Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
asdf napisał(a):Sytuacja podobna do zeszlego sezonu. Filary danej formacji zawodzily. Poza tym sami strasznie sie niektorzy nakreciliscie na ta I lige. MUSI BYC. Szukacie na sile bledow szkoleniowca, gra tym co ma. W niektorych meczach byla grana dobra pila w innych slabo.
Ps. Za szybko tracicie wiare w trenera ktoremu tak wiele zawdzieczamy :roll:
Adi89 napisał(a):Wiesz jak dla mnie przez caly mecz moga stac obok pilki byleby w ostatniej sekundzie strzelili bramke ktora daje nam zwyciestwo. Trener Tochel na poczatku sezonu mowil ze od razu przeprasza ze mecze ni beda zbyt piekne lecz dla nich licza sie efekty!!
Jesli juz zaczynasz mowic o zmianie trenera to chyba powoli toche przesadzasz...
problematyk-ziom napisał(a):Adi89 napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):a wymień choć jednego zawodnika którego chciał bardzo trener a którego u nas nie ma?
Wielgus - w ogole powoli nie rozumiem tego tematu , jestesmy na 5 miejscu co jest dobrym wynikiem a ze nie wyszedl nam mecz trudno...No moze 2 (HEKO-ale chociaz byl ten jeden punkcik) np.Barca tez zawsze wygrywa i jest najlepsza? Bez przesady...Czy wygrywasz czy nie...
a czy Wielgus chciał przejść? nie widze tu zadnej winy ze strony zarządu... a pytałem o tych na których zarząd sie podobno nie zgodził! mamy to 5 miejsce... ale nic nie gramy! czy TY tego nie widzisz? dobra na dobre i na złe... ale nie widzisz ze Lacha się męczy na pozycji defensywnego? na dobre i na złe... nie widzisz ze Małocha to drewniak! na dobre i złe z ZAGŁĘBIEM nie koniecznie z trenerem! nie mówie że teraz trzeba zmienić trenera... ale jak tak dalej pojdzie...
mamy 17 pkt i co? czy Ty jako kibic jesteś zadowolony z tego co oglądasz podczas meczu naszych kopaczy? wygrywamy albo wymęczmy zwycięstwa... u nas są nerwy nie z powodu zaciętości czy ekscytowania się spotkaniem tylko z powodu złości na ich nie poradność!
problematyk-ziom napisał(a):mike79 napisał(a):Kol. dynamitek powtórzył to co napisałem w kilku wątkach wcześniej I MA ZUPEŁNĄ RACJĘ !!
A z tymi ocenami tak jak pisałem wcześniej POCZEKAJMY DO KOŃCA RUNDY- to po pierwsze, a po drugie KONIECZNY !! jest NAPASTNIK a może nawet dwóch(to jest zadanie dla trenera w przerwie zimowej)
I WTEDY NIKT NIE BĘDZIE NARZEKAŁ !!!
TO TYLE ...
POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
w takim razie mam pytanie... idziesz na mecz żeby było to porywające widowisko z mnóstwem okazji z obu stron gdzie walka toczy się od 0 do 90 min i pada na przykład remis albo porażka po świetnym spotkaniu po meczu jeszcze ekscytujesz się przez tydzień tym co zobaczyłeś i nie możasz doczekać się kolejnego spotkania... poprostu kolejnego piłkarskiego święta!
czy może wolisz iść i zobaczyć mecz podczas którego zawody koła gospodyń wiejskich w haftowaniu to strasznie dynamiczna sprawa i mysleć ze za tydzien musisz zabrać 2 raz wiecej prasy i wypic ze 4 kawy żeby nie usnąć... no ale suma sumaru Zagłębie wygrywa... a raczej wymęcza zwycięstwo... przechodząc koło meczu...
Nie mówie gdyby połaczyć piękną porywająca gre z samymi zwycięstwami!
MarcelZS napisał(a):Problematyk ma trochę racji, jak Tochel widział że są cienkie bolki, to mógł o tym mówić przed sezonem, a jak mu się się wydawało że będzie walczył o awnas to się mylił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników