Stosunek kibiców Zagłębia do Pogoni Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez RAFek 2003-01-25, 9:43 am

amstat napisał(a):RAFek

co Ty pierdolisz na temat wyjazdu do Szczecina????
1. Na PKP jakis buc rzucil pytanie "..co Wy tu robicie i to jest przywitanie.." nowej zgody?

Odnowienie zgody miało nastąpic w Częstochowie, miała to zrobić Wasza i nasza Starszyzna. My byliśmy, Wyście dokonali innego wyboru. Nie wypowiadam się na inny temat.

Wodzislaw - dlaczego nie skomentujesz wyjazdu i tego jak pan Ch. pucowal sie tajniaka i zgrywal za ich plecami kozaka?

Do momentu przyjazdu kryminalnej, pan Ch. nie tylko nie pucował, ale krył małolatów z Oderki którzy uszkodzili samochód. Co było później - nie wiem - nie chciało mi się czekać na panów po cywilnemu.

Ze panowie z pod znaku CHWDP wywizeli zaloge tego samochodu inna trasa?Posralo sie w majtki.

Zmartwię Cię po raz pierwszy - ale ta inna trasa była zaplanowana już wcześniej przez kierowce golfa. Sam z nim to zresztą ustalałem 8)

Ciszcie sie bo w tym przypadku 5 flag wizialo by do gory dupa w Sosnowcu

Zmartwię Cie po raz drugi - w tym samochodzie nie było 5 flag 8) coś przeoczyliście - ale to inna bajka...
BTW miałem nie pytać ale tak przez ciekawość :roll: - flaga Legii też???

pzdr dla rozsądnych

Pogoń Walcząca
100%EG
RAFek

Postprzez WOJTEK 2003-01-27, 7:52 am

A TAK WOGÓLE TO POGOŃ JEST OK,A MY TO JESTEŚMY DUPKI.
RAFEK!JA DOSKONALE PAMIĘTAM "WASZE"CHĘCI.JESLI WAS BYŁO MAŁO TO WTEDY BYŁA "ZGODA".ALE GDY BYŁO WAS WIĘCEJ TO SPRAWA SIĘ ODWRACAŁA.MOIM ZDANIEM ZGODA Z POGONIĄ TO NAJGORSZA HAŃBA SOSNOWIECKICH KIBICÓW.W TYM MIEJSCU POZDRAWIAM KIBICÓW LEGII,BKS-U,OLIMPII I ŚLĄSKA WROCŁAW.A WY? DO PUSZEK!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez _PAoLO_ 2003-01-27, 8:15 am

Rafek
byłem w Częstochowie gdzie tak pieknie nas przyjeliście
byłem też w Katowicach z wami gdzie na rondzie zatakowaliśmy ekipe GkS-u w tranwaju
wtedy traktowaliście Zagłębie jak bande małolatów,szkoda bo z naszej strony nic nie było przeciwko zgodzie,ale już mecz w Szczecinie z Zawiszą wyjaśnił wszystko
dzisiaj nie ma sensu dyskutować co by było gdyby,fakt jest faktem że zgody nie ma i raczej nie bedzie bo dziś Zagłębiem rządzą właśnie ci ''małolaci'' z przed lat.
_PAoLO_

Postprzez Gość 2003-01-27, 9:23 am

WOJTEK napisał(a):A TAK WOGÓLE TO POGOŃ JEST OK,A MY TO JESTEŚMY DUPKI.
RAFEK!JA DOSKONALE PAMIĘTAM "WASZE"CHĘCI.JESLI WAS BYŁO MAŁO TO WTEDY BYŁA "ZGODA".

Coś Ci się najwyraźniej na główkę rzuciło jeżeli wyciągasz takie wnioski. Pozostańmy więc przy swoim...

PAoLO - szacunek za rozsądek - choć można by o paru rzeczach podyskutować...

Też byłem wówczas w Częstochowie ;) - niestety zamiast na meczu - bardzo blisko Jasnej Góry i hotelu Patria ;)
Osobiście żałuję - że wówczas nie doszło do spotakania decydentów - cóż, "taka karma"...

Pogoń Walcząca
100%EG
Gość

Postprzez _PAoLO_ 2003-01-27, 10:27 am

pytanie do kibica Pogoni
jeżdzi jeszcze z wami na wyjazdy czarnoskóry?
pozdrawiam i powodzenia w walce o klub
_PAoLO_

Postprzez RAFek 2003-01-27, 11:40 am

_PAoLO_ napisał(a):pytanie do kibica Pogoni
jeżdzi jeszcze z wami na wyjazdy czarnoskóry?
pozdrawiam i powodzenia w walce o klub

Marcinek?? Dawno go nie widziałem - nie tylko na wyjeździe...

pzdr

Pogoń Walcząca
100%EG
RAFek

Postprzez WOJTEK 2003-01-27, 1:40 pm

ZNALZŁ SIE ANONIM.KOLEŚ ,NIE POUCZAJ NIKOGO BO NAWET NIE MASZ ODWAGI SIĘ PODPISAĆ.A TAK POZA TYNM TO TEN TEMAT NALEŻY JUŻ KOŃCZYĆ.MY NIE CHCEMY MIEĆ ZGODY Z POGONIĄ I JUŻ.A JESLI ONI CHCĄ TO JUŻ ICH PROBLEM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez RAFek 2003-01-27, 3:56 pm

WOJTEK napisał(a): ZNALZŁ SIE ANONIM.KOLEŚ ,NIE POUCZAJ NIKOGO BO NAWET NIE MASZ ODWAGI SIĘ PODPISAĆ.A TAK POZA TYNM TO TEN TEMAT NALEŻY JUŻ KOŃCZYĆ.MY NIE CHCEMY MIEĆ ZGODY Z POGONIĄ I JUŻ.A JESLI ONI CHCĄ TO JUŻ ICH PROBLEM.

Qrwa - jesteś naprawdę w pewnym stopniu ograniczony - soorrryy zapomniałem wpisać nicka - Wasze forum dopuszcza taką mozłiwość - ale podpis jest chyba dość jednoznaczny...

Pogoń Walcząca
100%EG
RAFek

Postprzez amstat 2003-01-27, 10:47 pm

RAFek

Sam widzialem jak koles od Was szedla z torba, nie bylo to bynajmniej reklamowka, ale wiekszy kaliber i napewno nie bylo tam stroi pilkarzy, pozatym mielismy co chwile cynk co i jak. Kiedy podeszlismy pan Ch. co powiedzial ? Gdzie sa Ci frajerzy co wyjebali nam szybe !!! i jak sie dowiedziale, ze MY to nie Odra to odrazu zniknal w strone tajniakow !! a wiec nie wcisniesz mi kitu, a kiedy sam zaproponowal wyjscie na solo to co zrobil, jak szedl w jego strone koles w skorze? ZESRAL SIE poprostu sie ZESRAL ,a nie sadze ,ze Wasz trasa byla zaplanowana na Czechy, bo z Wodzislawia jest jeden rozumny wyjazd na Gliwice i Katowice, zreszta mniejsza z tym bylo minelo.
A wracajac do meczu w Szczecinie to bylo powitanie Waszych kibicow, a nie chodzi mi tutaj o zawiazanie zgody, bo w tym czasie zgoda juz istniala
Pozdro
amstat
Fanatyk

Postprzez RAFek 2003-01-28, 10:05 am

amstat napisał(a):RAFek
Sam widzialem jak koles od Was szedlaz torba, nie bylo to bynajmniej reklamowka, ale wiekszy kaliber i napewno nie bylo tam stroi pilkarzy

8) i bardzo dobrze, że tak myśleliście - stroi piłkrzy nie było tam napewno - w tym punkcie mogę się z Tobą zgodzić.

a nie sadze ,ze Wasz trasa byla zaplanowana na Czechy, bo z Wodzislawia jest jeden rozumny wyjazd na Gliwice i Katowice

:)

Co do Ch. - powtórzę jeszcze raz. Co było po przyjeździe kryminalnej nie wiem, bo nie chciało mi się na nich czekać. Dlatego w tej materii się nie wypowiadam. Nie byłem, nie widziałem, nie komentuję...

A co do zgody - pozostańmy przy swoim...
RAFek

Postprzez WOJTEK 2003-01-28, 11:38 am

RAFEK.PO CO TY TU WCHODZISZ?ZGODY I TAK NIE BĘDZIE.OLIMPIA OK.ŚLĄSK OK.PAPRYKARZE FUCK!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez RAFek 2003-01-28, 4:15 pm

WOJTEK napisał(a):RAFEK.PO CO TY TU WCHODZISZ?ZGODY I TAK NIE BĘDZIE

Kiedyś miałem Cię za poważnego kolesia, ale Twoje wpisy walą na kolana.... O jakiej zgodzie ty pierdolisz?? Zgoda przez internet??? Robiona na forum???? :rotfl:

ŚLĄSK OK

A co z Legią??
RAFek

Postprzez NHK 12 2003-01-28, 5:18 pm

Po co wy sobie zasmiecacie głowy Pogonią , co było minęło i nie powróci .Pogon śledzie syfem jedzie
ZAGŁĘBIE FOREVER :evil:
NHK 12

Postprzez _sZaDi_ 2003-01-28, 6:40 pm

skończcie ten jebany temat już, po co się tutaj kłócić to i tak nic nie załątwii....;]]!!!
_sZaDi_

Postprzez Gość 2003-01-28, 9:19 pm

no koniec nie ma pogoni i juz !
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice