Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
KOLEGA SOYER WŁAŚNIE ROBI AVIKI, WIĘC CIERPLIWOŚCI. CO DO MECZU CIESZY ZWYCIĘSTWO, LECZ POLONIA TO NAJSŁABSZY PRZECIWNIK JAKI DO TEJ PORY GOŚCIŁ NA LUDOWYM. KTOŚ POWIEDZIAŁ, ŻE BUTRYN SPEŁNIŁ SWOJĄ ROLĘ. CIEKAW JESTEM JAKA TO BYŁA ROLA? BO DO ROLI TO ON SIĘ NADAJE ALE NIE DO PIŁKI. CIESZY BRAMKA I DOBRA GRA W PIERWSZEJ POŁOWIE ZUBANA, OBY SIĘ PRZEŁAMAŁRynek napisał(a):Beda dzisiaj na stronie bramki z meczu :?: Jak nie to kiedy sie pojawia?
MrCricket napisał(a):Do krytyków Butryna w tym meczu:
Też nie jestem fanem jego umiejętności(o czym kilka razy pisałem), ale to jest facet od przeszkadzania rywalom i dobrze, że wszedł bo środkiem zaczęły iść ataki Bytomia. Właściwie jest to jedyny defensywny pomocnik w Zagłębiu, więc nie było wyboru i taka będzie jego rola przynajmniej do końca rundy.
Leyton napisał(a):Wydawało mi się, że od kilku sezonów defensywnym pomocnikiem Zagłębia jest Marcin Morawski, który swoją drogą zagrał dzisiaj na tej pozycji niezwyke ambitnie i skutecznie (pomijając nawet zdobytą bramkę), ale widać od kliku lat jestem oszukiwany przez trenera, przez Morasia i chyba sam siebie już oszukuję...
PS. Oczywiście, że Butryn to też jest facet od przeszkadzania rywalom. Mam tylko jedno pytanie: ilu rywalom dzisiaj przeszkodził? Bo Moraś naprawdę wielu.
MrCricket napisał(a):Ilu rywalom Butryn przeszkodził nie liczyłem, ale grał tylko ponad 20 minut i w tym czasie już Polonia środkiem zbyt nam nie zagroziła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników