY i NIEZBITY ze jest ktos kto KONTROLUJE sytuacje w naszym ZAGLEBIU - i tak trzymac do CZERWCA 2006 r. A I liga bedzie NASZA.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez pIwooo 2005-10-04, 3:16 pm

Zagłębie w tej rundzie na wyjeździe wygrało tylko raz :!: Bilans bramkowy też nie jest za ciekawy 8:4 :? Wiec szczerze wątpie w zwycięstwo(chyba ze walkower)naszym zawodników remis )Mimo niezłych występówu siebie to na wyjazdach prezentujemy sie mizernie na 12 pkt w 4 meczach zdobyliśmy zaledwie 4pkt :?wiec obstawiam fartowny remis.
pIwooo

Postprzez Lars 2005-10-04, 6:56 pm

wg. przedsezonowych planów trenera te 30ptk to bardzo mało.
przypomnijmy sobie 5meczowy cykl: 3 zwyciestwa, remis, porażka.
trzy takie cykle dają juz 30ptk, a to dopiero 15 spotkań. a co z pozostałymi 2 meczami :?:
Trener wg. mnie liczył na 34-36ptk, teraz wszyscy ludzie pracujący w klubie widzą że jest jak jest wiec obnizyli poprzeczke o te 4-6 ptk grożąc karami.

...biorąc pod uwage że nam ewidentnie nie idzie, transfery były chybione, zespół osłabiony to te 30 ptk nie byłyby złe, pod warunkiem 40ptk na wiosne...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna