WZMOCNIENIA ZAGŁĘBIA ???

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2003-07-04, 7:12 am

no co ty - wojtek??? - nie wiesz kto to jest??? przecież wszyscy wiedzą ;)
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-07-04, 7:16 am

bankier napisał(a):no co ty - wojtek??? - nie wiesz kto to jest??? przecież wszyscy wiedzą ;)
NO KTO???JA NIE WIEM... :shock: :shock: :shock: MOŻE ZA KRÓTKO ŻYJĘ ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-07-04, 7:24 am

przecież żartuję sobie z faktu - że znowu na stanowisku w naszym klubie znalazła się osoba nie mająca z sosnowieckim sportem nic wspólnego! a ty bierzesz to na poważnie ;)

wiem, że nic się nie zmieni!

ps. a ile masz lat :) (to jeśli chodzi o drugą część pytania)
bankier

wzmocnienia ...

Postprzez GrzegorzBorowiecki 2003-07-04, 7:46 am

o wzmocniaeniach mozesz przeczytac takze na WWW.NOWY.SOSNOWIEC.INFO !! i zgadzam się są beznadzejne !! a UJEK niech nie kombinuje !! i ma grać w Zagłębiu ...
GrzegorzBorowiecki

Postprzez Gość 2003-07-04, 8:45 am

Nie narzekajcie na to że przychodza do nas zawodnicy z 3 i 4 ligi. Przypomnijcie sobie skąd przyszli do nas Wurzel i Bogacz.
Gość

Postprzez rados 2003-07-04, 8:56 am

Póki co to wzmocnieć po prostu nie ma , bo trudno tak nazwać gwiazdy okręgówek.I co roku jest taka sama historia:sprowadzamy kopaczy z niższych lig ,oni się przeważnie nie sprawdzają i po jednej rundzie się ich wyrzuca.A ,nie daj Boże,jak odejdzie Ujek (notabene jedyny dobry napastnik na dzień dzisiejszy w naszym klubie) to ja tego awansu nie widze.Bo kto będzie strzelał gole,jak Karola już nie ma :wink:
rados
Zagłębiak

Postprzez Fan 2003-07-04, 9:08 am

No tez mowie ze po rundzie zostanie jeden z pieciu. A swoja droga nie ma co oszukiwac sie ze Bogacz czy Wurzel wprowadza nas do 2 ligi. Owszem sa to na pewno wyrozniajacy sie zawodnicy z tych co zostali sprowadzeni, ale na pewno nie wiodacy prym. A nam jelopow do grzania lawy po Stawekim, Jaroszku czy ostatnio Kosterze nie potrzeba, tu potrzeba zawodnikow, ktorzy bez siedzenia pol sezonu na lawie beda grac w 1 skladzie. I mam nadzieje ze Tochel zacznie sie rozgladac i sprowadzi w koncu jakiegos klasowego obronce w miejsce Kostera (tymbardziej ze jeszcze nie wiadomo co z Drzymontem).
Fan
Working Class

Postprzez kwachu 2003-07-04, 10:11 am

Wyrzucono Kostera, jeśli odejdą Ujek i Drzymont to bez wzmocnień bardziej klasowymi zawodnikami (a nie tylko "utalentowaną" młodzieżą z okręgówek) faktycznie wiele nie zwojujemy :( Choć z drugiej strony mam nadzieję że Rak będzie grał coraz lepiej no i Dawid Skrzypek wróci do formy sprzed odejścia do Wodzisławia. Jeśli udałoby się utrzymać Ujka, Drzymonta i dokupić chociaż 2 dobrych zawodników to awans byłby na 99%.
kwachu

Postprzez bankier 2003-07-04, 6:26 pm

tak tak tak - ale zostaje ten jeden :( procent
bankier

Może

Postprzez Gość 2003-07-04, 6:36 pm

Może jednak nie będzie tak źle. Wierzę w Krzyśka. Przecież Toborka też znalazł w jakiejś okręgówce a teraz co?:) Pożyjemy zobaczymy ale ja wierzę w awans i nie przestanę dopóki będą choć teoretyczne szanse. Już nie raz Krzysiek bez spektakularnych transferów zrobił dla Zagłębia awans. Poza tym wierzę w prawo dwuletniej serii

DO BOJU ZAGŁĘBIE!
Gość

Postprzez bankier 2003-07-04, 6:42 pm

wszyscy wierzą w tochela - ale nawet najlepszy trener, z najlepszą taktyką - nic nie wygra jeśli nie bedzie odpowiednich wykonawców jego planów!!!
bankier

Postprzez Leyton 2003-07-04, 11:09 pm

bankier napisał(a):wszyscy wierzą w tochela - ale nawet najlepszy trener, z najlepszą taktyką - nic nie wygra jeśli nie bedzie odpowiednich wykonawców jego planów!!!

Zawsze w niego wierzyłem i wierzę również teraz. A wykonawcy? Nawet jeśli odejdzie Ujek, to uważam, że już ich mamy. Nikt z kibiców nie miał chyba pretensji do drużyny za to co zrobiła na wiosnę. Jeśli nic się nie "posypie" to będzie dobrze. A w najgorszym przypadku bankier, pozostaje nam jedno : "wiara, która przetrwała".
PS. Odra Wodzisław podtrzymuje zainteresowanie czterema piłkarzami: Łukaszem Masłowskim z ŁKS Łódź, Mariuszem Nosalem z Górnika Zabrze, Mariuszem Ujkiem z Zagłębia Sosnowiec i Mieczysławem Sikorą z Koszarawy Żywiec. - GW
Leyton

Postprzez bankier 2003-07-05, 8:29 am

no tak - ale ludzie chcą czegoś więcej niż WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA!!! niestety pomimo zaskakująco dobrych wyników wiosną - w najważniejszym chyba meczu (z lechem) widac było, że nasi zawodnicy walą głową w mur i nie mają pomysłu na rozmontowanie obrony rywali. osobiście nie podobały mi sie ciągłe wrzutki na pole karne... ale to już inna historia!
reasumując może się okazać, ze inni zmienią karde na tyle, ze chłopakom z Ludowego bedzie ciężko wygrać rywalizację o II ligę (myślę tu o Odrze Opole, Ruchu, Lechu czy Miedzi).
ale: na dobre i na złe i.... w każdej lidze !!!
bankier

Postprzez Lars 2003-07-06, 7:32 pm

"Legia Warszwwa pokonała w dzisiejszym meczu sparingowym zespół Orlęta Łuków 5:1 (2:1). Bramki: Kucharski 16-karny - Saganowski 12, 35, Zganiacz 66, 81, Wróblewski 85. Mecz uświetnił jubileusz 80-lecia klubu Orlęta Łuków. W drużynie z Łukowa gościnie wystąpili wychowankowie tego klubu – Cezary Kucharski (AÓ IraklĂ­s - Grecja) , Grzegorz Sitnicki (Leonidio - Grecja), Dariusz Solnica (Aluminium Konin). W meczu nie zagrali Surma (chory), Svitlica (kontuzja)."
Wierze że Ujek zostanie (w nietakie cuda sie wierzyło), tylko że on nie może grać w ataku z najgorszym zawodnikiem Zagłebia niejakim T. Stolpą. Potrzebny drugi napastnik. NIe Solnica, wiec kto? mysle ze wkrótce poznamy jakies nazwisko :idea: warte uwagi i T.K nie bedzie testował zawodników pokroju K. Kożmińskiego
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Leyton 2003-07-06, 8:02 pm

GW podaje dzisiaj, że Ujek raczej zostanie. A Koźmiński? Nie znam zawodnika, ale na wiosnę strzelił dla Sławkowa 11 bramek, a przez jakiś czas był chyba kontuzjowany. No i ma 20 lat, a kilku grajków w tym wieku będziemy zgodnie z nowymi przepisami potrzebować.
Leyton

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna