Dwory Unia Oświęcim - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez BrzydaL 2005-09-17, 10:25 am

Sędziowie pierwszą bramkę dla Zagłębia Sosnowiec w meczu w Oświęcimiu zapisali na konto Marcina Kozłowskiego (numer 71), a strzelił ją Teddy da Costa (numer 17). Młodszy z braci da Costów dobitką po akcji starszego brata Gabriela w 75 sekundzie spotkania otworzył wynik zawodów. Sędziowie się pomylili (czeski błąd), ale co robili: kapitan, kierownik drużyny, trener? Zamiast od razu sprostować pomyłkę nie pisnęli ani słowa. Nawet na konferencji prasowej Henryk Pytel nie zająknął się na ten temat i w świat poszła nieprawdziwa informacja.

Pomyłkę w protokole prostujemy więc tą drogą. Gdzie się udało dotrzeć wyjaśnialiśmy też pomyłkę sędziowską dziennikarzom. Chodzi przecież o to, żeby statystyki na koniec sezonu były prawdziwe, a z takimi pomyłkami nie będą, zwłaszcza jeżeli nie będą korygowane od razu.

A co to k***a ich praca czy arbitrow, to samo co w nowym targu. huja sedziuja i jeszcze wypieraja sie swoich bledow.
BrzydaL

Postprzez Fanatyk (L)egii 2005-09-17, 7:45 pm

moim zdaniem bluzgi co prawda zaczęły się z naszej strony ale było to sprowokowane ciulem w koszulce wisły który chodził o kulach i kręcił młynem u nich, na dodatek cały mecz pokazywał fakersy w strone Zagłębia. a jak mi wiadomo był to mecz Unii a nie wisły ale cóż-głupich nie trzeba siać. Unia swoim dopingiem poprostu się błaźniła momentami:

1. Gdy Zagłębie pozdrawiało zgody kibice Unii zaczeli śpiewać:"Co wy spiewacie...??" Po chwili sami zaczęli pozdrawiać swoje zgody :-/

2. Przyśpiewka: Niebiescy Goool, bardziej pasuje do róhu hożuf, a o ile mi wiadomo to Unia ma barwy biało niebieskie

3.Najsmieszniejsze było jak fani Uni zaczęli śpiewać do Zagłębia: "P...dole Cie HANYSKI psie"...co u nas zostało przyjęte z aplauzem

a itak najfajniejsze było jak para klubowa Unii pokazała kilka tricków w jeździe figurowej.wszystko prowadził stary konferansjer, gdy para skończyła kibice Zagłębia "teraz ty teraz ty"
pan konferansjer miał zrobic potrójnego ritzbergera, niestety zrobił pół koślawego obrotu

pozdro dla tych co byli...(L)&STS 4EVER
Fanatyk (L)egii

Postprzez Leyton 2005-09-18, 12:44 am

OCHWK napisał(a):jebac LEGIE ZAGŁEBIE BKS STAL
Trzej królowie wielkich miast ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK

Ten wpis wywarł na mnie ogromne wrażenie.

Myślę chłopcze, że jedyną osobą, która w logiczny sposób mogłaby odpowiedzieć na twój post jest lekarz rodzinny, który skieruje cię do właściwego specjalisty.
Osobiście skierowałbym cię do weterynarza.
Ostatnio edytowano 2005-09-18, 12:46 am przez Leyton, łącznie edytowano 1 raz
Leyton

Postprzez amstat 2005-09-18, 12:46 am

straszna rehabilitacja .... 8)
amstat
Fanatyk

Postprzez sqrt-snt 2005-09-18, 11:36 am

Mi sie tam mecz podobał ... Doping z naszej strony tez wmiare... 24osoby (moze ciut wiecej) 24 osoby to mało na przekrzyczenie hali ale czasami dawalo rade... Goście kilka razy się zbłaźnili, jak wspomniał Fanatyk...

Nie wiem po co sie napinają kibice unii na tym forum ...
sqrt-snt

Postprzez Gość 2005-09-18, 12:24 pm

moze nie zauwarzyles drogi fanatyku Legii ze jak kibice unii zaczeli obrazac Legie szybko ucichli odpowiedz nasuwa sie sama w oswiecimiu sa rowniez kibice stolecznych a nie tylko wisly i jest ich dosc sporo pozdro
kibic unii
Gość

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-09-18, 12:40 pm

To temat o meczu a nie o kibicach !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia strona

Powrót do Hokej