Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 24 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Schabu 2005-09-24, 4:46 pm

Wygląda na to,że trener Tochel przecenił siły swojego zespołu.W Wodzisławiu "stwierdził" że będzie oszczędzał piłkarzy na mecz z Piastem.No to zagrali z Piastem i jak się zakończyło wszyscy wiemy. :evil: Ja osobiście nie jestem zwolennikiem takiego oszczędzania,bo uważam że powinni pociągnąć tym składem na Odrze i jeżeli by nawet przegrali to zebrali by przynajmiej doświadczenie i mecz z Piastem by inaczej się skończył.No ale nie jestem trenerem i niech tak będzie.
To jest bardzo przykre że przegrywamy z rywalem który walczy o utrzymanie.Po za tym uważam że naszą najsłabszą stroną są i będe mecze wyjazdowe :!: I daj Boże abym się mylił,ale przy następnym wyjeżdzie z ŁKS -em już teraz przypisuje pewne tzry punkty łodzianom.

A najgorsze jest to abyśmy wiosną znów nie płakali że brakło nam trzech czy czterech punktów do awansu.I zacznie się podliczanie z Piastem 3, z Heko 2 i już rachunek będzie prosty. :!:
Trenerze gratuluje.
Schabu

Postprzez MrCricket 2005-09-24, 4:48 pm

Skończyło się źle. Liczyłem przed meczem, że wymęczymy remis. Piast to dobra drużyna jak na 2 ligę. Remisy na wyjeździe z Jagiellonią i Widzewem same mówią za siebie. Niektórzy winę zwalają na brak Pitrego w składzie(choroba), ale nie sądze, że on by zbyt wiele pomógł. Z relacji wynika, że Piast był dużo lepszy i trochę szczęścia mieliśmy, że skończyło się tylko 1:0. Gramy dalej. Teraz Bytom...
MrCricket

Postprzez Gość 2005-09-24, 4:54 pm

Nie ma co ukrywac Piast byl lepszy widac to bylo na boisku. Pozdro Wracam do Sosnowca pa. Dzieki Santi za goscine.

ZAGLEBIE SOSNOWIEC !!!!!!!
Gość

Postprzez MarcelZS 2005-09-24, 5:12 pm

Manewr z Odrą dał niewiele, Tochel u mnie "minus" :wink:
MarcelZS

Postprzez PawełK 2005-09-24, 5:29 pm

Niestety zwyciestwo Piasta zasłużone. Szkoda tylko, że nasi kopacze mało walczyli i chyba to jest najbardziej w tym smutne. Wielka szkoda, że nie było naszych kibiców oficjalnie, może wtedy by ta gra inaczej wyglądała.
Pozdro dla tych co mimo zakazu sie na meczu pojawili:)
Plus dla kibiców Piasta za wywieszenie transparentu "Piłka nożna dla kibica" na pustym sektorze gości.

Ps. c*** z wynikami ZAGŁĘBIE jesteśmy z Wami :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-24, 5:30 pm

Nie oszukujmy się - tym atakiem awansu nie osiągniemy.

Tak czy siak c*** Z WYNIKAMI - ZAGŁĘBIE JESTEŚMY Z WAMI!
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez mdc dg 2005-09-24, 5:45 pm

Nie ma czemu się dziwić Piast do tej pory przegrał jeden mecz a nikt za darmo punktów nie będzie oddawał bo przyjechał kandydat do awansu :lol: I co panie trenerze opłacało się oszczędzać siły na dzisiejszy mecz, zemściła się ta pana opcja aby pierwszy skład nie grał z Odrą.Czekam na komentarz pomeczowy trenera Tochela ciekawe co dziś powie nam kibicom :lol: Dziś znowu graliśmy 1 napastnikiem i to jakim Wojtusiem "super strzelcem".Kiedy Tochel sobie uświadomi że z tego amatora nic już nie będzie.
mdc dg

Postprzez Wally 2005-09-24, 5:49 pm

Przemek nic by tu nie pomógł, ogólnie nasi zagrali bardzo słaby mecz. I nie ma żadnego usprawiedliwienia dla tej słabej gry!!! Po to kilku podstawowych nie grało z Odrą, żeby wybiec dzisiaj i pokazać klasę. A tak szcerze powiedziawszy gówno pokazali. Gdyby nie Robert dostalibyśmy wyżej.
Wally

Postprzez Sadek 2005-09-24, 5:56 pm

Mecz obejrzany za stadionem na kamieniu, widocznośc taka sama jak w meczu z Wodzisławem. Nie dam sobie ręki uciąć, ale jak padł gol to wcześniej była ręka. Podobały mnie się wrzutki Piasta, bardzo mocne. Zagłębie bardzo słabo, chodź była sytuacja prawie 100 procentowa no ale niestety.

Sadek
dj. transfer

Postprzez G@L@ 2005-09-24, 6:13 pm

Mecz w wykonaniu Zagłębia słaby i tyle , Dawid dzisiaj biegał ale jakos nic mu nie wychodziło . Butryn to juz wogole całkowite nieporozumienie , Pietka dobrze ale miał pare niecelnych podan ktore mogły sie źle skończyć...

Aha i bym zapomniał , w Gliwicach chyba juz na każdym meczu sprawdzają dokumenty , bo nawet kibiców Piasta ochrona nie wpuszczała bez jakiegos dowodu tożsamosci...
G@L@

Postprzez zgredos 2005-09-24, 6:37 pm

G@L@ napisał(a):Dawid dzisiaj biegał ale jakos nic mu nie wychodziło

Moim zdaniem to już od dłuższego czasu nic mu nie wychodzi.

Już to kiedyś pisałem ale jak można wygrać mecz grając przez większość czasu bez napastnika
zgredos

Postprzez MACIEK 86 2005-09-24, 6:47 pm

Brak rasowegu napastnika jest widoczny od początku sezonu bo samym Pitrym nie możemy grać
PS Taka ciekawostka w tamtym sezonie po 9 kolejkach mieliśmy tylko 8ptk prawie o połowe mniej niż teraz więc nie jest najgorzej :twisted:
MACIEK 86

Postprzez Tomano 2005-09-24, 6:50 pm

To co kopacze zatrudnieni w naszym klubie dzisiaj wyczyniali przeszlo juz wszystki mozliwe normy. Po tym meczu jestem juz pewny ze z tymi grajkami daleko nie zajdziemy a juz napewno nie do pierwszej ligi. Skorokopy bez ambicji, bez umiejetnosci, grali tak jakby wynik bylby im obojetny, a moze byl?? To ze przegralismy tylko jedna bramka mozemy zawdzieczac tylko nieudolnosci napastnikow Piasta. Pilkarze powinni sie cieszyc ze nie bylismy na meczu banda bo za taka postawe grubo by im sie dostalo. Strasznie wkurwiony jestem!!!
Tomano
Adventure Group

Postprzez janusz 2005-09-24, 7:11 pm

Panie Trenerze Tochel W.Małocha no to może jeszcze, ale Butryn no to chyba duże nieporozumienie.Jak Pan będzie tak oszczędzał siły to może nam nawet braknąć punktów żeby utrzymać się w II lidze.
janusz

Postprzez warchlak 2005-09-24, 7:13 pm

fatalna postawa naszych kopaczy. ze słabiutkim Piastem przegrać :x bramka stracona we frajerski sposób. jak tak dalej pójdzie to bedziemy walczyli o max środek tabeli. przez pewien okres czasu graliśmy bez prawdziwego napastnika :shock: wiec nie wiem czy trener walczył o bezbramkowy remis czy liczył na to że może coś z kontry strzelimy :evil: celowniki naszych graczy tez chyba były dzisiaj źle ustawione i widoczny był brak Przemka Pitrego
Ostatnio edytowano 2005-09-24, 7:15 pm przez warchlak, łącznie edytowano 1 raz
warchlak
Prowokator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna