co sądzicie o ostatnich posnujęciach naszego trenera? Często spotykam się z obwinianiem zarządu z wyzywaniem Rudego ze h*j, Grodeckiej ze ci*a wszyscy są winni a jeszcze nie słyszałem ani jednej uwagi dotyczącej trenera... czy w pełni zgadzacie się z jego decyzjami i posunięciami? ja mam dość i właśnie dlatego postanowiłem założyć taki temat... właśnie wróciłem z Gliwic i uważam że miarka się przebrała... podam kilka przykładów...
1. mecz w wodzisławiu kto był ten wie o czym mówie! przecież to była kompromitacja... kpina z ludzi, którzy tam pojechali z Sosnowca... trener stwierdził... "jeszcze nie wszystko stracone"... Odra naprawde grała średnio i była spokojnie do ogrania...
2. Wojtek Małocha na boisku! kolejna dla mnie porażka... rozumiem ze 1, 2, 3 słabszy dzień... nie wiem co jeszcze... może miał okres... ale wstawianie go na upartego do pierwszego składu... kiedy z radomiakiem gra tragicznie... w Wodzisławiu totalne dno... dziś w gliwicach pierwszy skład... poniżej krytyki zagrał...
3. Wojtka zmienia kto? Butryn! kolejna porażka dla mnie... kolejny człowiek którego trener musiał mieć! i co? kompromitacja!
4. Lachowski dziś zagrał na 3 pozycjach... od defensywnego pomocnika, przez ofensywnego pomocnika do napastnika... może nos trenerski? a tak od początku rundy defensywny notorycznie...
5. jeżli mowa o Lachowskim to kiedy zaczeły się jego problemy? w meczu z Arką kiedy trener posadził go na ławie! w przerwie wchodzi... może troche nie rozgrzany łapie kontuzje i po zabawie! nie przypominam sobie naprawde dobrago meczu Lachy od tamtej pory... gdzie jest ten Lacha którego było wszędzie pełno? który strzelał po 10 razy w meczu?
6. co jest z Morawskim? człowiek który gra całą wiosne i jest w nie jednym spotkaniu wyróżniającą się postacią ląduje na ławie bez możliwości pokazania się albo na trybunach! defensywny pomocnik + Lacha na ofensywnego i jazda!
7. który mecz w wykonaniu naszych kopaczy był dobry w tym sezonie? żaden! na jedyny godny zauważenia zasługuje z radomiakiem a raczej jego cześć II połowa i to nie ze względu na bajeczną gre tylko PRZEMKA PITREGO! a tak? nic dno! zespół jest źle przygotowany do sezonu!
i takie przykłady zaczynają mi się mnożyć w głowie... i co do tego ma Grodecka, Rudy, prezes czy kto kolwiek z zarządu?