Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
PTAQ84 napisał(a):Jeszcze co do dopingu wiem że będzie dobry ale mam nadzieje że częściej w użyciu będzie bęben (i nie chodzi mi o naszego bramkarza :D ) który naprawde pomaga w dopingu.
PTAQ84 napisał(a):Jeszcze co do dopingu wiem że będzie dobry ale mam nadzieje że częściej w użyciu będzie bęben (i nie chodzi mi o naszego bramkarza :D ) który naprawde pomaga w dopingu.
S napisał(a):odnosnie kaliskiej ,napisze tu ,bo gosciu zaklada temat i mysli ze smiszny jest :wink: :wink: ;] zeby nikomu nie odjebalo jechac samemu na ten mecz busem ,jak np na widzew typy z zagorza,bo jak znowu ktos w mordke dostanie to i tak wyjdzie i nie bedzie smiesznie
Albion napisał(a):S napisał(a):odnosnie kaliskiej ,napisze tu ,bo gosciu zaklada temat i mysli ze smiszny jest :wink: :wink: ;] zeby nikomu nie odjebalo jechac samemu na ten mecz busem ,jak np na widzew typy z zagorza,bo jak znowu ktos w mordke dostanie to i tak wyjdzie i nie bedzie smiesznie
Intencje "gościa" są dalekie od śmieszności, a co komu odjebie to... spokojna główka panie S.
Busa nie ma, przeciez jest zakaz :wink:
Adi89 napisał(a):Po meczu jedziemy na mecz Zaglebie-Podhale Nowy Targ ktory jest o 18 , byc moze beda podstawione autobusy ktore zawioza kibicow z ludowego na zimowy
... że znów ktoś będzie chciał zabrać małolatowi koszulkę na środku boiska. :lol:S napisał(a):Albion napisał(a):S napisał(a):odnosnie kaliskiej ,napisze tu ,bo gosciu zaklada temat i mysli ze smiszny jest :wink: :wink: ;] zeby nikomu nie odjebalo jechac samemu na ten mecz busem ,jak np na widzew typy z zagorza,bo jak znowu ktos w mordke dostanie to i tak wyjdzie i nie bedzie smiesznie
Intencje "gościa" są dalekie od śmieszności, a co komu odjebie to... spokojna główka panie S.
Busa nie ma, przeciez jest zakaz :wink:
zeby nie bylo powtorki z rozrywki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników